Προς το περιεχόμενο

site δημοπρασιων στην Ελλάδα;

snowgay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διάφορα πραγματάκια να πουλήσω (κυρίως κομμάτια απο τηλεκτευθυνόμενα) και ψάχνω να βρω ένα site δημοπρασιών στην Ελλάδα να τα βάλω. Καμιά πρόταση;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι τα ειδα κι εγα απο το in.gr. Το fleamarket εχει τους πιο πολλους χρήστες αλλά είναι τίγκα στην διαφημιση, λες και βλεπεις τσίρκο είναι. Τα άλλα είναι πιο ωραία, αν και με λιγότερους χρήστες. Είδα κι ένα http://www.bidin.gr , αλλά πρέπει να είναι καινούργιο αλλά είναι το πιο ωραίο. Γράφτηκα σε όλα και έβαλα τις δημοπρασίες μου. Ευχαριστώ!:-D

Δημοσ.

eida to bidin pou leei o filos pio panw.nomizw oti nai polli omorfo site.k gw to flea proteimw,mias k xei tous pio pollous xristes,alla re paidia einai ligo aploiko,k kapws paratimeno..ena kainourgio site san to bidin einai poli kali kinisei.paroti de kserw akoma ti paizei.mono to interface eida

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον xrest. Εγώ γράφτηκα κιόλας στο Bidin και είναι πολυ βολικό, και έχει και κάποιους χρήστες τελικα. Να δούμε πως θα πάει...

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοτηεύσω αλλά κακώς ασχολείσαι με τα ελληνικά site δημοπρασιών, ειδικά με το fleamarket. Σε αυτό το site υπάρχουν αρκετά λαμόγια, που είτε πουλάν πανάκριβα κάτι που δεν αξίζει, είτε όταν είναι να αγοράσουν σου κάνουν την πάπια όταν κερδίσουν μια δημοπρασία. Επίσης, παλιότερα είχε αρκετά προβλήματα λειτουργίας το flea και κανείς δεν εγγυάται αν θα είναι σταθερό στο μελλόν...

Δημοσ.
Δεν θέλω να σε απογοτηεύσω αλλά κακώς ασχολείσαι με τα ελληνικά site δημοπρασιών, ειδικά με το fleamarket. Σε αυτό το site υπάρχουν αρκετά λαμόγια, που είτε πουλάν πανάκριβα κάτι που δεν αξίζει, είτε όταν είναι να αγοράσουν σου κάνουν την πάπια όταν κερδίσουν μια δημοπρασία. Επίσης, παλιότερα είχε αρκετά προβλήματα λειτουργίας το flea και κανείς δεν εγγυάται αν θα είναι σταθερό στο μελλόν...

Σε γενικές γραμμές σωστός. Αλλά γι αυτό έχουμε το μυαλουδάκι μας να μη μας πιάνουν κορόιδα.

Δημοσ.

συμφωνώ με τους φίλους παραπάνω.

Να εκφράσω μια απορία μου, είναι τόσοι πολλοί αυτοί που ασχολούνται με γραμματόσημα κλπ συλλεκτικά? Γιατί βλέπω πχ 1000 καταχωρήσεις στα συλλεκτικά και 200 πχ σε εξαρτήματα υπολογιστών και ΄παραξενεύομαι.

Δημοσ.

Σχετικά με fleamarket που το χρησιμοποιούσα για χρόνια.

Κάποιοι χρήστε βάζουν πολλές αγγελίες. Στα συλλεκτικά αναγκαστικά μια και κάποιος που πουλάει νομίσματα και θέλει να δώσει 40 θα βάλει 40 αγγελίες.

Στους υπολογιστές είναι 5-6 χρήστες που πουλάνε πολλά πράγματα σε μετριες τιμές. Σαν να έχουνε ένα μικρό κατάστημα. Επίσης κατά διαστήματα βάζει και το e-shop αγγελίες αυτά που πουλάει, κάτι σα διαφήμιση.

Σου προτείνω να επιλέξεις χρήστες με καλές τιμές και με κάλη αξιολόγηση και μη ξεχνάς ότι εδώ στο isomnia μάλλον φτηνότερα θα τα βρεις.

Δημοσ.
..... και μη ξεχνάς ότι εδώ στο isomnia μάλλον φτηνότερα θα τα βρεις.

αυτό το γνωρίζω πολύ καλά φίλε μου. Άλλωστε ποτέ δεν έχω κάνει συναλλαγές μέσω δημοπρασιών, κάτι δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις αγγελίες. Για το λόγο αυτό άλλωστε έφτιαξα και το δικό μου ανάλογο site http://www.24net.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...