green Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 εγκατέστησα τα winxp sp2 και τα βασικα (office,nero, acrobat reader, klp) ολα δουλευουν κανονικα. μπαινω στο ιντερνετ αλλα οι σελιδες ανοιγουν πολυ αργα και καταλαβαινω οτι ταυτοχρονα κατι κατεβαζει. δεν ζητησα να κατεβασει τιποτα ουτε μου ανοιξε καποιο παραθυρο ωστε να δω τι κατεβαζει, το αφησα να κατεβαζει κανα διωρο (με pstn γραμμη ειμαι), κατεβασε πανω απο 30 ΜΒ και συνεχιζε αλλα βαρεθηκα και το εκλεισα ( δεν φαινοταv ουτε με ctrl+alt+del) οτι καποιο προγραμμα δουλευει και κατεβαζει κατι ). εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να κατεβαινει και ποσο μεγαλο μπορει να ειναι?
GT1807 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μαλλον ειναι updates απο τα winxp.Για δες σου εμφανιζει κατω δεξια ενα κιτρινο εικονιδιο?? Τα σέβη μου
dimitris74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 windows update, pifaine me sta properties to my computer kai vres to kai apenergopoiise to, i valto na sou leei pote exei enimeroseis alla na min tis katevazei.
hackermon1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 kathe fora poy egkatastis ta xp katevainoyn kai ta updates.gi ayto ase ta na katevoyn
green Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ma afou exo egkatasthsei to sp2 ti alla updates katevazei kai einai kai pano apo 30 MB? ( den exo kammia endeiksh poso megalo einai to arxeio gia na ksero pote peripoy tha teleiosei to katevasma)
random Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 τα SP2 βγηκαν πριν 1,5-2 χρόνια. απο τότε εχουν βρεθει άααααααααλλο ενα κάρο τρύπες, που "διορθωνονται" μονο με τα updates. γι' αυτο στα κατεβάζει. παντως εγώ, και ειδικα με pstn/χρονοχρέωση που έχεις, θα απενεργοποιούσα πληρως τα updates, και το αντιστοιχο service. Αν βάλεις ενα antivirus, άντε και κανενα antispyware, δεν διατρέχεις σοβαρό κίνδυνο (ή τουλάχιστον, απο τους κινδυνους που σε απειλούν πραγματικά, δεν θα σε σώσουν αυτα τα Ms updates).
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ase pou o vasilis o portas tha mas tin kanei se ligo kero!!! me ta sp3
geo1st487 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω (καινουργιο pc με winxp+sp2). Στην αρχη οταν συνδεομουν στo internet εκανε update, εβγαζε κατω δεξια ενα κιτρινο εικονιδιο και κατεβαζε συνεχεια. Μετα εκτελεσα απο το run το msconfig και απο την καρτελα services απενεργοποιησα το automatic updates. Εκανα επανεκινηση και οταν συνδεθηκα στο internet συνεχιζε παλι να κατεβαζει αλλα δεν εδειχνε το κιτρινο εικονιδιο. Οφειλω να ομολογησω οτι εδω και 3 ωρες κατεβαζε συνεχεια μεχρι που αρχισα να γραφω αυτο το post και τωρα σταματησε. Ελπιζω να μη συνεχισει. Το ερωτημα ομως ειναι τι κατεβαζε εφοσον ειχα απανεργοποιησει το αυτοματο update;
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 pata deksi klik ston ipologisti mou meta pigene idiotite ke pigene windows update ke apenergopoieise to apo ekei!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Πάντως είναι κάπου στα 40Mb και πάνω αν δεν κάνω λάθος!
geo1st487 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 pata deksi klik ston ipologisti mou meta pigene idiotite ke pigene windows update ke apenergopoieise to apo ekei!!! Απο την στιγμη που σταματησε να κατεβαζει βρηκα ευκαιρια να κανω update το msn messenger απο 6.1 σε 7.5 (αυτο εγινε απο το msn μολις συνδεθηκα). Αφου κατεβασε τα αρχεια και εκανε το update στην 7.5 εκδοση μετα αρχισε παλι να κατεβαζει. Απενεργοποιησα το automatic update απο εκει που ειπες εκανα επανεκινηση και μολις συνδεθηκα αρχισε παλι να κατεβαζει. Τωρα που γραφω το post σταματησε. Μηπως ηταν παροδικο; θα δειξει
green Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 δεν υπαρχει τροπος να σωσουμε καπου το αρχειο που κατεβαινει ωστε να μην χρειαζεται να τα ξανακατεβασουμε οταν κανουμε φορματ η εχουμε και δευτερο πισι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.