lalexoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Luseis stul fournou klp einai apla ths apelpisias! Me to pou braxei to laptop h kathe suskeuh tote prepei na apo sundethei amesa kai na "pluthei" me katharistiko kuklwmatwn. Ta katharistika kuklwmatwn einai spre'i' apo benzini h kati analogo pou den prokalei oksidwsh kai aferei thn ugrasia apo ta kuklwmata. To pio pithano gia na mhn anoiksei einai na braxikuklwsh h membranh tou plhktrologiou (eidika an prokite gia kafe to plhktrologio sxedon panta thelei allagma). Bebaia pezei rolo h sxediash tou laptop kathos ta perisotera problepoun tetoies katastaseis kai ta prostateutika kalhmata einai etsi wste to nero na apofeugei epeksergastes, motherboard kai kurios +12volts perioxes.
AoD Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 κοίτα αφου δούλεψε του παιδιού πιο πάνω γιατι να μη το δοκιμάσουμε... ετσι κιαλλιος στιγμή απελπισιας είναι και αυτή.. Να ρωτήσω όμως, ο φουρνος να ειναι μικροκυμμάτων ή κανονικός??
lalexoulhs Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Xxaxxaxxa an to kaneis auto me ton mikrokummatwn tha deis ti shmainei lush ths apelpisias otan tha erthei h purosbestikh Pera apo thn plaka o fournos den einai lush! Ola ta eksarthmata-lastixakia tha katastrafoun (se thermokrasies panw apo 60-65 bathmous kai to laptop tha paei axristo...
alexb_10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 emena pandws se mia vroxi, enw imoun me to mixanaki, vraxika olokliros mazi kai me mena, to tilexeiristirio tou garaz. otan eftasa den douleve. mpainontas sto spiti,( meta apo 3 lepta, evgala mpataries plastika klp, to epsisa sto mpistolaki gia ta malia, kai meta douleue akoma kalytera dhladh apo pio megali apostasi
arisxama Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το εκανα σε εξαρτηματα ενος Qtek Pocket pc και οχι σε τοσο μεγαλη και δαπανηρη συσκευη! Και οντως πανω στην απελπισια το εκανα.... Ημουνα διακοπες σε νησι το οποιο ειχε ενα καταστημα γερμανου ολο κι ολο με ενα παιδι 17 χρονων μεσα να μου λεει οτι πρεπει να το στειλουμε και θα..... Ετσι μεσα στην απελπισια μου θυμηθηκα κατι που ειχα ακουσει καποτε περι φουρνου και εβαλα τα εξαρτηματα στο μικρο φουρνακι που ειχε το δωματιο που νοικιαζαμε. Το χρησιμοποιησα στον αερα με πολυ λιγους βαθμους και για πολυ λιγο χρονο .
asteroulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Πολύ εντυπωσιακή όντως η ιστορία με το QTEC!!!! Όσο για το τηλεχειριστήριο στη βροχή , ίσως τη γλύτωσε λόσω του χαμηλού βολτάζ της 1.5V μπαταρίας
socbar Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εμένα παίδες μου έπεσε πορτοκαλάδα (φάντα ΜΕ ανθρακικό ) πάνω στο πληκτρολόγιο του HP λάπτοπ μου. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να με πιάσει η καρδιά μου. Του έβγαλα την μπαταρία, το γύρισα ανάποδα αλλά δεν έκανε και πολλή δουλειά αυτό...πρέπει να ακούσετε πώς κάνει το πληλτρολόγιο μου τώρα....όλο ΚΡΑΤΣ ΚΡΟΥΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ!! Πήγα Πλαίσιο απ'όπου το αγόρασα για να ρωτήσω πόσο θέλει να μου το αλλάξουν και μου λένε 150 ευρωπουλάκια, γιατί πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία.... ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να τα δώσω...
lalexoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Εμένα παίδες μου έπεσε πορτοκαλάδα (φάντα ΜΕ ανθρακικό ) πάνω στο πληκτρολόγιο του HP λάπτοπ μου. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να με πιάσει η καρδιά μου. Του έβγαλα την μπαταρία, το γύρισα ανάποδα αλλά δεν έκανε και πολλή δουλειά αυτό...πρέπει να ακούσετε πώς κάνει το πληλτρολόγιο μου τώρα....όλο ΚΡΑΤΣ ΚΡΟΥΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ!! Πήγα Πλαίσιο απ'όπου το αγόρασα για να ρωτήσω πόσο θέλει να μου το αλλάξουν και μου λένε 150 ευρωπουλάκια, γιατί πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία.... ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να τα δώσω... An exeis exei liksei h egguhsh tote agwrase ena plhktrologio apo to ebay kai bres kapoion sa sou to perasei. Einai 10lepta douleia. An omws h egguhsh isxuei akoma auto isos den se bolepsei san lush. Se ena amilo h siemens eixe allaksei to plhkrologio (apo frape) xwris draxmh (tote) alla isos paizei rolo to oti htan mias kopelas..... bebaios bebaios
jimpanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ego pantos exo sosei 4-5 kinita apo thalassa kai ena laptop apo kafe me "oinopnevma" kai "vambaki" ... OXI ... den tous evala FOKO alla ta perasa me to bambaki voutigmeno sto oinopnevma ... fevgoune ta alata kai kataharizei (to kinito). To mono provlima einai i othoni pou einai arketa diskolo na epanerthei... Sto Laptop tou evgala to pliktrologio (5 lepta douleia) kai katharisa me oinopnevma i aseton oso mporousa ... den itan teleio alla douleve Pantos to pio simantiko ap'ola einai na bgei i mpataria amesos kai na stegnosei ... allios ... ante geia ... PS. Prin apo 4 xronia mou eixe pesei ena Nokia 7110 (mpanana) stin thalassa kai to ebgala meta apo 2 lepta ... fisika den douleve ... tote to eixa anoiksei eixa palepsei alla tipota .... to paratisa se mia kouta me axrista (apo afta pou den ta petas mipos ta xrisimopoiseis kapote)... Prin apo 10 meres pou emeina apo kinito psaxontas stis koutes to petyxa xana ... to ebala stin fortisi gia plaka kai os dia mageias DOULEPSE !!! mia xara .... Apistefto .... ki omos alithino... mexri kai ta minimata pou estelna to kalokairi tou 2001 itan ola mesa ...
rantaplanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 αφήστε εμένα έπεσε χυμός στο touchpad του λαπτοπ και τα φτυσε και δεν δουλευε το δεξί κλικ. Μετά απο δύο μέρες του άνοιξα και αποσυναρμολόγησα το κουμπάκι που έχει κάτω από κάθε κουμπί του touchpad. Το μέγεθος του είναι τρελά μικρό και μου έβγαλε την πίστη να το ξαναβάλω με τσιμπιδάκι. Τελικά αφού το καθάρισα (είχε μια σταγόνα χυμο!!! και έκανε βραχυκύκλωμα και εμφανιζόταν συνέχεια πατημένο) έφτιαξε μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εμένα παίδες μου έπεσε πορτοκαλάδα (φάντα ΜΕ ανθρακικό ) πάνω στο πληκτρολόγιο του HP λάπτοπ μου. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να με πιάσει η καρδιά μου. Του έβγαλα την μπαταρία, το γύρισα ανάποδα αλλά δεν έκανε και πολλή δουλειά αυτό...πρέπει να ακούσετε πώς κάνει το πληλτρολόγιο μου τώρα....όλο ΚΡΑΤΣ ΚΡΟΥΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ!! Πήγα Πλαίσιο απ'όπου το αγόρασα για να ρωτήσω πόσο θέλει να μου το αλλάξουν και μου λένε 150 ευρωπουλάκια, γιατί πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία.... ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να τα δώσω... ΠΕΡΙΠΟΥ 20? ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗP H ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 40? ΠΕΣ ΜΟΥ ME PM SERIAL KAI PRODUCT NUMBER KAI ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΜΗ
vangelisk1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έριξα το ζώον πρόσφατα περίπου μισό λίτρο νερό στο πληκτρολόγιο του FSC Amilo M1451G μου.. Έπαθα εγκεφαλικό. Αλλά έπαθα μεγαλύτερη πλάκα όταν στεγνώνοντάς το με χαρτί κουζίνας (δεν έχω σεσουάρ...) είδα πως δεν έχει πάθει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ! Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τρομερή περιφάνεια για το μηχανάκι μου. Σήμερα, ένα σχεδόν μήνα μετά, λειτουργει σα να μην έγινε ποτέ τίποτα!
mikelamar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το σεσουαρ αμα βραχει κ ενα κερακι να μη εχει πα8ει βραχυκκκκυλωμα
takis3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 εβαλα ολα τα κομματια για λιγο στο φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια Katopin ta sotaroume me ligi aspri saltsa kai ta afinoume na vrasoun 15 lepta oste na traviksoun to zoumi... mi me pareksigis plaka ine.
geoastrix Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Σωστά τα παρακάτω: 1.Βαμβακι με οινόπνευμα 2.Αμεση αποσύνδεση τροφοδοσίας 3.Καθαριστικό PCB 4.Μπατονέτα εμποτισμένη με καθαριστικό PCB και πέρασμα όπου βλέπεις ασπράκια (άλατα) 5.αλλαγή ηλεκτρολυτικών πυκνωτών (μπανει νερό στο λάδι τους και γ@ματα) 6.πιστολάκι με μέτρο Λάθος τα παρακάτω: 1.Φούρνος μυκροκυμματων (ψοφά για παρεξήγηση) 2.φουρνος γενικός (θέλει μεγάλη προσοχή και μόνο για πλακέτες οχι άλλα μέρη) Αν γίνει βραχυκύκλωμα ...τότε DATABOOK και ψηφιακό αναλυτή.....αν δεν ξέρεις κάτι απο τα δύο τοτε .....service με δαχτυλιές στο κώλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.