Προς το περιεχόμενο

Και...αμα σου βραχει ???

pande

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα για βρουμε λυσεις,στην περιπτωση που πεσει νερο στο φορητο.

εμενα προσωπικα μου επεσε πριν απο 2 μηνες ενα ποτηρι με ανθρακουχο νερο.μολις χυθηκε εβγαλα αμεσως το φορητο απο το ρευμα,αποσυνδεσα τη μπαταρια και ολες τις usb και το ακουμπησα αναποδα σε μια βαμβακερη πετσετα.μετα απο 2 λεπτα πηρα το σεσουαρ και αρχισα με χλιαρο αερα να το φυσαω μεχρι να φυγει ολο το νερο.περιπου 10 λεπτα το εκανα αυτο.

επειτα χρειαστηκα μια αλλαγη σκληρου,και ο υπολογιστης ηταν μια χαρα.

οποιος εχει καμια αλλη εμπειρια η γνωση επανω στο θεμα ας το πει

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα ενα Qtek S100 και το περασμενο καλοκαιρι μου επεσε στην θαλασσα.

Εμεινε 3 δευτερολεπτα στην θαλασσα.Το εβγαλα εξω και του εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια (του εκανα τεχνητη αναπνοη ;) ) . Οταν γυρισα σπιτι το φυσηξα με πιστολακι , αλλα τπτ . Το ανοιξα και το εκανα ολο με πιστολακι, εβαλα ολα τα κομματια για λιγο στο φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και μετα δουλεψε . Βεβαια ανοιγε και μετα απο λιγο εκλεινε. Του εβγαλα την εφεδρικη μπαταρια και τωρα δουλευει μια χαρα χωρις μπαταρια εφεδρικη αφου οταν την εβγαλα καταστρεψα την τοσο ευαισθητη υποδοχη της.

Δημοσ.
εβαλα ολα τα κομματια για λιγο στο φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια

χεχε, σερβιρεται ζεστο με πατατες και συνοδεια κοκκινου κρασιου......:-D

Δημοσ.

παιδες βραχηκε προ ολίγου το laptop ενός καθηγητή μου, επεσε λίγο νερό απο ένα ποτήρι. το μαζεψε με λίγο χαρτι και το αφησε. μετά από λιγο είχε σβήσει και δεν άνοιγε. με ρωτάει τι να κάνει.... τι προτείνετε??????

Δημοσ.

ναι... δεν προτιθεμε να βαλω στο φουρνο το laptop του καθηγητη μου. κατα τα αλλα εχω βγάλει τη μπαταρια. το θεμα ειναι οτι την εβγαλα μιση ωρα αφου επεσε το νερό, επειδη εκεινος δεν ηξερε και όταν με ενημερωσε για το περιστατικό ειχε περασει ηδη καποια ώρα με τη μπαταρία επανω. υπαρχει περιπτωση να εχει παθει ανεπανορθωτη ζημια απο μισό ποτηρι νερό που δεν επεσε και όλο επάνω στο laptop???? Πιστευετε ότι μπορεί να επανερθει όταν στεγνωσει????

Δημοσ.

Εαν εχει βραχει το Laptop και εχει μεινει με την μπαταρια πιθανο ειναι να εχει βραχυκλωσει καποιο ζωτικο κυκλωμα, οποτε και παει για επισκευη . Δεν θα χασεις ομως τιποτα να δοκιμασεις να το ανοιξεις και να το φυσηξεις ολο με πιστολακι.

Δημοσ.
Ειχα ενα Qtek S100 και το περασμενο καλοκαιρι μου επεσε στην θαλασσα.

Εμεινε 3 δευτερολεπτα στην θαλασσα.Το εβγαλα εξω και του εβγαλα κατευθειαν την μπαταρια (του εκανα τεχνητη αναπνοη ;) ) . Οταν γυρισα σπιτι το φυσηξα με πιστολακι ' date=' αλλα τπτ . Το ανοιξα και το εκανα ολο με πιστολακι, εβαλα ολα τα κομματια για λιγο στο φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και μετα δουλεψε . Βεβαια ανοιγε και μετα απο λιγο εκλεινε. Του εβγαλα την εφεδρικη μπαταρια και τωρα δουλευει μια χαρα χωρις μπαταρια εφεδρικη αφου οταν την εβγαλα καταστρεψα την τοσο ευαισθητη υποδοχη της.[/quote']

ti eipes twra???

Δημοσ.

Αστα !! Εφαγα μεγαλη φρικη μεσα σ'αυτα τα δευτερολεπτα!!! Περπατουσαμε με την κοπελια μου κατα μηκος της παραλιας με το νερο να μας φτανει λιγο πιο πανω απο τον αστραγαλο και της εδωσα να κρατησει καφε, τσιγαρα, κινητο , πετσετα κτλ.... και της γλιστρησε το Qtek το οποιο εκανε μια φοβερη βουτια .

Δημοσ.

Οσο για τον φουρνο .... οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη σου βραχει αλλα δεν εχει προλαβει να βραχυκυκλωσει , αρκει να στεγνωσουν ολα τα μερη της οποτε..... γιατι οχι στο φουρνο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...