sniper_206 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Γιατί να πει τη λύση από τώρα? Ας το αφήσουμε λίγο... Αυτός που διάβαζε την εφημερίδα ήξερε πολεμικές τέχνες? Μήπως δίδασκε κάτι?
mxpert Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Του πούλησε υπηρεσία = του πούλησε πληροφορία ???
clarice Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Συνεχιζω εγω απο εδω: Αυτός που διάβαζε την εφημερίδα ήξερε πολεμικές τέχνες? Μήπως δίδασκε κάτι? Δεν εχει καμια σχεση Του πούλησε υπηρεσία = του πούλησε πληροφορία ??? Μερικως σωστο. Υπηρεσια Βοηθεια: Ξερουμε οτι αυτοι πηγαν διακοπες (για το δευτερο)
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μηπως του πουλησε ενα εισητηριο μετ επιστροφης και ενα σκετο? Παρειπτοντως σε αυτη την πραξη προφανωσ και πληρωνεις υπηρεσια δεν πληρωνεις υλικο
clarice Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μηπως του πουλησε ενα εισητηριο μετ επιστροφης και ενα σκετο? Ναι!!!!!!!!!!
HaTHoR Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μηπως του πουλησε ενα εισητηριο μετ επιστροφης και ενα σκετο? Voila! Σωστός ο KaizerSoze.
paschalia Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Κ για να προλαβω τυχον αντιρρησεις ... θεωρω οτι ο πρακτορας πουλησε στον δολοφονο και υπηρεσια ( το κλεισιμο θεσης στην κρουαζιερα ) και υλικο ( το εισητηριο ) .
ntountou Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 ρε παιδιά, έχω την εντύπωση ότι παρόμοιος γρίφος ξαναμπήκε, δλδ με ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής και ένα απλό.. anyway.. next please
clarice Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Κ για να προλαβω τυχον αντιρρησεις ... θεωρω οτι ο πρακτορας πουλησε στον δολοφονο και υπηρεσια ( το κλεισιμο θεσης στην κρουαζιερα ) και υλικο ( το εισητηριο ) . Η αληθεια ειναι οτι και εγω ημουν το ιδιο μπερδεμενη αλλα η Hathor εχει δικιο. Το εισητηριο ειναι παραστατικο υπηρεσιας και οχι υλικο οπως 5 κιλα μηλα. Παντως λογικο το μπερδεμα
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Κ για να προλαβω τυχον αντιρρησεις ... θεωρω οτι ο πρακτορας πουλησε στον δολοφονο και υπηρεσια ( το κλεισιμο θεσης στην κρουαζιερα ) και υλικο ( το εισητηριο ) . Γιατί ως γνωστόν το 5x2 cm χαρτάκι χρεώνεται.
ntountou Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 αυτό που πουλάει ο πράκτορας είναι καθαρά υπηρεσία
clarice Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δεν υπαρχει λογος να καθομαστε και να αναλυουμε τωρα ολο αυτο. Ας περασουμε στον επομενο γριφο.Προσφερεται καποιος?
sniper_206 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ας βάλω εγώ λοιπόν εκτός αν έχει κάτι ενδιαφέρον ο Κάιζερ... Γρίφος: Είναι κάποιος που γυρνώντας από τη δουλειά πηγαίνει σπίτι του. Κάθε μέρα πηγαίνει με τον ίδιο τρόπο. Μία μέρα μπαίνει στο σπίτι του, πηγαίνει στο μπαλκόνι και φουντάρει κάτω. Θέλω να μου βρείτε: Πώς πήγαινε σπίτι του και τι ήταν (για δική σας βοήθεια), γιατί έπεσε από το μπαλκόνι. Καλή τύχη... Θα τη χρειαστείτε
clarice Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αρχιζω και εγω: 1) Πηγαινε σπιτι μεθυσμενος? 2) Λυπημενος? 3) Πηγαινε σπιτι στεναχωρημενος?
sniper_206 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 1) Πηγαινε σπιτι μεθυσμενος? 2) Λυπημενος? 3) Πηγαινε σπιτι στεναχωρημενος? Όχι, όχι και όχι!!! Δεν εννόω σε τι κατάσταση πήγαινε σπίτι, πως πήγαινε, που έμενε κτλ εννοω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.