Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν πηδούσε τη μάνα του ε.

Σορρυ δν έχω διαβάσει κανένα άλλο ποστ από τότε που έφυγα παρά τα τελευταία, laptop & pstn γαρ.

Δημοσ.

'Αρα ψάχνουμε ...

τί μπορεί να δει κάποιος σε μια φωτο ... που να διώχνει υποψίες μοιχείας;

Ερώτησις: ο δήθεν πηδίκουλας της μάνας ήταν στη φωτό, μέσα στους 5-6?

Δημοσ.

Λούσιφερ, όχι δεν πηδούσε τη μάνα του! Αν ήταν έτσι θα τον έβγαζα Οιδίποδα και όχι Γιώργη :P

Χάθορ, όχι. Αφού είπαμε ότι δεν υπήρχε πηδίκουλας. Και πέρα από αυτό, ακόμα και ο πατέρας (ο Κώστας ο φονιάς) αν είχε δει τη φώτο δε θα την είχε σφάξει...

Δημοσ.

Οκ. ΛΥΣΗ:

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί το φιλμ από την οικογένεια ο πατέρας είχε δει μια φωτογραφία με 2 να πηδιούνται και νόμιζε οτι είναι η γυναίκα του μιας και την ημερομηνια που τραβήχτηκε η φωτο αυτή έλειπε από το σπίτι λέγοντας ότι πήγε στους γονείς της στο χωριό.

Έτσι, εν βρασμώ ψυχής τη δολοφόνησε. Τότε μπήκε μέσα ο γιος και βλέποντας αιματοκυλισμένη τη μάνα του που τόσο αγαπούσε χωρίς δεύτερη σκέψη σκοτώνει τον πατέρα του. (μη ρωτήσει κανείς πως δε μπήκε φυλακή! μάλλον είχε καλό δικηγόρο αλλά δε μας ενδιαφέρει!)

Στη συνέχεια της ιστορίας και αφου περνάνε 3-4 χρόνια και οι τύψεις έχουν φάει το γιο με όλα αυτα που έγιναν (μετά το φόνο του Κώστα είδε και αυτός τις φωτογραφίες με τους 2 που... ) ο Γιώργος πάει στο φωτογράφο να εμφανίσει ένα άλλο άσχετο φιλμ αλλά κατα λάθος πήρε από το συρτάρι του το "αμαρτωλό" φιλμ. Μόλις είδε τις φωτογραφίεςκατάλαβε ποιές ήταν αλλά δεν είδε πουθενά αυτήν με το γαμήσι. Αντ'αυτής είδε μια άλλη που η μάνα του αγκαλιά με τους γονείς της και τα 2 αδέρφια της πόζαραν στο φακό...

Φρίκαρε που όλα αυτά έγιναν εξαιτίας του λάθους ενός φωτογράφου, τα 'χασε και πάνω στο αμόκ του αυτοκτόνησε...

Πώς σας φάνηκε??

Άντε ας βάλει κάποιος κανένα καινουριο γρίφο

Δημοσ.

Back by popular demand! Έχω κιάλλο γρίφο.

Η λύση δεν είναι τρελή, ούτε σουρέαλ, είναι μόνο 3-4 γραμμές. Και ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΓΩ :P (που σημαίνει δεν είμαι επηρεασμένη από ταινίες, σειρές, CSI, κλπ)

Ένας άνδρας διαβάζει στην εφημερίδα άρθρο με επικεφαλίδα "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ". Αμέσως καταλαβαίνει πως πρόκειται για φόνο.

Πως;

Δημοσ.
Μήπως επειδή ήταν ο δολοφόνος???

Σωστή σκέψη.. όμως ακόμα και να είναι δολοφόνος πως ξέρει ότι πρόκειται για τον φόνο που διέπραξε αυτός;;

@HaTHoR

ο τύπος κατοικεί κοντά σε θάλασσα; (γενικά, έχει σημασία που βρίσκεται;)

είναι δημοσιογράφος; (έχει σημασία το επάγγελμά του;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...