sniper_206 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δλδ αυτό που είδε στην φωτό σημαίνει οτι δεν μπόρεσε να αποτρέψει κάτι με τον φόνο? Όχι (δεν ήθελε να αποτρέψει κάτι) Είπαμε επίσης πως δεν τις τράβηξε ο ίδιος... μάλλον τις τράβηξε ο ντεντ γκάι. (?) Όχι Είδε ... έναν συγγενή / φίλο του νεκρού στις φωτογραφίες, και κατάλαβε πως μπορούσε αυτός/αυτή να τον ενοχοποιήσει ? Να του κάνει κακό γενικότερα? 'Οχι, καμία σχέση!
HaTHoR Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Φακ! Μ'αρέσει που θα κοιμόμουν στις μια (απλά δεν είπα ποιας μέρας ) Πάμε απ΄την αρχή (σόρρυ sniper ) Είδε κάποιον συγγενή/φιλικό πρόσωπο του απεβιώσαντα (αν υπάρχει τέτοια λέξη) Αυτός/αυτή ήταν αυτό που δεν περίμενε να δει στην φωτογραφία?
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αυτοκτόνησε επειδή αυτό που είδε του δημιούργησε τύψεις? Αν όχι, επειδή του δημιούργησε φόβο?
zaxoys Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Έκανε έναν φόνο υπό την επήρρεια αλκόολ η ναρκωτικών και δεν θυμόταν τπτ - (μπορεί να έχει και αμνησία :-p) είδε τις φωτογραφίες το κατάλαβε και αυτοκτόνησε?
sniper_206 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Είδε κάποιον συγγενή/φιλικό πρόσωπο του απεβιώσαντα ? Ναι, μπορείς να το πεις κι έτσι αλλά πάει μακριά βαλίτσα Αυτός/αυτή ήταν αυτό που δεν περίμενε να δει στην φωτογραφία? Ναι αλλά όχι ακριβώς Αυτοκτόνησε επειδή αυτό που είδε του δημιούργησε τύψεις? ΝΑΙ (πολυ σημαντική η ερώτηση σου! ) Αν όχι, επειδή του δημιούργησε φόβο? Όχι Έκανε έναν φόνο υπό την επήρρεια αλκόολ η ναρκωτικών και δεν θυμόταν τπτ - (μπορεί να έχει και αμνησία :-p) είδε τις φωτογραφίες το κατάλαβε και αυτοκτόνησε? No way!!!
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ο λόγος που έφαγε το θύμα αποδείχτηκε μέσω της φωτογραφίας πως ήταν ανυπόστατος?
HaTHoR Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αυτό το τόπικ πρέπει να'χει ένα κόκκινο ευρώ πάνω πάνω (αντί για Χ): Ακατάλληλο Για Εργαζόμενους.
manitaroulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 otan vrexei paei me to ansaser spiti, diladi paei me to ansaser ston 6o orofo?
sniper_206 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ο λόγος που έφαγε το θύμα αποδείχτηκε μέσω της φωτογραφίας πως ήταν ανυπόστατος? Καλά το πας...
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 otan vrexei paei me to ansaser spiti, diladi paei me to ansaser ston 6o orofo? HAHAHAHAHAHAHAHA ΚΛΑΙΩ
sniper_206 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 otan vrexei paei me to ansaser spiti, diladi paei me to ansaser ston 6o orofo? Ή έχεις πιεί η απαντάς στο γρίφο της 1ης σελίδας που μπηκε πριν κανα 10ήμερο
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 sniper δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, φαντάστηκα κάτι του στυλ "Έφαγα την κοπέλαμ γιατί νόμιζα πως με απατούσε με τον κολλητό μου, αλλά σε μια pic την είδα να του χώνει σφαλιάρα"
zaxoys Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ο φόνος έγινε για γκομενοδουλειά? edit (και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα -ακόμα χειρότερα ηταν gay :-p )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.