Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να διευκρινησουμε κατι πεθανε ή "πεθανε

Πεθανε...οσο δεν παει!Να το πω αλλη μια...οποιος πεθαινει πεθαινει,κανονικα...

Μαλάκα παίζανε σε ταινία

ΟΧΙ

You Only Live Twice και έτσι

Δεν ξερω τι ειναι αυτο,σαν τιτλος απο ταινια του Τζειμς Μποντ μοιαζει αλλα...ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Κάποιος που "πεθαίνει" προσωρινα (χωρίς παλμούς, μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ στο μηχάνημα) τον πιάνεις για "εντελώς" νεκρό

Νοουπ,δεν υφισταται εδω κατι τετοιο

δε θέλω καν να σκέφτομαι το να εννοεί "εγκεφαλικά νεκρές"

Οχι μωρε,κανονικα,οποιος πεθαινει στην ιστορια εχει πεθανει κανονικα,ας πουμε ολοι χωρις κεφαλι ξερω γω για να σας φυγουν οι αμφιβολιες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση : Για έναν ανεξάρτητο, τρίτο, παρατηρητή (πχ κάποιον στον οποίο ο άντρας περιγράφει κάποια από τα γεγονότα) τα γεγονότα έγιναν με τη σειρά μου τα περιγράφεις ?

Δημοσ.

Για έναν ανεξάρτητο, τρίτο, παρατηρητή (πχ κάποιον στον οποίο ο άντρας περιγράφει κάποια από τα γεγονότα) τα γεγονότα έγιναν με τη σειρά μου τα περιγράφεις

ΝΑΙ

και ειναι ΜΕΓΑΛΗ βοηθεια αυτο το ΝΑΙ

Δημοσ.

Ο άντρας περιγράφει σε κανέναν κάποια φάση από αυτές που αναφέρεις στην εκφώνηση του γρίφου ?

Δημοσ.

Ο άντρας περιγράφει σε κανέναν κάποια φάση από αυτές που αναφέρεις στην εκφώνηση του γρίφου

OXI,oxi

Το κλειδι ειναι οτι για ενα τριτο παρατηρητη οντως η σειρα ειναι αυτη που λεω.Το ερωτημα ειναι "υπαρχει σειρα για καποιον που δεν ειναι 3ος παρατηρητης"?

Δημοσ.

Noμιζει ο ηρωας οτι τα γεγονοτα δεν γινονται με αυτη την σειρα

ισα-ισα,ειναι ισως ο μονος που τα βλεπει σε μια σειρα

Πριν εδωσα μια βοηθεια.Δεν ειπα "υπαρχει ΑΥΤΗ η σειρα",ειπα "υπαρχει (ΓΕΝΙΚΑ) σειρα"?

Δημοσ.

Μπας κ ο τυπος εχει την δυνατοτητα να πηγαινει μπρος - πισω στον χρονο ?

Μηπως εχει την περιορισμενη δυνατοτητα να αναπλαθει τα γεγονοτα μεχρι δυο φορες ?

Δημοσ.

Μηπως εχει την περιορισμενη δυνατοτητα να αναπλαθει τα γεγονοτα μεχρι δυο φορες

OXI

Μπας κ ο τυπος εχει την δυνατοτητα να πηγαινει μπρος - πισω στον χρονο

Kατι κανουμε....αν και δεν ειναι δυνατοτητα και δεν ειναι μπρος-πισω

Δημοσ.

You Only Live Twice, το κάρφωσες, είναι James Bond!

Μήπως μιλάμε για την άλλη διάσταση, όπου γίνεται το αντίθετο από εδώ?

edit:

Όπα οπα οπα.... μιας και ξεκινήσαμε και για ταινίες....

Είπαμε δεν έχουμε δυνατότητα μπρος - πίσω στο χρόνο, μήπως παίζει κάτι του στυλ Butterfly Effect? Αυτοκτονεί και επιζεί η οικογένειά του?

Δημοσ.

Είπαμε δεν έχουμε δυνατότητα μπρος - πίσω στο χρόνο, μήπως παίζει κάτι του στυλ Butterfly Effect? Αυτοκτονεί και επιζεί η οικογένειά του

Φτιαχτο λιγο(δηλαδη παρε την ιστορια απο την αρχη και δωσε λεπτομεριες) και τοχεις

Δημοσ.

Ωραία, ξεκινάμε.

1ος θάνατος: Η γυναίκα και η κόρη πάνε σουπερμάρκετ/τράπεζα, γουατέβερ. Γίνεται ληστεία. Σκοτώνονται οι δύο γυναίκες, μου διαφεύγει το γιατί ο τυπάς ειναι στο νοσοκομείο, άρα εδώ ΚΕΝΟ.

Γυρνάει σαν Butterfly Effect.

2ος θάνατος: Ο τυπάς αποφασίζει να πάει μόνος του σουπερμάρκετ. Κρύβεται κατά τη διάρκεια της ληστείας, γλιτώνει. Γυρνάει με το λεωφορείο, τρακάρει τις 2 γυναίκες, πάμε πάλι πίσω Butterfly.

3ος θάνατος: Ο τυπάς βλέπει στις ειδήσεις που γίνεται ληστεία. Αφού δε μπορεί να το αποτρέψει αλλιώς, σώζει τις γυναίκες του από το λεωφορείο και τον πατάει τον ίδιο - αλλά μπήκε μπροστά ηθελημένα, κάνοντάς το αυτοκτονία.

Ξέρω, ξέρω. Μακρυγορώ και είναι γεμάτο λάθη. Αλλά τί να κάνουμε, μόλις σχόλασα απ'τη δουλειά κ κεφάλι ιζ καζάνι :P

Edit:

Όχι τόσο Ημέρα Μαρμότας όσο Final Destination, έτσι όπως το βλέπω. Δηλαδή ό,τι και να κάνεις, ο χάρος θα σε πάρει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...