Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή γνωρίζω και εγώ αυτόν τον γρίφο -

Αυτό που άκουσε (τυφλός είναι, δε νομίζω να έπιασε) αφορούσε την αθωότητα του άλλου?

Αν κοιτάξεις πιο πάνω, δεν άκουσε κάτι ο τυφλός.

Αλλά η αθωότητα του άλλου;

Δεν έχει σημασία.

... 23 to go

Δημοσ.

Και επειδη έχω κάποιες αμφιβολίες με την απάντηση στην ερώτηση-καρφί του Lucifer... κάτσε να στείλω ένα pm :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω τη λύση, αν την ήξερα και ήθελα να σας την σπάσω θα το έλεγα.

Ενδέχεται παρ' όλα αυτά να το έχω ακούσει παλαιότερα και να μου ήρθε ψιλο-υποσυνείδητα. Μισό να κάνω ένα άπντεητ με το χάθορ.

edit: Δεν το ήξερα. Απλά είμαι γαμάτος.

Δημοσ.

Ναι ρε Λουσι,οκ,δεν το ηξερες,ντον'τ γουορι

Ο λογος που αυτοκτονησαν μεσα στο τουνελ ισχυει και εξω?Δηλαδη αν εκεινη την στιγμη ΔΕΝ ηταν μεσα στο τουνελ θα αυτοκτονουσε?(1 ερωτηση με επεξηγηση ειναι)

Δημοσ.

Η ερώτηση του Lucifer δεν είναι τόσο τραβηγμένη.. όταν μιλάμε για είσοδο έξοδο από τουνελ μιλάμε ταυτόχρονα και για εναλλαγή φωτος - σκοταδιού.. οπότε έρχεται η σκέψη να είναι κάποιος τυφλός..

λοιπόν, έχω κι εγώ μία ερώτηση:

ξεκινώντας να επιστρέψουν από το Β προς το Α μήπως ήταν νύχτα??

πάντως πολύ ωραία φάση οι γρίφοι με τις ερωτήσεις :)

Δημοσ.

Εγινε κατι μεσα στο τουνελ που αναγκασε τον τυφλο να αυτοκτονησει?

ΕΑΝ απαντησεις ΝΑΙ τοτε παμε στην επομενη

Ειναι κατι που του ειπε αυτος που βλεπει?(υποθετω οτι ο τυφλος εμπιστευτηκε τον φιλο του για το τι γινεται αφου αυτος δεν βλεπει)

Εγινε κατι πηγαινοντας απο το Α στο Β που οδηγησε στα γεγονοτα απο το Β στο Α?

Τις κανω ολες μαζεμενες να ξεμπερδευω

Α,και κατι αλλο,εγω λεω να το αφησουμε χωρις ορια,να το παιζουμε μεχρι να το βρει καποιος

Δημοσ.

Η δευτερη ερώτηση του KaizerSoze έχει ήδη απαντηθεί αρνητικά οπότε παρακαλώ να μη ληφθεί υπόψιν

<EDIT>

επίσης και η ερώτηση του EXSARXEIA_CITY..

παιδιά, σε ερώτηση αν είπε κάτι αυτός που βλέπει στον τυφλό που αυτοκτόνησε, αυτοί που ξέρουν απάντησαν ΟΧΙ.. περίεργο μου φαίνεται κι εμένα αλλά έτσι είπαν..

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πρέπει να απαντηθεί καμία ερώτηση πριν ξεκαθαρίσετε ποιός κάνει ποιά ερώτηση.

Έχω μπερδευτεί από τις ερωτήσεις. Ένας-ένας ρε παιδιά. :(

@ HaTHoR: Σου απαντώ δημοσίως στο pm ότι ναι, αυτή είναι η λύση. ;)

Δημοσ.

Λοιπον,καταληγουμε οτι ΟΧΙ,δεν ειπε τιποτα ο βλεπων στον τυφλο που τον εκανε να αυτοκτονησει.Παραμενουν οι αλλες 2 αναπαντητες

Εγινε κατι μεσα στο τουνελ που αναγκασε τον τυφλο να αυτοκτονησει?

Εγινε κατι πηγαινοντας απο το Α στο Β που οδηγησε στα γεγονοτα απο το Β στο Α?

Δημοσ.

ωραία.. είχαν μείνει 21 ερωτήσεις και συνεχίζουμε με αυτές που έθεσε, εκ νέου, ο KaizerSoze.. και για να μην έχουμε μπερδέματα από εδώ και πέρα να περιμένουμε να απαντιούνται 2 ερωτήσεις το πολύ και μετά να θέτουμε τις επόμενες..

επίσης, μόλις πάρουμε 2-3 απαντήσεις ακομα να κάνουμε μια συγκέντρωση των μέχρι τώρα δεδομένων για να τα έχουμε μπροστά μας και να μην κάνουμε λάθος ερωτήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...