HaTHoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ο τύπος αναγνωρίζει τα πτώματα στο νοσοκομείο; Υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι αυτές;
sniper_206 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ο άντρας πέθανε χρονικά νωρίτερα από τις 2 γυναίκες? (αν πεις όχι θα σε σφάξω και θα σε σουβλίσω ) Έβλεπε κανείς όνειρο???
clarice Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 1. Μηπως το λεωφορειο τρακαρει? 2. Μηπως ο αντρας ειναι ο οδηγος του λεωφορειου?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ο τύπος αναγνωρίζει τα πτώματα στο νοσοκομείο; Υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι αυτές Nαι,δεν υπαρχει καμια αμφιβολια Ο άντρας πέθανε χρονικά νωρίτερα από τις 2 γυναίκες ΟΧΙ!Ειμαι χοντρος,θα χρειαστεις μεγαλη σουβλα Παντως αν κατανοησεις την απαντηση αυτης της ερωτησης ειναι το κλειδι για την λυση Έβλεπε κανείς όνειρο ΟΧΙ,κανενα ονειρο Μηπως το λεωφορειο τρακαρει Χμμμ,ναι,το θεμα ειναι ΜΕ ΤΙ τρακαρει... Μηπως ο αντρας ειναι ο οδηγος του λεωφορειου ΟΧΙ
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Έλα ρε, γύρισες? Πόσα κιλά είσαι? Έχω μεγάλη σούβλα Ας σοβαρευτούμε... Το λεωφορείο τρακάρει με τον άντρα? Αν όχι, με τις 2 γυναίκες μήπως?
clarice Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ο αντρας βλεπει τις ειδησεις σπιτι του? Δηλαδη βγαινει σωος απο το τρακαρισμα?
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Σίγουρα δεν πεθαίνει στο τρακάρισμα αφού αυτοκτονεί... Ή μήπως αυτοκτονει πέφτωντας πάνω στο διερχόμενο λεωφορείο???
clarice Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Το σκεφτηκα και εγω αλλα ειναι πανω στο λεωφοριο και ακουει τις κραυγες απο το πισω μερος
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Το λεωφορείο τρακάρει με τον άντρα OXI Αν όχι, με τις 2 γυναίκες μήπως Σως-τοστ Ο αντρας βλεπει τις ειδησεις σπιτι του ΝΑΙ Δηλαδη βγαινει σωος απο το τρακαρισμα πΟΙΟς,Ο ΑΝΤΡΑς?Φυσικα... μήπως αυτοκτονει πέφτωντας πάνω στο διερχόμενο λεωφορείο Νοτ ηβεν κλοουζ Σναιπερ ειμαι 1,85 και 90 κιλα οποτε μαλλον θα χρειαστεις ΤΡΕΛΗ σουβλα
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ναι αλλά δε διευκρινίστηκε αν είναι μέσα στο λεωφορείο σαν επιβάτης ή πάνω σε αυτό ως χαλκομανία! Στον γριφο λέει: Βρισκεται σε ένα λεωφορείο μέσα??
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Οκ,οκ,λοιπον ο τυπος ειναι ΜΕΣΑ στο λεωφορειο,σαν επιβατης,κανονικα,νοου κατς ιν δατ
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αφού τρακάρει τις γυναίκες αυτές σκοτώνονται ακαριαία?? Η ληστεία παίζει ρόλο τελικα?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αφού τρακάρει τις γυναίκες αυτές σκοτώνονται ακαριαία Σκοτωνονται.Ακαριαια ή οχι δεν μας αφορα Η ληστεία παίζει ρόλο τελικα Βοηθεια....ναι παιζει,οσο και το τρακαρισμα..
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μαλακία δεν είναι να παίζουμε μόνο οι δυό μας? Που πήγαν οι υπόλοιποι??? Έχω φάει τρελό σκάλωμα ρε συ!!! Πως στο διάολο πήγαν στην κηδεία του ζωντανές αφού είχαν πεθάνει πριν από αυτόν?? Τόσο ψυχοκουφοτρελομαλακία είναι ο γρίφος σου?
clarice Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ο αντρας πεθαινει σπιτι του? Πεθαινει επειδη ειδε οτι εγινε ληστεια? Σχολιο: τυπικη μερα νοικοκυριας. Παω στην τραπεζα, γινεται ληστεια, πεθαινω μετα σηκονομαι, παω σπιτι, τρακαρω με λεωφορειο και την ιδια μερα χανω τον αντρα μου. Τι πλανητες ειχε αναδρομους αυτοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.