KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Οταν λες "το ιδιο με αλλο τροπο"λες οπως ειπε ο Δρ.Λο οτι ας πουμε ο ενας ζητησε Ουσικι με παγο και ο αλλος σκετο?
sniper_206 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ηταν μπομπα ? Όχι αλλά με έκανες να γελάσω
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Αποτι καταλαβα Δρ.Λο,εφοσον παει για faulse ο ενας ειχε παγο...Η εχει σκουριασει η Αλγεβρα Μπουλ στο κεφαλι μου?
sniper_206 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Οταν λες "το ιδιο με αλλο τροπο"λες οπως ειπε ο Δρ.Λο οτι ας πουμε ο ενας ζητησε Ουσικι με παγο και ο αλλος σκετο? Ναι (Μη μου μιλάτε πρωι πρωι με κωδικούς!!!!)
paschalia Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Το ποτο δεν ειχε δηλητηριο .. μηπως ειχε ο παγος ?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Λοιπον σαμαρι 2 φιλοι,2 αντρεσ,κανονικοι ανθρωποι,πανε σε ενα μπαρ για ποτο Περνουν το ιδιο ποτο αλλα σε διαφορετικη εκδοση Ο ενας το πινει με τιν μια ο αλλος σιγα σιγα Μολις σηκωνονται να πληρωσουν,αυτος που τοπιε ασπρο πατο πεθαινει ακαριαια. Δεν φταει το ιδιο το ποτο(το ουισκι πχ)
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Το όχι στο Nor σημαίνει = Ότι τουλάχιστον ένα είχε πάγο Έπρεπε να βάλω Xor που σημαίνει ότι ένα και μόνο ένα ποτό είχε πάγο. Τι πρωί πρωί ... πάει 2 σε λίγο. Εκτός αν τα κάνεις όλα μετά τις 2 Τελικά αυτή είναι η διαφορά των ποτών, ο πάγος ?
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Κάτι μου θυμίζει το θέμα του πάγου ... μπας και είναι κλεμμένο από κανένα Csi, ντεντέκτιβ Monk ή κάτι τέτοιο ?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ναι ρε Δρα ο μαλακας αυτο ηθελα να γραψω και μου βγηκε μαλακια,τελικα χα την πσιλοθυμαμαι την Μπουλ...
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 - Σηκωθήκανε να φύγουν μόλις ήπιε μονοκοπανιά το ποτό του ό μακαρίτης ή το ήπιε, καθήσανε για κάποια ώρα και μετά κάνανε να φύγουν και πέθανε ? ΚΑι άλλη μία - Τα ποτά ήρθανε μαζί δηλαδή σερβιριστήκανε ταυτόχρονα ?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Εγω αυτο που θελω να βρω ειναι γιατι εχει σημασια αν πηρε και ο αλλος το ιδιο ποτο... Αν ειχε παρει και αυτος που το ηπιε σιγα-σιγα την ιδια εκδοση(ας πουμε ουισκι με κοκακολα) θα πεθαινε και αυτος?
sniper_206 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Το ποτο δεν ειχε δηλητηριο .. μηπως ειχε ο παγος ? We have a winner!!!!!!!!! Αυτός που το ήπιε μονορούφι δεν πρόλαβε να πιεί το δηλητήριο που είχαν τα παγάκια! DrLo δεν θυμαμαι να το έχω δει σε csi. Θα βάλω αργότερα άλλο γριφο αν δε βάλει κάποιος άλλος γιατι εχω λιγο δουλίτσα τώρα και θα αργώ να απαντάω!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μαλακα ηταν απαισιο ,μην ξαναβαλεις ιδιο
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Sorry που θα γίνω σπαστικός αλλά τότε στην Ερώτηση "Το ποτό είχε δηλητήριο" η απάντηση "Όχι" δεν είναι απόλυτα σωστή(Με την ένοια ότι το ποτό είναι Ουίσκι_με_πάγο, ένα πράμα). Ίσως θα πήγανε καλύτερα μια απάντηση σας του Κάιζερ "Και Ναι και Όχι ... διευκρίνησε"
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 DrLo δεν θυμαμαι να το έχω δει σε csi. Ούτε εγώ θυμάμαι ακριβώς αλλά το όλο σκηνικό κάτι μου λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.