Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεσημέρι πες μας, είδαν κάτι στην άλλη πλευρά του τούνελ και γι'αυτό αυτοκτόνησε?

(Θυμήθηκα μία καλή να βάλω στο επόμενο αν δε θυμηθεί τη δικιά του ο Kaizersoze!)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ τον ξέρω και αυτόν τον γρίφο. Βασικά νόμιζω ότι τους ξέρω όλους. Κάποτε είμασταν μια παρέα που είχαμε ξετρελαθεί με αυτές τις ιστορίες, οπότε νομίζω ότι τις έχουμε εξαντλήσει όλες. Θα απαντάω εγώ για λίγο, αν και θα πάω και εγώ για ύπνο λίαν συντόμως (μικρός άνθρωπος γαρ). Λοιπόν:

Το μεσημέρι πες μας, είδαν κάτι στην άλλη πλευρά του τούνελ και γι'αυτό αυτοκτόνησε?

ΟΧΙ

Δημοσ.

Να προτινω παντως,ακομα και αν καποιος τις εχει εξαντλησει,με λιγη σκεψη φτιαχνει μια καινουρια,εδω βαζουμε κατι κουφες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ορίστε, με αναγκάζετε να γράψω απαντήσεις το πρωί :razz: :

- Είναι κάποιος από τους δύο τυφλός;

Ναι.

- Η διαδρομη Α-Β και Β-Α ειναι η ιδια?Δηλαδη πανε και γυρνανε απο τον ιδιο δρομο?

Ναι.

- Στο τούνελ είχε φως???

Όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

- Άκουσε κάτι που δεν έπρεπε αυτος που αυτοκτόνησε ?

Όχι.

Από τις 30 μένουν 25. :)

Δημοσ.
Είναι κάποιος από τους 2 τυφλός?

Καληνύχτα.

Συγγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω τώρα, αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι δεκτικός και ανοικτόμυαλος όσον αφορά την απάντηση σου. Πώς έκανες ένα τεράάάστιο λογικό αλμα και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι μπορεί να ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό; Έχω παίξει αυτήν την ιστορία 5-6 φορές, και αυτήν την ερώτηση την λέει συνήθως κάποιος προς το τέλος και έχοντας μαζέψει ένα κάρο στοιχεία. Είναι από τα πιο κρίσιμα σημεία του γρίφου. Το να βρει από την αρχή κάποιος κάτι τέτοιο, μη ξέροντας τίποτα απολύτως στην ουσία, νομίζω πρέπει να παραδεχθείς ότι εύλογα με κάνει καχύποπτο.

Παρ'όλα αυτά, αν μου δώσεις μια λογική εξήγηση για το πως το σκέφτηκες, θα σε πιστέψω. Ούτε ο Μόλντερ να ήσουνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

25 - Ο άλλος που δεν αυτοκτόνησε είχε όπλο ?

Δεν έχει σημασία.

Ο Lucifer πρέπει να το ξέρει κι απλώς μας σπάει τα νεύρα... :(

Edit:

Αναλαμβάνει ο Manuel, πρέπει να φύγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...