LL_NEO Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 προς Mods: Μόλις λυθεί το μυστήριο διαγράψτε τα σχετικά ποστ διότι αν τα πάρει πρέφα ο JJ Abrams κάτι μου λέει ότι του χρόνου ο Jack θα τρώει άλμπατρος και ο Lock μπαμπουίνο...
Cromb Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 To να σκοτώνεις αλμπατρος θεωρείτε οτι φέρνει κακή τύχη και θάνατο.οπότε ο ένας πυροβολησε τον άλλο με σκοπό να εκπληρωθεί η κακοδαιμονία και να τη γλυτώσει αυτός! Τραβηγμενο;;;;; Αυτό ήθελα να πω πρίν αλλα μια που φτάνουμε και στο τελος των ερωτήσεων....
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!
Edgar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το Άλμπατρος είχε την νόσο των πουλερικών. Και ο ένας πέθανε αφού το έφαγε (ο άλλος είχε ανοσία )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Στο νησί υπήρχαν ένα ζευγάρι και ένας άντρας οι οποίοι ήταν ναυαγοί. Η γυναίκα λοιπόν εξαφανίστηκε ξαφνικά στο μεγάλο νησί. Ο άντρας της είχε ξαναφάει άλμπατρος και ήξερε τη γεύση έχουν. Όταν λοιπόν του είπε ότι τρώνε άλμπατρος κατάλαβε από την γεύση ότι δεν είναι άλμπατρος αλλά η γυναίκα του... και τον σκότωσε.
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Είναι ναυαγοί.. Ο ένας έφαγε το albatros και ο άλλος τον σκοτώνει. Τον πυροβόλησε μήπως γιατί αθέτησε κάποια συμφωνία που είχαν μεταξύ τους? Μήπως το albatros δλδ τους οδηγούσε στην σωτηρία?
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ψαγμένο σε βρίσκω EKSARXEIA_CITY Τώρα περιμένουμε τον paredwse..
HaTHoR Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ όσο διάβαζα το γρίφο είναι τον John Cleese να φωνάζει "ALBATROSS! GET YOUR ALBATROSS" στο θέατρο. Τώρα πάω να δω Monty μπας και το βγάλω απ'το κεφάλι μου
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Να πω κατι?Προτινω για ιδιετερα πολυπλοκες ιστοριες(οπως αυτη που εχω στο μυαλο μου αλλα δεν μπορω να θυμηθω καποιες γαμ... λεπτομεριες για να την ποσταρω) οπως η παραπανω,εφοσον ο θετων το ερωτημα θεωρει σκοπιμο,να αφηνει παραπανω απο 20 ερωτησεις Εγω ας πουμε θεωρουσα πως 20 ηταν αρκετες για το δικο μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Παιδιά, επειδή πάω για ύπνο (μεγάλος άθρωπας γαρ!) θεωρώ άδικο να βάλω το αίνιγμα και να σας αφήσω να περιμένετε μέχρι αύριο το μεσημέρι πετώντας ερωτήσεις που δεν θα μπορώ να απαντήσω. Οπότε μήπως βάλει κάποιος άλλος; Δεν ξέρω αν κανείς από τους παρεβρισκόμενους ξέρει το ακόλουθο αίνιγμα: Πάνε δύο φίλοι από το σημείο Α στο σημείο Β. Για να πάνε από το Α στο Β και τούμπαλιν περνούν από ένα τούνελ. Στο γυρισμό (από το Β στο Α), μέσα στο τούνελ, ο ένας από τους δύο βγάζει ένα περίστροφο και αυτοκτονεί. Γιατί; ΑΝ δεν το ξέρει κανείς, αγνοήστε το! Αν κάποιος το ξέρει, μπορεί να αναλάβει αυτός τις απαντήσεις στις ερωτήσεις. Οι μόνες απαντήσεις είναι: Ναι, Όχι, Δεν έχει σημασία. Ας γίνουν 30 οι ερωτήσεις, δεν είναι κακό, έχει δίκιο ο KaizerSoze.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.