Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελευταία ιδέα' date='again a long shot...

Τη θάψανε διαφορετική ώρα από αυτή που περίμεναν οπότε και όταν θα την ξέθαβε ο συνεργός αυτή θα ήταν ήδη νεκρή και αυτό που την έκανε να το καταλάβει ήταν το ρολόι της;

Have to go.Καλή συνέχεια![/quote']

Πολύ απλοϊκό.. Όχι

και καλό σου βράδυ..

αυριο μπες να δεις τη λύση :-D

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το αντικείμενο που τη βοήθησε να καταλάβει το είχε μαζί της επίτηδες ή από λάθος;

Ήταν αντικείμενο που χωρούσε σε μια παλάμη;

Δημοσ.

Αυτό το αντικείμενο που τη βοήθησε να καταλάβει το είχε μαζί της επίτηδες ή από λάθος;

Είπα ότι για την απόδραση δε χρειαζόταν να έχει μαζί της κάτι.. Τελικά όμως ένα προσωπικό της αντικείμενο της φάνηκε χρήσιμο

Ήταν αντικείμενο που χωρούσε σε μια παλάμη;

Ναι

Δημοσ.

Κλειδί μήπως;

Όχι

Kain Origin οι προσπάθειές σου είναι συγκινητικές :D

hint: πρόκειται για απλό/καθημερινό αντικείμενο, μη φαντάζεσαι τρελά πράγματα

Δημοσ.

Ήταν μήπως μια ταυτότητα ή μια κάρτα γενικότερα;

Κάτι που θα έδινε στον άλλον πρόσβαση στο φέρετρο;

Ο άλλος ήταν άνθρωπος;

LOL, απελπισμένες προσπάθειες να καταλάβω τι σκ@τ@ συνέβη, αλλιώς θα σκάσω! Έχω φτάσει σε σημείο να προσεύχομαι στο Θεό να μου δώσει φώτιση!

EDIT: YAYYYY, 100ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΩ ROFL!!!!!!11111oneoneέναένακιάλλοένα

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο την έθαψαν σε διαφορετικό σημείο από το συμφωνημένο και ο συνεργός δεν μπορούσε να την βρει?

Δημοσ.

Ήταν μήπως μια ταυτότητα ή μια κάρτα γενικότερα;

Όχι

Κάτι που θα έδινε στον άλλον πρόσβαση στο φέρετρο;

Είπα ότι δε χρειαζόταν να έχει τπτ μαζί της για να ολοκληρωθεί η αποδραση.. απλώς κάποια στιγμή θα τη ξέθαβαν και θα μπορούσε να αποδράσει

Ο άλλος ήταν άνθρωπος;

Κανονικότατος

Kain κάνε μια σύνοψη του τι έχεις μέχρι τώρα στο μυαλό σου για την ιστορία και πόσταρέ την..

ίσως σκέφτεσαι κάτι λάθος..

hint: όταν είδα αυτό το επεισόδιο (από τη σειρά "Παρασκευή και 13" - αρχές του 90) είπα "δε γίνεται να είναι τόσο άτυχη.."

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο την έθαψαν σε διαφορετικό σημείο από το συμφωνημένο και ο συνεργός δεν μπορούσε να την βρει?

Luci όχι, έχει απαντηθεί

Δημοσ.

Ο άλλος ήταν δεσμοφύλακας?

Όχι

επίσης, για να σε διευκολύνω, έχει ήδη απαντηθεί ότι ούτε φυλακισμένος ήταν, ούτε κάποιος έξω από τις φυλακές

Δημοσ.

βασικά σκέφτομαι διάφορα, του στυλ:

Ο σύνεργος δεν έχει πρόσβαση στο φέρετρο επειδή η μακαρίτισσα ξέχασε να του δώσει κάτι.

ή

Ο τύπος είναι σκύλος και η τύπισσα δεν ξέρω κι εγώ τι είδε.

Περισσότερο δηλαδή ψάχνω για νέα στοιχεία που θα με οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα, που θα μου δείξουν δηλαδή προς τα πού να κατευθυνθώ...

Ήταν ένα αντικείμενο που μπαίνει λογικά σε ένα πορτοφόλι;

Ήταν αντικείμενο που σχετίζεται με ήχο; (mp3, κασσέτα κτλ)

Το αντικείμενο ήξερε από την αρχή ότι το είχε πάνω της;

Ο άλλος ήταν άντρας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...