Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το φέρετρο ήταν δικό της;

Όχι

Δηλαδή οι άλλοι πίστευαν ότι ήταν πεθαμένη;

Μπήκε κρυφά, δε το 'παιξε "πεθαμένη"

Δημοσ.

μεσα στο φερετρο ειχε η υποτιθεται οτι ειχε κατι το οποιο θα τη βοηθουσε?

επρεπε να εχει κατι και δεν το ειχε?

κανονικά για την απόδραση δεν χρειαζόταν να έχει τπτ.. τελικά όμως κατι που είχε μαζί της τη βοήθησε να διαπιστώσει το μοιραίο

Δημοσ.

Ωραία... τότε πέθαναν 2 ή περισσότερα άτομα με αποτέλεσμα ο "συνεργάτης" να θάψει λάθος φέρετρο;

Δημοσ.

έχω ξεφύγει τελείως από το ΝΑΙ/ΟΧΙ/ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ γιατί πολλές ερωτήσεις χρειάζονται επεξηγήσεις.. έτσι κι αλλιώς ο γρίφος είναι δύσκολος

Δημοσ.

τότε πέθαναν 2 ή περισσότερα άτομα με αποτέλεσμα ο "συνεργάτης" να θάψει λάθος φέρετρο;

δε θάφτηκε λάθος φέρετρο.. η γυναίκα το ήξερε ότι θα θαφτεί

Δημοσ.

Ο άλλος ήταν και αυτός φυλακισμένος. Εκείνη κατάφερε να βρει το κλειδί του κελιού του και ήτανε να του το δώσει για να πάει μετά αυτός να την ξεθάψει. Μέχρι που, θαμμένη πια, συνειδητοποιεί πως έχει ακόμα πάνω της το κλειδί, και κατάλαβε πως του είχε δώσει λάθος κλειδί ή δεν του έδωσε καθόλου το κλειδί.

Είμαι κοντά;

Δημοσ.

Τελευταία ιδέα,again a long shot...

Τη θάψανε διαφορετική ώρα από αυτή που περίμεναν οπότε και όταν θα την ξέθαβε ο συνεργός αυτή θα ήταν ήδη νεκρή και αυτό που την έκανε να το καταλάβει ήταν το ρολόι της;

Have to go.Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
Ο άλλος ήταν και αυτός φυλακισμένος. Εκείνη κατάφερε να βρει το κλειδί του κελιού του και ήτανε να του το δώσει για να πάει μετά αυτός να την ξεθάψει. Μέχρι που' date=' θαμμένη πια, συνειδητοποιεί πως έχει ακόμα πάνω της το κλειδί, και κατάλαβε πως του είχε δώσει λάθος κλειδί ή δεν του έδωσε καθόλου το κλειδί.

Είμαι κοντά;[/quote']

Πολύ καλό αλλά... Όχι :-D

Δεν ήταν φυλακισμένος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...