greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 μηπως ειχε διαβασει το τευχος του Ντοναλτ με το τυχερο Αλμπατρος??(υπαρχει τετοιο τευχος)
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μπράβο fant0m' date=' κέρδισες ένα σοκολατάκι με φουντούκι !!!!!kaizersoze θα βάλεις άλλο ή να βάλω εγώ ? εκτος του fant0m.[/quote'] Την ειρωνεία στους φίλους σου.. Δηλαδή το να μην το ήξερα κ να το σκέφτηκα σε χαλάει..? Μόνο ο Cromb μπορεί κ να το σκέφτηκε ότι δε το ήξερα. Τέλοσπάντων..
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Τον σκοτώνει με το πιστόλι? (εννοώντας ότι δεν τον πυροβολεί αλλά χτυπώντας τον με το όπλο)
LL_NEO Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Κάτσε δλδ τον σκοτώνει με κάτι άλλο και απλώς πριν έχει βγάλει το όπλο Ρε συ αν δεν τρώνε σε εστιατόριο αν δεν τρώνε σε σπίτι που τρώνε; Αεροπλάνο;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 loool, LL_NEO κοίτα στην παρένθεση τι εννοεί ο FaNt0M Οχι ! 11...
LL_NEO Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Και το δικό σου όχι αναφέρεται στην επεξήγηση του fantom άρα του τη μπουμπούνησε.... Κάτι μου λέει ότι είναι βασικό το που τρώνε. Μαλακία μου που είπα αεροπλάνο, λόγω όπλου. Να μη φάω προς το παρόν άλλες ερωτήσεις για την τοποθεσία αν και κάτι μου λέει ότι είναι βασικό. Ας δούμε οι άλλοι τι θα πουν
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ...Μήπως ο φονέας (sic) όταν ο άλλος του απάντησε "Άλμπατρος" κατάλαβε "Άλμπα τρως"? Δεν έχω ιδέα τι είναι ένα άλμπα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 λοοοοοολ Lucifer, Oχι !!!!!!! 10... Hint: Πολύ σημαντικό αυτο που είπε ο ll_neo...το που τρώνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.