DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Θέλω γρίφο !!! .... 1. Να έχει λύση στον R^4 χώρο 2. Να μην καταστρέφεται ο πλανήτης / γίνεται η αποκάλυψη του Ιωάννη 3. Να μην αυτοκτονεί/πεθαίνει/σκοτώνει τη γυναίκα του κανείς !
wizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Παιδιά, το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο και θα ήθελα να συμμετάσχω αφού ξέρω αρκετούς τέτοιους γρίφους. Μπορείτε ομως στο τέλος του κάθε ένα να λέτε ποιοί έχουν ήδη ειπωθεί? Το πήρα τώρα χαμπάρι και δε μπορώ να διαβάζω 32 σελίδες Αυτό με τον τυπά που σπρώχνει το αυτοκίνητο το ξέρετε? (είναι για ξύλο όμως )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αυτό με τον τυπά που σπρώχνει το αυτοκίνητο το ξέρετε? (είναι για ξύλο όμως ) Οχι, ξεκίνα...
wizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Καλώς. Είναι ένας τυπάς και σπρώχνει ένα αμάξι. Μόλις φτάνει μπροστά από ένα κόκκινο κτήριο τα παρατάει. Γιατί???
wizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Είπαμε, οι ερωτήσεις θα είναι τέτοιες ώστε να απαντάω με ναι, όχι, δεν έχει σημασία, δεν ξέρω
ntountou Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αυτό με τον τυπά που σπρώχνει το αυτοκίνητο το ξέρετε? (είναι για ξύλο όμως ) Δεν είχαμε τέτοιο γρίφο μέχρι τώρα.. Το ξύλο το γλύτωσε μια φορά ο paredwse οπότε μια φορά θα στην χαρίσουμε κι εσένα.. Περιμένουμε αγωνιωδώς για το νέο γρίφο.. Να ακολουθήσουμε όμως την ίδια διαδικασία δλδ απαντήσεις ΝΑΙ - ΟΧΙ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
wizard Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το γρίφο τον έβαλα. Ισχύει αυτό που λέτε 20 ερώτήσεις ή πάμε μέχρι να βρεθεί?
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αρα ειναι σημαντικο το τι κτηριο ειναι .. Ειναι πυροσβεστικη ?
wizard Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αρα ειναι σημαντικο το τι κτηριο ειναι .. Ειναι πυροσβεστικη ? όχι. Πρώτη ερώτηση. (Πείτε μου αν μετράνε οι ερωτήσεις)
ntountou Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 όχι δε μετράνε.. είναι κάποιο οποιοδήποτε κτίριο?? το αυτοκίνητο είναι χαλασμένο?? είναι κανένας μέσα στο αυτοκίνητο??
wizard Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 είναι κάποιο οποιοδήποτε κτίριο?? Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Αν θέλεις κάν'την καλύτερα. Είναι ένα κόκκινο κτήριο. το αυτοκίνητο είναι χαλασμένο?? όχι ακριβώς... Να βοηθήσω απλά και να πω ότι δε δουλεύει. είναι κανένας μέσα στο αυτοκίνητο?? όχι
Highlander Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μάλλον είναι η Express Service Συνήθως αφού το φτάσεις εκεί το αναλμβάνουν εκείνοι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.