ntountou Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ανέπνευσαν κάτι δηλητηριώδες? πέθαναν μαζί ή προηγήθηκε ο ένας του άλλου?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 χαχα, πολύ καλό !!! Ο αέρας άνοιξε το παράθυρο που έριξε τη γυάλα στο πάτωμα...
ntountou Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είναι ψάρια; xa xa φοβερός!!!! είσαι χρόνια μπροστά :-D λέτε να είναι αυτή η λύση?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? δλδ και άλλη να είναι η λύση, καλύτερη από αυτήν αποκλείεται να είναι... ρε τον dim_b, με τρέλανε βραδιάτικα :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D κάτι ήξερε ο paredwse όταν έλεγε Kaizer, το ζήτησες, εσύ φταις. Μη με δείρετε μετά. :smile:
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Πασχαλια σε παρακαλω,αστεια με τα χελωνακια κομμενα Μαλακα σκυλε,αν ειναι χρυσοψαρα,μαλακα ειναι Ο ελεινος γριφος,να περασουμε στον επομενο
paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Οκ . οκ . Δεν ειναι τα χελωνακια του Καιζερ .
sniper_206 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ανέπνευσαν κάτι δηλητηριώδες? πέθαναν μαζί ή προηγήθηκε ο ένας του άλλου? Στην πρώτη όχι στη δεύτερη μαζι! Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είναι ψάρια; NAI!!!!!!!!!! Ο αέρας άνοιξε το παράθυρο που έριξε τη γυάλα στο πάτωμα... NAI!!!!!!!!!!!! λέτε να είναι αυτή η λύση?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Κι όμως ναι!!! Αλλά μάλλον ο dim_b το ήξερε.... Τέλοσπάντων! Σόρυ αν άργησα αρκετά να απαντήσω αλλά είχα βγει (σαν παιδί κι εγώ!)
sniper_206 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ας βάλω έναν καινούριο: Μπαίνει κάποιος στο σπίτι ενός φίλου του και τον αντικρίζει στη μέση του σαλονιού κρεμασμένο και από κάτω βλέπει νερά. Βρείτε πώς πέθανε! Το πρωί θα είμαι κλασικά στη δουλειά (αν ξυπνήσω!) επομένως όσες ερωτήσεις μαζευτούν θα τις απαντήσω το μεσημέρι, ή ας τις απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει το γρίφο!
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αλλά μάλλον ο dim_b το ήξερε.... Τέλοσπάντων! Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα νομίζατε, αλλά ειλικρινά μόλις είδα να λέει ότι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα βρίσκονταν νεκροί ανάμεσα σε νερά και σπασμένα γυαλιά, το μυαλό μου πήγε σε μιά σπασμένη γυάλα με χρυσόψαρα. Στον νέο γρίφο, μήπως η απάντηση είναι αυτή;
FaNt0M Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω πάντως μου ακούγεται σαν το βασανιστήριο που πατούσαν πάνω σε μεγάλα κομμάτια πάγου ενώ ήταν κρεμασμένοι.. ( από την μία ήταν κρεμασμένοι οι αιχμάλωτοι και απο την άλλη δεν μπορούσαν να πατήσουν πάνω στον πάγο που έλιωνε κιόλας )
sniper_206 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Στον νέο γρίφο, μήπως η απάντηση είναι αυτή[/url']; Λες να ήταν αυτή??? :D Μου αρέσει η σκέψη σου! Δεν ξέρω πάντως μου ακούγεται σαν το βασανιστήριο που πατούσαν πάνω σε μεγάλα κομμάτια πάγου ενώ ήταν κρεμασμένοι..( από την μία ήταν κρεμασμένοι οι αιχμάλωτοι και απο την άλλη δεν μπορούσαν να πατήσουν πάνω στον πάγο που έλιωνε κιόλας ) Δεν το είχα ακριβώς έτσι στο μυαλό μου αλλά στην ουσία μέσα είσαι... Δεν τον θεώρησα και πολύ δύσκολο εξάλλου
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω πάντως μου ακούγεται σαν το βασανιστήριο που πατούσαν πάνω σε μεγάλα κομμάτια πάγου ενώ ήταν κρεμασμένοι..( από την μία ήταν κρεμασμένοι οι αιχμάλωτοι και απο την άλλη δεν μπορούσαν να πατήσουν πάνω στον πάγο που έλιωνε κιόλας ) Αυτό πρέπει να είναι (υπερβολικά απλό). Όπως και στο Υπολοχαγός Νατάσα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 [...]Μαλακα σκυλε' date='αν ειναι χρυσοψαρα,μαλακα ειναι Ο ελεινος γριφος,να περασουμε στον επομενο[/quote'] Ρε Μήτσο, στο είπα ότι είναι για ξύλο, μην παραπονιέσαι τώρα, εσύ επέμενες να τον βάλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.