EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μπράβο fant0m, κέρδισες ένα σοκολατάκι με φουντούκι !!!!! kaizersoze θα βάλεις άλλο ή να βάλω εγώ ? εκτος του fant0m.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εξαρχια βαλε εσυ γιατι εγω ηξερα μονο ενα αλλο που ειναι πολυ σαικο και δυσκολο αλλα επειδη το εχω ακουσει μονο μια φορα θελω να το θυμηθω καλα μην γραψω βλακεια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Είναι 2 άτομα και τρώνε. Λέει ο ένας στον άλλον -Τι είναι αυτό που τρώμε ? -Αλμπατρος του λέει αυτος.-edit- sorry... Τότε ο πρώτος βγάζει το πιστόλι και τον σκοτώνει... Γιατί ? Μόνο ερωτήσεις με απαντήσεις ναι ή οχι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 LL_NEO Που τρώνε; και με 20 ερωτησεις' date='οτιδηποτε ερωτησεις που δεχονται τις απαντησεις [u']ΝΑΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ[/u] πρεπει να βρειτε τι εχει συμβει
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Σημαίνε κάτι η λέξη άλμπαντρος σε κάποια γλώσσα που ήξερε ο πιστολέρο?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Γειά σου ρε εξάρχεια! Αυτήν την ιστορία ήθελα να βάλω και εγώ. Βέβαια, πάλι με παραλλαγή την ήξερα, αλλά το basic story είναι το ίδιο. Σκάω λοιπόν. Γράψε στο ποστ όπου θέτεις το γρίφο τον όρο που έβαλα (αν θες να ισχύει), γιατί μπορεί κάποιος να μην τον έχει διαβάσει.
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το πού τρώνε απαντιέται με ποιό απο τα παρακάτω ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ( Μη την μετρήσεις την παρούσα ερώτηση . Απλά με μπέρδεψε η απάντηση σου )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 paschalia, είναι σημαντικό το που τρώνε... απλά το έχω παίξει διαφορετικά με μόνο ναι ή οχι... και απλά αν δεν ξέρεις ναι ή οχι απαντάς με δεν ξέρω δεν έχει σημασία.
Cromb Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά εγώ έχω σκεφτεί μια απάντηση. Μπορεί να είναι σωστή αλλά μπορεί και λάθος. Το γρίφο δεν τον έχω ξανακούσει.Να την πώ ή όχι; Δεν είναι λίγο σπαστικό να στέλνει ο καθένας pm, να απαντάει ο exarxeia city και να συνεχίζεται αυτή η ιστορία με τα pm...; YΓ. Ειλικρινά δε ξέρω το γρίφο... όπως δε τον ήξερα και πριν με τον αναπνευστήρα και την πυρκαγια. Την περίπτωση και ο fantom να μήν ήξερε εκ των προτέρων την απάντηση την έχετε σκεφτεί ή είμαι πολύ αθώος;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 τρωνε σε ταβερνα? Όχι Γνωρίζονταν απο πριν; Δεν ξέρω... 17...
aledjo Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 μηπως του αρεσε πολυ αυτο που ετρωγε και ηθελε να φαει και του αλλου? και τον ρωτησε για να ξερει τι τρωει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.