Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρχια βαλε εσυ γιατι εγω ηξερα μονο ενα αλλο που ειναι πολυ σαικο και δυσκολο αλλα επειδη το εχω ακουσει μονο μια φορα θελω να το θυμηθω καλα μην γραψω βλακεια

Δημοσ.

Είναι 2 άτομα και τρώνε. Λέει ο ένας στον άλλον

-Τι είναι αυτό που τρώμε ?

-Αλμπατρος του λέει αυτος.-edit- sorry...

Τότε ο πρώτος βγάζει το πιστόλι και τον σκοτώνει...

Γιατί ?

Μόνο ερωτήσεις με απαντήσεις ναι ή οχι.

Δημοσ.

LL_NEO Που τρώνε;

και με 20 ερωτησεις' date='οτιδηποτε ερωτησεις που δεχονται τις απαντησεις [u']ΝΑΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ[/u] πρεπει να βρειτε τι εχει συμβει

Δημοσ.

Γειά σου ρε εξάρχεια! Αυτήν την ιστορία ήθελα να βάλω και εγώ. Βέβαια, πάλι με παραλλαγή την ήξερα, αλλά το basic story είναι το ίδιο. Σκάω λοιπόν.

Γράψε στο ποστ όπου θέτεις το γρίφο τον όρο που έβαλα (αν θες να ισχύει), γιατί μπορεί κάποιος να μην τον έχει διαβάσει.

Δημοσ.

Το πού τρώνε απαντιέται με ποιό απο τα παρακάτω ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

( Μη την μετρήσεις την παρούσα ερώτηση . Απλά με μπέρδεψε η απάντηση σου )

Δημοσ.

paschalia, είναι σημαντικό το που τρώνε...

απλά το έχω παίξει διαφορετικά με μόνο ναι ή οχι... και απλά αν δεν ξέρεις ναι ή οχι απαντάς με δεν ξέρω δεν έχει σημασία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω σκεφτεί μια απάντηση. Μπορεί να είναι σωστή αλλά μπορεί και λάθος. Το γρίφο δεν τον έχω ξανακούσει.Να την πώ ή όχι;

Δεν είναι λίγο σπαστικό να στέλνει ο καθένας pm, να απαντάει ο exarxeia city και να συνεχίζεται αυτή η ιστορία με τα pm...;

YΓ. Ειλικρινά δε ξέρω το γρίφο... όπως δε τον ήξερα και πριν με τον αναπνευστήρα και την πυρκαγια. Την περίπτωση και ο fantom να μήν ήξερε εκ των προτέρων την απάντηση την έχετε σκεφτεί ή είμαι πολύ αθώος;

Δημοσ.

μηπως του αρεσε πολυ αυτο που ετρωγε και ηθελε να φαει και του αλλου? και τον ρωτησε για να ξερει τι τρωει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...