Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι δε το ξέρω, αν και είναι πολύ γενικό - μπορεί να έχει δεκάδες λύσεις

πχ. Περίμενε να τον πάρει τηλέφω η αγάπη της ζωής του να του απαντήσει αν θα τον παντρευτεί (του είχε πει πχ μέχρι κάοια ώρα), νόμιζε ότι τον έγραψε και φούνταρε. Ακούγοντας το τηλέφωνο κατάλαβε ότι βιάστηκε. (λέμε τώρα)

Επειδή σε αυτό με το ασανσέρ το ξέσκισα στα πολλά post είπα να συγκρατηθώ.

Δημοσ.

Drlo το επιασες στραβα .

Δεν ειπα οτι καταστρεφεις το παιχνιδι .

Δεν ηταν παρατηρησης styl οτι εγραψα , απλα η χαλαρων τονων αποψη μου για την αγαπη σου για τους γριφους .

Δημοσ.
Drlo το επιασες στραβα .

Δεν ειπα οτι καταστρεφεις το παιχνιδι .

Ok' date=' λάθος κατάλαβα

Δεν ηταν παρατηρησης styl οτι εγραψα , απλα η χαλαρων τονων αποψη μου για την αγαπη σου για τους γριφους .

Αυτό είναι αλήθεια

Ένας τύπος ανεβαίνει στην ταράτσα ενός πανύψηλου κτιρίου' date=' κοιτάει κάτω και πηδάει στο κενό.

Κατά την κάθοδό του προς το έδαφος, ακούει ένα τηλέφωνο να κουδουνίζει. Σκέφτεται "όχι ρε φούστη!" αλλά, [b']όπως είναι φυσικό[/b], συνεχίζει ακάθεκτος την κάθοδό του και συνθλίβεται στο έδαφος.

Τι συνέβη;

Καλά, μετά από το γρίφο του Κάιζερ τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί φυσικό πλέον ...

edit

Γιατί πρέπει σε όλους τουε γρίφους κάποιος να πεθαίνει ? (εκτός αν αυτός γλίτωσε)

Δημοσ.

Επίσης συνδυάζοντάς το με τον γρίφο με το τούνελ : Ο πρωταγωνιστής ήταν κουφός και πήγε σε μια κληνική στον 2192ο όροφο ενός κτιρίο και έκανε εγχείρηση. Έβγαλε τις γάζες από τα αυτιά του και λόγω της χαμηλής πίεσης νόμιζε ότι η εγχείρηση απέτυχε και φουνταρε. Πέφτοντας η ακοή του επανήλθε (αφού μειώθηκε το υψόμετρο) και λέει "όχι ρε π@!$η".

Δημοσ.

Βασικα η ξενερα ξερεις ποια ειναι?Ειναι τοσο γενικο που μπορεις να σκεφτεις οτιδηποτε και να μην υπαρχει "τρυπα"

Ενιγουει

Το "Οχι ρε φουστη μου' το ειπε γιατι καταλαβε ποιος ηταν στο τηλεφωνο?

Αν οχι,στα καπακια,μιας και παλι εγω θα ρωτουσα

Το "οχι,ρε φουστη μου" το ειπε γιατι ακουσε τον ηχο?(αρα καταλαβε οτι το τηλεφωνο λειτουργει,ασχετως του ποιος ηταν στο τηλεφωνο)

Δημοσ.

Πέφτοντας το μόνο τηλέφωνο που λογικά μπορεί να ακούσει είναι το κινητό του.

Είχε έρθει το εξής Sms :

"Θανάση, μη ξεχάσεις να περάσεις το απόγευμα από το γραφείο να ανανεώσουμε την ασφάλεια ζωής σου" ... ΤΑΚΗΣ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

:):):)

• Super Moderators
Δημοσ.

- Περίμενε κάποιο τηλέφωνο μέχρι συγκεκριμένη ώρα και αφού δεν το έλαβε φούνταρε???

Όχι.

- Το "Οχι ρε φουστη μου' το ειπε γιατι καταλαβε ποιος ηταν στο τηλεφωνο?

Όχι.

- Το "οχι,ρε φουστη μου" το ειπε γιατι ακουσε τον ηχο?

Ναι.

- Ο εκλειπών κατάλαβε πως έκανε μ@λακία επειδή άκουσε ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τηλέφωνο να κουδουνίζει;

Όχι.

(μια χαρά τα πάτε)

Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτηκα και μια "σοβαρή" λύση.

Ο πρωταγωνιστής είναι από τους τύπους που πέδτουνε με αλεξίπτωτα από κτίρια, γέφυρες, γκρεμούς κλπ. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο του (κινητό) κατάλαβε ότι κατα λάθος αντί να φορέσει το αλεξίπτωτο, φόρεσε το σακκίδιό του (όπου μέσα είχε και το κινητό του)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...