vagpap Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 εκτός αν είσαι κανάς βάζελος οπότε δεν θα σε εμποδίσω κιόλας...[/size'] :razz: Προφανώς δεν έχεις δει την ψήφο μου στο poll... ...
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Χμ, κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά μου το χαλάει το ότι πήγαινε σπίτι του και όχι ότι έφευγε .... Θα περιμένω την επόμενη ερώτηση.
HaTHoR Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Σίγουρα ΠΗΓΑΙΝΕ σπίτι του; Δεν πήγαινε κάπου αλλού;
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 - Ο πρωταγωνιστής είχε σκότωσει κανέναν άλλο (προφανώς τη γυναίκα του) προηγουμένως ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 - Σίγουρα ΠΗΓΑΙΝΕ σπίτι του; Εδώ περιπλέκονται τα πράγματα. Εγώ ήξερα ότι ΔΕΝ πήγαινε αλλά ΕΦΕΥΓΕ από το σπίτι του. Καλύτερα να μας το διευκρινήσει ο sniper_206 αυτό, κάποιο λάθος γίνεται ή από εμένα ή από αυτόν... - Δεν πήγαινε κάπου αλλού; βλ. παραπάνω απάντηση. - Ο πρωταγωνιστής είχε σκότωσει κανέναν άλλο (προφανώς τη γυναίκα του) προηγουμένως ? Αβεβαιότις. Τι να σου απαντήσω, ενδεχομένως να έχει κάτι διαφορετικό ο sniper_206 στο μυαλό του... Εγώ θα έλεγα "Ναι" - αλλά δεν είναι δικό μου το αίνιγμα. γιατί προφανώς τη γυναίκα του; γιατί όχι το αφεντικό του; ή τον σκύλο του; ή τον βάζελο γείτονά του; θα μου πεις, σιγά μην αυτοκτονούσε για έναν βάζελο λιγότερο... :razz:
harkouts Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Παίζει σημαντικό ρόλο το αν έφευγε ή πήγαινε σπίτι του???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 - Παίζει σημαντικό ρόλο το αν έφευγε ή πήγαινε σπίτι του??? Ναι (κατά τη γνώμη μου). Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να προχωρήσω αν δεν λάβουμε απάντηση από τον άρξαντα τον γρίφο sniper_206... Αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ή θυμάται διαφορετικά τον γρίφο και σας γράψω εγώ τη δική μου εκδοχή, του καταστρέφω το παιχνίδι. Κρίμα δεν είναι;
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Αυτό που είχα σκεφτεί ήταν ότι ο Antony (πρωταγωνιστής) ήταν ο μουσικός παραγωγός στο ραδιώφωνο. Είχε μαγνητοφωνήσει την εκπομπή του (21:00-23:00 κάθε βράδυ στους 100,1 MHz) και την έβαλε να παίζει ώστε να έχει άλλοθι. Στο χρόνο αυτό πήγε σπίτι του, σκότωσε τη γυναίκα του και στην επιστροφή άκουσε την ταινία να κολλάει πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν στο στουντιο (αφού αν ήταν θα ξεκόλαγε τη ταινία/cd/lp). Έτσι έπεφτε το άλλοθί του και επιεδή ήταν πολύ "χαριτωμένος" για να πάει φυλακή προτίμησε να αυτοκτονήσει. γιατί προφανώς τη γυναίκα του; γιατί όχι το αφεντικό του; ή τον σκύλο του; ή τον βάζελο γείτονά του; θα μου πεις' date=' σιγά μην αυτοκτονούσε για έναν βάζελο λιγότερο... :razz: [/size'] Γιατί είπαμε ότι έχει σημασία ότι είναι παντρεμένος. βέβαια αυτό με το αφεντικό του / βάζελο γείτονα μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Λύση v.2.01 : ο Antony (πρωταγωνιστής) ήταν ο μουσικός παραγωγός στο ραδιώφωνο. Είχε μαγνητοφωνήσει την εκπομπή του (21:00-23:00 κάθε βράδυ στους 100,1 MHz) και την έβαλε να παίζει ώστε να έχει άλλοθι. Στο χρόνο αυτό πήγε στο σπίτι του αφεντικού του/βάζελου (έτσι είναι και στη ζωή, τα αφεντικά βάζελοι και οι οι γαυροι εργαζόμενοι - το πολύ πολύ super moderators), τον σκότωσε επειδή πήδαγε τη γυναίκα του και πηγαίνοντας προς το σπίτι του να σκοτώσει και τη γυναίκα του άκουσε την ταινία να κολλάει πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν στο στουντιο (αφού αν ήταν θα ξεκόλαγε τη ταινία/cd/lp). Έτσι έπεφτε το άλλοθί του και επιεδή ήταν πολύ "χαριτωμένος" για να πάει φυλακή προτίμησε να αυτοκτονήσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η λύση, όπως την ξέρω εγώ, είναι ακριβώς όπως την είπε ο DrLo. Αλλά δεν ξέρω αν είναι η λύση που έχει στο μυαλό του ο sniper_206... Γιατί η εκδοχή που ξέρω εγώ προϋποθέτει σαφώς ότι ο πρωταγωνιστής ΦΕΥΓΕΙ από το σπίτι του (αφού έχει σφάξει την %^#$! την γυναίκα του) και επιστρέφει στο σταθμό. Στο δρόμο ακούει ότι η κασσέτα ή η ταινία έχει κολλήσει (και φυσικά δεν είναι εκεί για να την ξεκολλήσει) και, βλέποντας ότι καταστρέφεται το άλλοθί του, αυτοκτονεί. Αν ο πρωταγωνιστής ΠΗΓΑΙΝΕΙ στο σπίτι του (όπως έχει απαντήσει ο sniper_206 σε σχετική ερώτηση), δεν ξέρω τη λύση. να βάλω τον δικό μου γρίφο; :razz:
paschalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Εγω θα ξαναπω να μη ποσταρει καν ο Drlo . Ειτε ρωτωντας ,ειτε συμπεραινοντας βγαζει εις περας ολο το παιχνιδι . Βασικα , με το που βλεπω Drlo παυω να παρακολουθω - συμμετεχω ..
harkouts Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 paredwse μέχρι να μπεί ο siper_206 δεν βάζεις το δικό σου να προχωρήσει το παιχνίδι????
vagpap Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η λύση, όπως την ξέρω εγώ, είναι ακριβώς όπως την είπε ο DrLo[/b']. Συνεπώς, καλά έκανα και freezed to death... αυτό ήξερα και εγώ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 OK. Ιδού: Ένας τύπος ανεβαίνει στην ταράτσα ενός πανύψηλου κτιρίου, κοιτάει κάτω και πηδάει στο κενό. Κατά την κάθοδό του προς το έδαφος, ακούει ένα τηλέφωνο να κουδουνίζει. Σκέφτεται "όχι ρε φούστη!" αλλά, όπως είναι φυσικό, συνεχίζει ακάθεκτος την κάθοδό του και συνθλίβεται στο έδαφος. Τι συνέβη; Οι γνωστοί κανόνες: 1. Απαντώνται ερωτήσεις των οποίων η απάντηση είναι "Ναι", "Όχι" ή "Δεν έχει σημασία". Γενικό hint: Αφού υπάρχει απάντηση "δεν έχει σημασία", όταν απαντούμε "ναι" συνήθως (όχι πάντα!) σημαίνει ότι η ερώτησή σας έχει σημασία, παίζει ρόλο στη λύση. 2. Παρακαλώ μία ερώτηση ανά post. Περιμένετε να δείτε την απάντηση, μπορεί η δεύτερη ερώτησή σας να μην χρειάζεται αν δείτε την απάντηση στην πρώτη. 3. Όποιος το ξέρει δεν απαντά, στέλνει την απάντηση με pm για επιβεβαίωση. 4. Όποιος είναι σίγουρος ότι ξέρει τη λύση, ευχαρίστως να απαντά αντ' εμού όταν λείπω/δεν απαντώ για αρκετή ώρα (που σημαίνει ότι λείπω ή βαριέμαι ή έχω πάει να σκοτώσω τη γυναίκα μου).
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Εγω θα ξαναπω να μη ποσταρει καν ο Drlo . Ειτε ρωτωντας ' date='ειτε συμπεραινοντας βγαζει εις περας ολο το παιχνιδι . Βασικα , με το που βλεπω Drlo παυω να παρακολουθω - συμμετεχω ..[/quote'] Λοιπόν σε αυτό το γρίφο ουσιαστικά έκανα μόνο δύο ερώτηση (1 η -Αν βγήκε κάτι στον αέρα που δεν έπρεπε), η οποία μάλιστα ήταν και προς άλλη κατεύθηνση. Την λύση ουσιαστικά την μαρτήρησε ο vagpap (ότι κολλάει η κασέτα). Η επόμενη ερώτησή μου προήλθε από αυτό που είπε ο vagpap και από τη στιγμή εκείνη έκανα ουσιασκτικά μόνο άλλη 1 ερώτηση (-Αν δουλεύει στο σταθμό). Ουσιαστικά έκανα δύο ερωτήσεις (είχαν προήγηθεί καμιά 15αριά), και πόσταρα δύο λύσεις - η πρώτη λάθος - η 2η ανεπιβεβαίωτη. Δε βλέπω γιατί κατέστρεψα εγώ το παιχνίδι. Ο γρίφος μπήκε χθές. Εγώ τον διάβασα σήμερα το πωί. Είχε όποιος ενδιαφερόταν αρκετές ώρες να βρει τη λύση. Επίσης δεν μου έγινε ποτέ παρατήρηση ότι ποστάρω υπερβολικά και δεν την άκουσα. Σε αυτόν του Paredwse είπα ότι δε θα κάνω ερωτήσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 [...] Επίσης δεν μου έγινε ποτέ παρατήρηση ότι ποστάρω υπερβολικά και δεν την άκουσα. Δεν υφίσταται τέτοια παρατήρηση. Εκτός αν κάποιος κάνει ανούσια posts (του στυλ "χαχαχα" κλπ). Σε αυτόν του Paredwse είπα ότι δε θα κάνω ερωτήσεις. Γιατί μπρε; Το ξέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.