DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ο πρωταγωνιστής σκότωσε τη γυναίκα του ... κατά λάθος ? (πχ κάπου στη όλη εξήγηση κάποιος μπέρδεψε το 37διαμέρισμα/18όροφος με το 18διαμέρισμα/37 όροφος)
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ο πρωταγωνιστής σκότωσε τη γυναίκα του ... κατά λάθος OXI (γιατι πας να ξεφυγεις?Αφου καλα το πηγαινες)
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 μπήκε στο ασανσέρ (δε κατέβηκε στο φυσικό χώρο αλλά έννοιωσε να πέφτειι, πχ στη κόλαση) The man is on fire Αυτό σημαίνει ΝΑΙ ή ΌΧΙ ?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Σημαινει οτι εχεις ρεντα,as in ΝΑΙ,τοπιασες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δηλαδή; Μπορείς να μας πεις τελικά τι σκέφτηκε το διεστραμμένο μυαλό σου;
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Σκυλε απο σενα περιμενα λιγη περισσοτερη φαντασια Ρε σεισ,στην ουσια ο Δρ.Λο τοχει ψιλοβρει...Αν πατησετε στην ιστορια του απλα να βρειτε τις λεπτομεριες μενει
ntountou Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 * Μπαίνει στο ασανσέρ με 2 άντρες και αρχίζει να κατεβαίνει. * Λίγο πριν φτάσει το ασανσέρ σταματάει και μπαίνει μια όμορφη γυναίκα. * Τότε ο ένας από τους άλλους 2 άντρες αρχίζει να την φιλάει. * Ο άντρας κοιτάει τον άλλο άντρα' date=' αηδιάζει, τρομοκρατείται και την επόμενη στιγμή ο άλλος, αυτός που φιλάει την γυναίκα της κόβει τον λαιμό. [/quote'] Αυτό το κομμάτι είναι στη φαντασία του πρωταγωνιστή/δολοφόνου?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Σκυλε απο σενα περιμενα λιγη περισσοτερη φαντασια[...] Να δω ρε τη δική σου φαντασία όποτε βάλω εγώ τον γρίφο που έχω υπ' όψιν μου.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αυτό το κομμάτι είναι στη φαντασία του πρωταγωνιστή/δολοφόνου Δεν μπορω να σου απαντησω μονοσημαντα,καποια πραγματα ειναι,καποια οχι
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 1. Ήταν η όψη του, στην εκδοχή του στον 2ο άνδρα που τον έκανε να σκοτώσει την γυναίκα του ? 2. Κατά τη διάρκεια το πραγματικού χρόνου (στο φυσικό χωρόχρονο) μεταξύ του φόνου και του τηλεφωνήματος το σώμα του πρωταγωνιστή έφυγε από τον χώρο (μην είναι καμία πατάτα ότι πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε ... στην πολυκατοικία του) Είσαι πολύ σίγουρος ότι η ιστορία σου είναι έστω και πρανοϊκά συνεχής ?
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αυτό το κομμάτι είναι στη φαντασία του πρωταγωνιστή/δολοφόνουΔεν μπορω να σου απαντησω μονοσημαντα' date='καποια πραγματα ειναι,καποια οχι[/quote'] Εννοείς ότι πράγματι μπαίνει με δύο άλλους άνδρες, μπαίνει μια άλλη γυναίκα αλλά στα πρόσωπά τους αυτός βλέπει τον εαυτό του και τη γυναίκα του? Υποψιάζομαι μεγάλη πατάτα στο τέλος.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ήταν η όψη του, στην εκδοχή του στον 2ο άνδρα που τον έκανε να σκοτώσει την γυναίκα του NAI Κατά τη διάρκεια το πραγματικού χρόνου (στο φυσικό χωρόχρονο) μεταξύ του φόνου και του τηλεφωνήματος το σώμα του πρωταγωνιστή έφυγε από τον χώρο Βασικα ΝΑΙ,με την φυσιολογικη εννοια,ο τυπος απλα εφυγε γιατι σαλταρε Είσαι πολύ σίγουρος ότι η ιστορία σου είναι έστω και πρανοϊκά συνεχής Απολυτα...Να μην σας αρεσει μπορει,να ξενερωσετε μπορει,να σς φανει χαζη μπορει αλλα τουλαχιστον βγαζει νοημα.Το δικο μου νοημα Εννοείς ότι πράγματι μπαίνει με δύο άλλους άνδρες, μπαίνει μια άλλη γυναίκα αλλά στα πρόσωπά τους αυτός βλέπει τον εαυτό του και τη γυναίκα του ΟΧΙ,εννοω οτι ας πουμε καποια πραγματα,τα βασικα ρε παιδι μου,οντως γινονται(πχ μπαινει στο ασανσερ και παει σπιτι του).Καποια αλλα ειναι στο μυαλο του
paschalia Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ρε συ Καιζερ . Το παιχνιδι εξελισσεται μεταξυ εσου κ του Drlo . Πεστε την λυση να τελειωνουμε .. Υ.γ. Προτεινω στο επομενο παιχνιδι ν'αποκλειστει εκ των προτερων ο Drlo .. Ειναι φανατικος οπαδος του ...Σερλοκ Χολμς κ δεν θα ησυχασει αν δεν το βρει ...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Νοουπ,αν δεν γουσταρει κανεις αλλος,θα στειλω την λυση στον Δρ.Λο με πμ και μπορει να συνεχισει ο επομενος.Ετσι η ιστορια μου θα ειναι για τον καθενα αυτο που θελει ο καθενας να ειναι
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ρε συ Καιζερ .Το παιχνιδι εξελισσεται μεταξυ εσου κ του Drlo . Πεστε την λυση να τελειωνουμε .. Ok, ψιλοπαραιτούμαι για σήμερα (μετά από την ερώτηση : Στην όψη του στον 2ο άνδρα είχε κέρατα ?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.