KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 έχει κάποιον/κάποια στον τρίτο (ή στον τέταρτο ή στον πέμπτο - αφού κι από εκει περνάει με τα πόδια) όροφο και πάει εκεί? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ(δηλαδη μπορει να εχει αλλα δεν εχει σχεση) 5 down...15 to go
Cromb Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Οι ερωτήσεις είναι απαραίτητες επειδή δε μπορείς να βρείς την απάντηση από τα δεδομένα απευθείας;
LL_NEO Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Το ασανσερ παίρνει ρεύμα απο την παροχή της ΔΕΗ?
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Βασικά μπορεί να είναι νάνος και όποτε βρέχει να έχει την ομπρέλλα του μαζί του , και έτσι μπορεί και πατάει το κουμπί του 6ου ορόφου που είναι και ψηλότερα με την μύτη της ομπρέλλας μόνο τις μέρεσ τις οποίες βρέχει... Αστυνομικός καλείται να εξιχνιάσει δυσεπίλυτο πρόβλημα.. Βρέθηκε νεκρός άντρας αγνώστων στοιχείων σε καμμένη δασική περιοχή.. Σε κοντινή από τη σωρό απόσταση του αποθανόντα βρέθηκε αναπνευστικός σωλήνας.. Ο Διοικητής υποσχέθηκε προαγωγή.. Θα την πάρουμε????????????????????
Cromb Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αστυνομικός καλείται να εξιχνιάσει δυσεπίλυτο πρόβλημα.. Βρέθηκε νεκρός άντρας αγνώστων στοιχείων σε καμμένη δασική περιοχή.. Σε κοντινή από τη σωρό απόσταση του αποθανόντα βρέθηκε αναπνευστικός σωλήνας.. Ο Διοικητής υποσχέθηκε προαγωγή.. Θα την πάρουμε???????????????????? Έκανε μπάνιο και την ώρα που το πυροσβεστικό αεροπλάνο μάζεψε νερό από τη θάλασσα, μάζεψε κι αυτόν. (αν με τον αναπνευστικό σωλήνα εννοείς τον αναπνευστήρα θαλάσσης)
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Οι ερωτήσεις είναι απαραίτητες επειδή δε μπορείς να βρείς την απάντηση από τα δεδομένα απευθείας; Δεν την χρεωνω ,δωρακι... Κοιτα,τις ερωτησεις τις κανεις για να βρεις τι εχει συμβει.Θεωρητικα μπορει να ελεγα,"Ετσι γουσταρει,τρελος ειναι" Τα δεδομενα ειναι σωστα απλα οι ερωτησεις σου δινουν την συνδεση των δεδομενων
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το ασανσερ παίρνει ρεύμα απο την παροχή της ΔΕΗ? ΝΑΙ 6 down....14 to go
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Βασικά μπορεί να είναι νάνος και όποτε βρέχει να έχει την ομπρέλλα του μαζί του ' date=' και έτσι μπορεί και πατάει το κουμπί του 6ου ορόφου που είναι και ψηλότερα με την μύτη της ομπρέλλας μόνο τις μέρεσ τις οποίες βρέχει... [/quote'] Σωστος αλλα επρεπε να κρατηθεις,ειπα οσοι το ξερουν να μην πεταχτουν,το χαλασες σε οσους δεν το ηξεραν Αστυνομικός καλείται να εξιχνιάσει δυσεπίλυτο πρόβλημα.. Βρέθηκε νεκρός άντρας αγνώστων στοιχείων σε καμμένη δασική περιοχή.. Σε κοντινή από τη σωρό απόσταση του αποθανόντα βρέθηκε αναπνευστικός σωλήνας.. Ο Διοικητής υποσχέθηκε προαγωγή.. Θα την πάρουμε???????????????????? Πολυ Μανολια βλεπεις
FaNt0M Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δεν το είχα δει από Magnolia αλλά τέσπα.. Ο Cromb δεν θα έπρεπε να δώσει την συνέχεια του παιχνιδιού ?
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε συ Fantom γιατι ειπες την λυση κ μας χαλασες το παιχνιδι ?
ntountou Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 μαρέσει που ο Fantom πριν δώσει τη λύση έβαλε και ένα "Βασικά μπορεί..."
Steven Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αστυνομικός καλείται να εξιχνιάσει δυσεπίλυτο πρόβλημα..Βρέθηκε νεκρός άντρας αγνώστων στοιχείων σε καμμένη δασική περιοχή.. Σε κοντινή από τη σωρό απόσταση του αποθανόντα βρέθηκε αναπνευστικός σωλήνας.. CSI Las Vegas??
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δεν το είχα δει από Magnolia αλλά τέσπα..Ο Cromb δεν θα έπρεπε να δώσει την συνέχεια του παιχνιδιού ? ε, ποιά συνέχεια να δώσει; Το παιχνίδι αυτό δεν παίζεται έτσι. Δεν λέμε την ιστορία και απαντάει όποιος το ξέρει. Προσπαθούν αυτοί που δεν το ξέρουν να το βρουν με ερωτήσεις. Και εγώ την ήξερα την απάντηση γιατί τον έχω ξανακούσει τον γρίφο. Θέμα παρέας εν πάσει περιπτώσει. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν σίγουρος ότι θα πεταχτεί κάποιος που το ξέρει και θα το πει. Εδώ αυτό γίνεται όταν παίζουμε σε παρέες (πετάγεται ένας δήθεν αδιάφορα και λέει όλη τη λύση, κάνοντας ότι τώρα του έρχεται), δε θα γινόταν στο φόρουμ; Πρόταση: Για να αποφευχθεί το φαινόμενο, όσοι το βρίσκουν (ή υποπτεύονται ότι το βρήκαν), ας στέλνουν pm σ'αυτόν που έφτιαξε την ιστορία κσι ας μην δημοσιεύουν τη λύση. Μετά αν θέλουν, ας έρχονται εδώ να ποστάρουν "είμαι και ο πρώτος. Το βρήκα" κτλ. Έτσι θα συνεχίζεται το παιχνίδι και για τους υπόλοιπους.
sniper_206 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Συμφώνω με το Manuel, κι εγω που το ήξερα κρατήθηκα για να μη χαλάσω το παιχνίδι στους υπόλοιπους... Καμία άλλη ξέρεις Kaizer ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.