DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 εννοει "οχι" Όχι δεν έσβησαν τυχία => έπρεπε να μπει για να κλείσουν Οχι δεν περίπμενε κάποιος να μπει => έσβησαν τυχαία
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Απλώς με ρώτησες αν φεύγει περπατώντας επειδή δε μπορεί να τρέξει και σου είπα όχι Ρώτησα: βγήκε περπατώντας επειδή είχε κάνει ότι ήταν να κάνει και δεν τον ένοιαζε πια η ταχύτητα που κινείται; και μου είπες Οχι!
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Τα φώτα έκλεισαν για να βάλει κάποιος αυτό που είχε να παραδώσει ο τύπος (πχ κλεινω τον γενικό για να βάλο την νέα ασφαλεια που μου έφερε ο τύπος) edit : δηλαδή έκλεισαν τα φώτα, ή κόψανε το ρεύμα ?
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αυτό που έιχε να παραδώσει ήταν χάρη στον μελλοθάνατο ? (γιατί δεν έπερνε τηλέφωνο, email, icq, MSN Messenger, Yahoo, pm ?) Ναι Έκλεισαν τα φώτα, όχι δεν κόψανε το ρεύμα... Το τσου πάει και στα δυο Ρώτησα: βγήκε περπατώντας επειδή είχε κάνει ότι ήταν να κάνει και δεν τον ένοιαζε πια η ταχύτητα που κινείται; και μου είπες Οχι! Ναι αλλά εννοούσα ότι δεν είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει. Ενιγουεη guys το όριο των ερωτήσεων μάλλον ήταν ευεργητικό διότι όλοι αυτοπεριορίζονταν. Αν ο καθένας κάνει 5-6 ερωτήσεις στα καπάκια κάπου χάνεται η μπάλα τελικά
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Έτρεξε να δώσει τη χάρη αλλά βλέποντας τη πτώση τάσης, έκανε μεταβολή και την έκανε με ελαφρα πηδηματάκια σκεπτόμενος (... αν δεν καθυστερούσα στο δρόμο να κάνω καμάκι σε αυτή τη ξάνθιά ?)
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 όχι ρε Lucie Ρε DrLo βγάλε με απο το μαρτύριο Έτρεξε να δώσει τη χάρη αλλά βλέποντας τη πτώση τάσης, έκανε μεταβολή και την έκανε με ελαφρα πηδηματάκια επειδή κατάλαβε ότι...
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ... δεν είχε προλάβει (πτωση τάσης από το ρευμα της καρέκλας) Βέβαια αν δεν ήταν από αυτό ... έκανε μεγάλη μ@μ@κία ο τύπος ! Επιμένω ότι η λύση του cinema είναι καλύτερη. Ποιός διαστροφικός (εκτός από εμένα) σκεφτηκε τη δική σου.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εγώ, νόμιζα ότι περίμεναν τον παπά για να τον κοινωνήσει.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Πλάκα πλάκα την πρώτη απάντηση με τη φυλακή την έδωσα ψιλοαστειευόμενος στο ίδιο στυλ με αυτή με το restart στον server του insomnia.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ενιγουεη guys το όριο των ερωτήσεων μάλλον ήταν ευεργητικό διότι όλοι αυτοπεριορίζονταν. Αν ο καθένας κάνει 5-6 ερωτήσεις στα καπάκια κάπου χάνεται η μπάλα τελικά Συμφωνώ και προτείνω να μην απατούνται δύο σερί ερωτήσεις από του ίδιου user, δηλαδή κάνω μια ερώτηση, την επόμενη πρέπει να την κάνει άλλος.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μαλακες να βαλω ενα?Σας προειδοποιω,ειναι λιγο psycho και προτινω οι παρεδωσε,θεομπαμπης και πιθανως ο Μανουελ να μην παιξουν γιατι θα το βρουν και θα με τσαντισουν
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Λοιπόν όλη η ιστορία Ο χασοδίκης έτρεχε να παραδώσει τη χάρη. Τα φώτα της φυλακής έσβησαν και άναψαν και κατάλαβε ότι ο κρατούμενος είχε γίνει ροζ μπιφ. Έτσι έφυγε φωνάζοντας "ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" Ρε μπαγάσα Keyser το ήξερες και το βρήκες με την πρώτη?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μαλακες να βαλω ενα?Σας προειδοποιω,ειναι λιγο psycho και προτινω οι παρεδωσε,θεομπαμπης και πιθανως ο Μανουελ να μην παιξουν γιατι θα το βρουν και θα με τσαντισουν βάλε ρε κομπλεξικέ, και άμα το βρούμε take it like a man! (βασικά εγώ θα φύγω τώρα και θα ξαναμπω αργά το βράδυ, οπότε είναι η ευκαιρία σου.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.