Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εννοει "οχι"

Όχι δεν έσβησαν τυχία => έπρεπε να μπει για να κλείσουν

Οχι δεν περίπμενε κάποιος να μπει => έσβησαν τυχαία

Δημοσ.
Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Απλώς με ρώτησες αν φεύγει περπατώντας επειδή δε μπορεί να τρέξει και σου είπα όχι

Ρώτησα:

βγήκε περπατώντας επειδή είχε κάνει ότι ήταν να κάνει και δεν τον ένοιαζε πια η ταχύτητα που κινείται;

και μου είπες Οχι!

Δημοσ.

Τα φώτα έκλεισαν για να βάλει κάποιος αυτό που είχε να παραδώσει ο τύπος (πχ κλεινω τον γενικό για να βάλο την νέα ασφαλεια που μου έφερε ο τύπος)

edit : δηλαδή έκλεισαν τα φώτα, ή κόψανε το ρεύμα ?

Δημοσ.
Αυτό που έιχε να παραδώσει ήταν χάρη στον μελλοθάνατο ? (γιατί δεν έπερνε τηλέφωνο, email, icq, MSN Messenger, Yahoo, pm ?)

Ναι Έκλεισαν τα φώτα, όχι δεν κόψανε το ρεύμα...

Το τσου πάει και στα δυο

Ρώτησα:

βγήκε περπατώντας επειδή είχε κάνει ότι ήταν να κάνει και δεν τον ένοιαζε πια η ταχύτητα που κινείται;

και μου είπες Οχι!

Ναι αλλά εννοούσα ότι δεν είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει.

Ενιγουεη guys το όριο των ερωτήσεων μάλλον ήταν ευεργητικό διότι όλοι αυτοπεριορίζονταν. Αν ο καθένας κάνει 5-6 ερωτήσεις στα καπάκια κάπου χάνεται η μπάλα τελικά

Δημοσ.

Έτρεξε να δώσει τη χάρη αλλά βλέποντας τη πτώση τάσης, έκανε μεταβολή και την έκανε με ελαφρα πηδηματάκια σκεπτόμενος (... αν δεν καθυστερούσα στο δρόμο να κάνω καμάκι σε αυτή τη ξάνθιά ?)

Δημοσ.

όχι ρε Lucie

Ρε DrLo βγάλε με απο το μαρτύριο

Έτρεξε να δώσει τη χάρη αλλά βλέποντας τη πτώση τάσης, έκανε μεταβολή και την έκανε με ελαφρα πηδηματάκια επειδή κατάλαβε ότι...

Δημοσ.

... δεν είχε προλάβει (πτωση τάσης από το ρευμα της καρέκλας)

Βέβαια αν δεν ήταν από αυτό ... έκανε μεγάλη μ@μ@κία ο τύπος !

Επιμένω ότι η λύση του cinema είναι καλύτερη. Ποιός διαστροφικός (εκτός από εμένα) σκεφτηκε τη δική σου.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα την πρώτη απάντηση με τη φυλακή την έδωσα ψιλοαστειευόμενος στο ίδιο στυλ με αυτή με το restart στον server του insomnia.

Δημοσ.

Ενιγουεη guys το όριο των ερωτήσεων μάλλον ήταν ευεργητικό διότι όλοι αυτοπεριορίζονταν. Αν ο καθένας κάνει 5-6 ερωτήσεις στα καπάκια κάπου χάνεται η μπάλα τελικά

Συμφωνώ και προτείνω να μην απατούνται δύο σερί ερωτήσεις από του ίδιου user, δηλαδή κάνω μια ερώτηση, την επόμενη πρέπει να την κάνει άλλος.

Δημοσ.

Μαλακες να βαλω ενα?Σας προειδοποιω,ειναι λιγο psycho και προτινω οι παρεδωσε,θεομπαμπης και πιθανως ο Μανουελ να μην παιξουν γιατι θα το βρουν και θα με τσαντισουν

Δημοσ.

Λοιπόν όλη η ιστορία

Ο χασοδίκης έτρεχε να παραδώσει τη χάρη. Τα φώτα της φυλακής έσβησαν και άναψαν και κατάλαβε ότι ο κρατούμενος είχε γίνει ροζ μπιφ. Έτσι έφυγε φωνάζοντας "ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Ρε μπαγάσα Keyser το ήξερες και το βρήκες με την πρώτη?

Δημοσ.
Μαλακες να βαλω ενα?Σας προειδοποιω,ειναι λιγο psycho και προτινω οι παρεδωσε,θεομπαμπης και πιθανως ο Μανουελ να μην παιξουν γιατι θα το βρουν και θα με τσαντισουν

βάλε ρε κομπλεξικέ, και άμα το βρούμε take it like a man! (βασικά εγώ θα φύγω τώρα και θα ξαναμπω αργά το βράδυ, οπότε είναι η ευκαιρία σου.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...