Προς το περιεχόμενο

20 questions: The Game

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω να μην μετράμε ερωτήσεις.

έφυγε περπατώντας, γιατί δεν μπορούσε να φύγει τρέχοντας;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@greekboy: Αδιάφορο/Δεν ξέρω

@manuel: όχι

και guys είπα μαλακία: Τα φώτα σβήνουν, ξανανάβουν και ύστερα κάνει μεταβολή και γυρνάει πίσω περπατώντας....

Δημοσ.

ας κάνουμε λοιπόν και την κλασική ερώτηση:

έχει κάποια αναπηρία;

Δημοσ.

Απάντηση :

Ο τύπος που τρέχει είναι o paredwse. Με εξουσιοδότηση από τον hal900 έκανε μια αναβάθμιση στον insomnia.gr η οποία απαιτεί restart του ΗΥ και μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο insomnia.gr είναι off-line. Θυμήθηκε ότι ξέχασε να κάνει restart αλλα μόλις μπαίνει στο κτίριο πέφτουν τα φώτα. Έχοντας τον ΗΥ σε "Power on after power failure" φεύγει σιγά σιγα (λαχάνιασε τρέχοντας για να μπει) γνωρίζοντας ότι μ΄λις έρθιε το φως Ο ΗΥ θα επανεκινήσει.

Δημοσ.

Υπήρχε κάποια άλλη συσκευή που τροφοδοτείτω από το δίκτυο της ΔΕΗ και που κατάλαβε ότι έσβησε όταν έκλεισαν τα φώτα ?

Δημοσ.

Κάτσε ρε μπαγάσα δε σε προλαβαίνω

Υπήρχε κάποια άλλη συσκευή που τροφοδοτείτω από το δίκτυο της ΔΕΗ και που κατάλαβε ότι έσβησε όταν έκλεισαν τα φώτα ?

Η ερώτηση έχει δυο σκέλη

Ναι και Όχι

Το κτίριο που μπήκε ήταν cinema ?

Τσου

Δημοσ.
Κάτσε ρε μπαγάσα δε σε προλαβαίνω

Η ερώτηση έχει δυο σκέλη

Ναι και Όχι

Τσου

Θέατρο ?

(και μου φάνηκε καλή η προηγούμενη ιδέα μου)

Δημοσ.

άλλη μια κλασική ερώτηση που μπορεί και να φανερώσει τη φύση του γρίφου:

ο άνθρωπος και το κτίριο, έχουν πραγματική υπόσταση;

και (υποθέτωντας ότι η απάντηση στο παραπάνω είναι ναι) συνεχίζω:

το κτίριο, έχει κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα που παίζει ρόλο; (για παράδειγμα είναι νοσοκομείο ή κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Απάντηση :

Ήταν ο δήμιος που είχε αργήσει. Μπήκε τρέχοντας στη φυλακή οπου ο Joe Doe εκτελούταν σε ηλεκτρική καρέκλα. Κατέβασε τον μοχλό (και υπήρξε πτώση τάσηε). Στη συνέχεια έφυγε αργα αργα ... έτσι κι αλλιάως ο Joe είχε γίνει κάρβουνο.

Δημοσ.

αφου είπαμε ότι έχει σημασία το ότι φεύγει περπατώντας. Δεν το κάνει επειδή απλά δε βιάζεται.

Μήπως περπατάει για να μην τον ακούσουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...