Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εντάξει, η λύση είναι αυτή του DrLo. Neeeext.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Χμμμμ' date='καλο ακουγεται,μονο 2 πραγματακια 1. Δωθηκαν καποιες απαντησεις που οδηγουσαν οτι και ο 2ος ειναι ανθρωπος.Αμφιβαλλω αν ειχε δωθει αλλη απαντηση αν θα ειχα σκεφτει οτι δεν ειναι ανθρωπος,απλα ετσι οπως δωθηκαν οι απαντησεις δεν πηγαινε το μυαλο μου 2. Χμμμ,απο τις ερωτησεις σου μαλλον δεν τοξερες αλλα μηπως ειχες βοηθεια?Ησουν ακρετα μακρια απο αυτο που ειπες[/quote'] Όχι δεν είχα βοήθεια. Στην αρχή προσανατολιζόμουν σε μια λύση του στυλ "ένας τυφλός, και ένας κωφάλαλος κλπ κλπ" (για αυτό ρωτάω αν ο άλλος έχει αναπηρία). Πολλά ενίγματα στηρίζονται στο ότι τα πρόσωπα που συμμετέχουν δε μπορούν να κάνουν κάτι.
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Όσον αφορά για το αν είναι άνθρωπος, και εγώ για άνθρωπο τον είχα, απλά αν ήταν άνθρωπος θα μπορούσε ίσως να αποτρέψει τον άλλο να αυτοκτονήσει.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Οκ,οκ,συνεχιζουμε...αντε γρηγορα,δωστε κανα αλλο
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αυτό που είχα στο μυαλό μου ίσως δεν είναι και τόσο καλό τελικά, Ας βάλει άλλος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αν δεν βάλει άλλος, θα βάλω εγώ ( <-- προειδοποίηση). Αλλά είναι λίγο ... κάπως. :razz:
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ασε βάζω εγώ. Είναι ένας τύπος μπαίνει σε ένα κτίριο τρέχοντας τα φώτα σβήνουν και γυρίζει πίσω περπατώντας
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 @paredwse Ενα τετοιο σου'χω και εγω,μονο που φοβαμαι οτι μονο εσυ,ο μπαμπης και κανς Μανουελ να το ευχαριστιθειτε @ΛΛ Ρε μαλακα,εσενα σε φοβαμαι,σοβαρα βαζειςή θαναι κανενα που θα τελειωνει 'Γαμιεται ο Ολυμπιακος"?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μάλιστα. Αυτό δεν το ξέρω. Για να δούμε: Μπήκε τρέχοντας για να προλάβει πριν γίνει κάτι; βγήκε περπατώντας επειδή είχε κάνει ότι ήταν να κάνει και δεν τον ένοιαζε πια η ταχύτητα που κινείται;
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 @Μήτσους: Με απογοητεύεις. Χρειαζόμουν εγώ ποτέ ολόκληρη διαδικασία για να πω ότι γαμιέται ο Ολυμπιακός; @Manuel. Ναι για την πρώτη, όχι για τη δεύτερη ερώτηση σου @Fantom τσου 3 ερωτήσεις so far
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Όχι (Λες να ξέχασε τα φώτα αναμμένα και ανησυχούσε μην τυχόν και γράψει πολλά η ΔΕΗ? ) 4 ερωτήσεις απαντήθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.