KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δεν θελω να το βαλω στο "Γριφοι" για να μην σας μπλεξω.Λοιπον,το παιχνιδι εχει να κανει με μια ιστορια,σας λεω καποια στοιχεια και με 20 ερωτησεις,οτιδηποτε ερωτησεις που δεχονται τις απαντησεις ΝΑΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ πρεπει να βρειτε τι εχει συμβει Ξεκιναω Ειναι ενας τυπος που μενει στον 6ο οροφο.Οποτε βρεχει παει με το ασανσερ σπιτι.Οποτε δεν βρεχει παει μεχρι τον 3ο με ασανσερ,και μετα με τις σκαλες. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οποιος το ξερει ΔΕΝ μιλαει,ας περιμενει την επομενη ιστορια.Και πιστεψτε με,μετα απο τοσο καιρο,ΞΕΡΩ ποτε καποιος το βρηκε η απλα το ηξερε και περιμενε την ευκαιρια
teo64x Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τί έγινε που πρέπει να το βρούμε.
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Γιατί όταν βρέχει πάει με το ασανσέρ κ όταν δεν βρέχει πάει την μισή διαδρομή με το ασανσέρ κ την άλλη μισή με τα πόδια .
LL_NEO Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Γίνεται να μην πάρουμε την ερώτηση της Πασχαλιάς ως μια εκ των είκοσι;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Το ξέρω το παιχνιδάκι και είναι πολύ καλο. Ερώτηση1:Το ασανσέρ μπάζει νερό οταν βρέχει ?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Γίνεται να μην πάρουμε την ερώτηση της Πασχαλιάς ως μια εκ των είκοσι; Οκ,την δικη σου ομως?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Το ξέρω το παιχνιδάκι και είναι πολύ καλο.Ερώτηση1:Το ασανσέρ μπάζει νερό οταν βρέχει ? Οχι 1 down....19 to go
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 εγώ φαντάζομαι ότι ξέρω μια παραλλαγή, οπότε μπορώ να μαντέψω. Kaizer θα σου στείλω private να μου πεις αν είναι αυτό!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 οταν χιονιζει πος παει στον 6ο?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ 2 down...18 to go
Lomar Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Έχει μπαλκόνι ή κάποιον ανοικτό χώρο τελοσπάντων στον 3ο;
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Έχει μπαλκόνι ή κάποιον ανοικτό χώρο τελοσπάντων στον 3ο; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ 3 down...17 to go
ntountou Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 έχει κάποιον/κάποια στον τρίτο (ή στον τέταρτο ή στον πέμπτο - αφού κι από εκει περνάει με τα πόδια) όροφο και πάει εκεί?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Οταν βρέχει φτάνει κουρασμένος σπίτι ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ(δηλαδη δεν φτανει περισσοτερο αποτι οταν δεν βρεχει) 4 down....16 to go
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.