greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 εγω παιδια με αυτα που βγηκαν τωρα τελευταια στη φορα δεν ξερω τι να πιστεψω!!!υπηρξε ο Ιησους Χρηστος ή οχι??
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 υπηρξε ο Ιησους Χρηστος ή οχι?? Κάτι για Ιησού Βαγγέλη άκουσα εγώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Κάτι για Ιησού Βαγγέλη άκουσα εγώ. lol Δεν αλλάζεις ποτέ εσύ!
HaTHoR Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 @KaizerSoze: Να'σαι σίγουρος πως τα αριστουργήματα των Lee, Salinger και Melville σκονίζονται στα ράφια. [/showing off] Και Κάφκα και Έκο. @Lucifer: Τί ακριβώς εννοείς ότι μόνο εσείς οι δυο καταλαβαίνετε; Εμείς δεν έχουμε γνώσεις λογοτεχνίας δηλαδή;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 [...]@Lucifer: Τί ακριβώς εννοείς ότι μόνο εσείς οι δυο καταλαβαίνετε; Εμείς δεν έχουμε γνώσεις λογοτεχνίας δηλαδή; Όχι καλή μου, απλά εμείς οι δύο είμαστε πιο πολύ ποζέρια και δενδινωδεκαρακπατενακοψετετονλαιμοσας άτομα (όπως ειπώθηκε και παραπάνω).
nzeppos Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Τελικά για τα Ευαγγέλια του Ιούδα θα πούμε τίποτα? (ευκαιρία να φτάσω τα 900 posts!)
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 (Lucifer=>Εώσφορος=>Διάβολος :razz: )... [Διαβάζω Dan Brown mode /on] Εωσφόρος --)φορέας του φωτός--)πεφωτισμένοι--)illuminati Αλλά η Καθολική εκκλησία για να ρίξει το ανάθεμα στην οργάνωση ταύτισε την έννοια εωσφόρος με τον διάολο μιας που οι ιδέες των πεφωτισμένων έρχονταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της. [Διαβάζω Dan Brown mode /off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.