Γηρυόνης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ο ατιμος ο Μπραουν με αυτα και αυτα εχει γινει ζαμπλουτος και πασιγνωστος.Στον Κινγκ πηρε περισσοτερο χρονο και γιαυτο ο Μπραουν ειναι τουλαχιστον για εμενα ο πιο overrated συγγραφεας...EVER! Ναι αλλά ο King είναι πιο cult... Δε συγκρίνονται...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Παντως αν το σκεφτεις,και ο Ιουδας τι ηταν?Ενας Εβραιος με επαναστατικες διαθεσεις που περιμενε τον Μεσσια να σκασει με τιποτα 100,000 στρατο (κατι σαν τον Αραγκορν στα Πελινορ φιλντς ενα πραγμα) και να πεταξει τους Ρωμαιους.Οταν αρχισε να ακουει τον Χριστο να λεει για γυρισματα και μαγουλα ψιλοξενερωσε και τον εδωσε(ΑΝ υπηρξε ποτε Χριστος ως ιστορικο προσωπο)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Παντως αν το σκεφτεις,και ο Ιουδας τι ηταν?Ενας Εβραιος με επαναστατικες διαθεσεις που περιμενε τον Μεσσια να σκασει με τιποτα 100,000 στρατο (κατι σαν τον Αραγκορν στα Πελινορ φιλντς ενα πραγμα) και να πεταξει τους Ρωμαιους.Οταν αρχισε να ακουει τον Χριστο να λεει για γυρισματα και μαγουλα ψιλοξενερωσε και τον εδωσε(ΑΝ υπηρξε ποτε Χριστος ως ιστορικο προσωπο) Ουσιαστικά έτσι τον περιγράφει ο Καζαντζάκης. Μάλλον είναι το πιο κοντινό στην ιστορική αλήθεια (ΑΝ υπήρξε Χριστός πάντα, πράγμα που: α) αμφισβητώ και β) δεν με απασχολεί).
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Διαβαζω σωστα ?Λουσιφερ τι μεταλλαξη ειναι αυτη ? Την μια δειχνεις συναισθημα ' date=' την αλλη κλεβεις απο την δικη μου συμπεριφορα... Που πηγε το ποζερι κ ο δενδινωδεκαρακπατενακοψετετονλαιμοσας ? Υ.γ. ανεξαρτητως υφους , εχω εστιαστει στις λεξεις ...[/quote'] Αισθάνομαι πως μόνο εμείς και ο paredwse καταλαβαίνουν. Θέλω τόσο πολύ να κάνω σεξ με τον εαυτό μου.
ifrit Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ουσιαστικά έτσι τον περιγράφει ο Καζαντζάκης. Μάλλον είναι το πιο κοντινό στην ιστορική αλήθεια (ΑΝ υπήρξε Χριστός πάντα, πράγμα που: α) αμφισβητώ και β) δεν με απασχολεί). Ο Ιησούς δεν είναι ιστορικό πρόσωπο; Νομίζω πως έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Να σκοτώσουμε τους άθεους. Και τους μαύρους. Και γενικά όσους δεν έχουν δίκιο όπως εμείς. Endlosung V2.0
damn3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μια χαρά είναι οι μαύροι γιατί να τους σκοτώσουμε;
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Σωστά, ας μην ξεχνάμε ότι ούτε Endlösung v1.0 υπήρξε, αυτά είναι προπαγάνδες των συμμάχων και...άλλων. Καλά, έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. Αυτά τα θέματα πάντως τραβάνε σαν τις μύγες στο μέλι 2 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτούς που πιστεύουν σαν τα πρόβατα και θίγονται μόλις ακουστεί τίποτα...περίεργο (να μην πω αιρετικό) και αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να διακυρήξουν πως δεν πιστεύουν τίποτα από όλα αυτά, είναι όλα ψέμματα κλπ. Έχουμε σημειώσει αρκετή πρόοδο πάντως, πριν από -όχι πολλά- χρόνια οι μεν θα προσπαθούσαν να κάψουν τους δε ενώ τώρα απλώς συζητάμε σαν ίσοι, σαν συνάνθρωποι. Που να πιάσουμε και τις απόψεις των Μουσουλμάνων που διατείνονται ότι ήταν ο Ιούδας που σταυρώθηκε και όχι ο Ιησούς, βγάλτε άκρη.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 O Χριστος ζει καπου στην Βολιβια και πινει μπυρες με τον Ελβις και τον Τζιμι Μορισον
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Καλά' date=' έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. Αυτά τα θέματα πάντως τραβάνε σαν τις μύγες στο μέλι 2 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτούς που πιστεύουν σαν τα πρόβατα και θίγονται μόλις ακουστεί τίποτα...περίεργο (να μην πω αιρετικό) και αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να διακυρήξουν πως δεν πιστεύουν τίποτα από όλα αυτά, είναι όλα ψέμματα κλπ.[/color'] Αυτό ακριβώς. Από τη μία θα υπάρχει το 16χρονο εφηβάκι που νομίζει πως αξίζει το Nobel για την τόλμη του να μας ανοίξει τα μάτια για το πόσο μάταιο είναι να πιστεύει κανείς σε έναν ανύπαρκτο θεό, και από την άλλη έχεις όλες τις -νοητικά- μπαμπόγριες να σε καταδικάζουν στο πυρ το εξώτερον επειδή δεν πιστεύεις λες και κατέβηκε ο ίδιος ο θεός και τους εκμυστηρεύτηκε πως χρειάζεται την υποστήριξή τους για να τα βγάλει πέρα. Κοιτάξτε την γ******η δουλειά σας επιτέλους. Αμφότεροι.
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Lucifer νομίζω πως σε βολεύει να θιχθεί η αξιοπιστία και του Χριστου (θου κύριε!) και της Εκκλησίας, για αυτό διαβάλεις την αλήθεια για το Ευαγγέλιο κτλ. :razz:
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Χαχ, μπα, έτσι κ αλλιώς ρίξε μια ματιά στον κόσμο γύρω σου, νικάω στα προγνωστικά. Σοβαρά τώρα, φορτώνω άσχημα με τους φανατισμένους όποιας πλευράς, επειδή σιχαίνομαι να βλέπω "ανθρώπους" να αυτοανακηρύσσονται κριτές και να θίγουν την πίστη του άλλου, όποια και αν είναι αυτή. Θες να σέρνεσαι κάτω από τον επιτάφιο, θες να σφάζεις κοκκόρια στα δάση, θες να προσκυνάς αρχαία μνημεία? Μαγκιά σου, άσε με να πιστεύω και εγώ αυτά που γουστάρω όπως κάνω και εγώ για σένα.
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αν το post σου Lucifer πήγαινε για εμένα, πλάκα κάνω! Λόγω του nick σου το είπα αυτο (Lucifer=>Εώσφορος=>Διάβολος :razz: )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.