Προς το περιεχόμενο

Στείλτε μας φωτογραφία του κατοικιδίου σας

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βελγικος Ποιμενικος "σουβενιρ" απο τον στρατο (εκπαιδευμενος) ονομα αυτου ΔΙΑΒΟΛΟΣ (Devil) δεν ειναι και μεγαλος σε ηλικια.

devil0xh.th.jpg

και ενα του σαλονιου ρατσας κανις ονομα αυτου σπαικ αυτος ειναι 15 χρονων τωρα στην φωτο ειναι λιγο πιο μικρος σε ηλικια

poodle1ch.jpg

δεν τα πανε καλα με τις φωτογραφιες και για αυτο δεν εχω και προσφατες θα προσπαθησω ομως.

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στην δευτερη φωτογραφια,που εχεις το χερι σου,για να στεκεται ορθιο το σκυλι?

το πρωτο σκυλακι σου,μου θυμηζει το αλογο του ακεφαλου καβαλαρη!

Δημοσ.
στην δευτερη φωτογραφια' date='που εχεις το χερι σου,για να στεκεται ορθιο το σκυλι?

το πρωτο σκυλακι σου,μου θυμηζει το αλογο του ακεφαλου καβαλαρη![/quote']

απλα τον κραταω απο την κοιλιτσα του ειναι πολυ μικρο στην φωτογραφια τωρα ειναι 15 χρονων το κανις και 11 το λυκοσκυλο.

ο βελγικος ποιμενικος η αλλιως λυκοσκυλο ηταν απο τα σκυλια που εκπαιδευε ο στρατος για φυλαξη απλα επειδη το ειχα χρεωθει εγω οταν με το καλο απολυθηκα δεν μπορεσε να το αναλαβει κανεις (διοτι ατιθασος εστειλε 6 ατομα νοσοκομειο επειδη πλησιασαν τον χωρο που φυλαγε και δεν αναγνωρισε κανεναν) με αποτελεσμα ο στρατος να με ρωτησει αν το θελω ειδαλως θα πηγαινε για ευθανασια.

το κακο σε αυτην την ρατσα ειναι οτι δεχεται μονο 3 ατομα για αφεντικο

τα κουσουρια που εχουν και τα δυο ειναι τα εξης :

το μεν κανις δεν αφηνει παππουτσι-παντοφλα ησυχη και ας ειναι 15 χρονων.

το μεν λυκοσκυλο δεν παει τα παιδια τα μικρα , πινει μπυρα κουτι (τρελλαινεται).

αυτα

παντως φωτογραφιες δεν τις γουσταρουν προσπαθησα να τα τραβηξω προσφατη φωτογραφια το αποτελεσμα ηταν να ετοιμαζομαι για νεα μηχανη την εσπασαν.

Δημοσ.

Να! και ο δικός μου φίλος, 2 μηνών! Συντομα θα εχει και παρέα οπότε θα βάλω κι άλλες φότος.

im0015618qy.th.jpg im0015620hz.th.jpg im0015636db.th.jpg im0015645wu.th.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

φιλαρακι,εχεις δοκιμασει να τον κανεις με ψιλο κρεμμυδακι στην κατσαρολα?

η ακομα καλυτερος,γεμιστος με τυρι στα καρβουνα.οποτε γουσταρεις να βρεθουμε.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα!!! :) :) :)

Σου υπόσχομαι όταν πάρω την απόφαση να τον μαγειρέψω θα σου κάνω το τραπέζι. :P

Δημοσ.

ειδικα τα νανακια ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην πιατσα!πολυ νοστιμα φιλε!

ΥΓ.ελπιζω τον αυγουστο να παω λημνο,και να φερω καμοια 200αρια παλι για το ψυγειο μου!

Δημοσ.

Να πας γιατί η λήμνος πάσχει απο υπερπλυθησμό κουνελιών! Να συμβάλουμε και εμείς λίγο!!!

Δημοσ.

εσυ που το γνωριζεις αυτο?ναι,οντως ετσι ειναι,και γιαυτο εχουν δωσει ειδικη αδεια για κυνηγι ολη τη σεζον!

Δημοσ.
εσυ που το γνωριζεις αυτο?ναι,οντως ετσι ειναι,και γιαυτο εχουν δωσει ειδικη αδεια για κυνηγι ολη τη σεζον!

Ηταν ο κολλητός μου έφεδρος εκεί και μου τα έλεγε... πόσα mms του έχει το κινητό μου απο αυτον με κουνέλια... lol

Δημοσ.

φιλε παντως τα κατοικιδια ειναι μεγαλο δεσιμο.

και τα δυο σκυλακια ζευγαρωσαν αλλα τα κουταβια τους οσα αντιστοιχουσαν σε μενα τα χαρισα ολα (ο μ.....) δεν κρατησα ουτε ενα.

τωρα που το κανισακι ειναι 15 χρονων και ο λυκος 11 αν παθουν κατι θα εχω προβλημα γιατι εχω δεθει πολυ μαζι τους.

ασε που ο λυκος εχει τσακωσει 3 φορες διαρρηκτες καθοτι ειμαι τελευταιο οροφο ειχαν την ιδεα 2 φορες απο διπλανη ταρατσα να κανουν ντου αλλα υπολογιζαν χωρις τον λυκο και μια που παραβιασαν την πορτα πριν βαλω ασφαλειας και ο λυκος τους περιμενε ακριβως πισω απο την πορτα να ολοκληρωσουν την πραξη τους να μπουν στο διαμερισμα και να τους επιτεθει καθοτι δεν ειχε βγαλει αχνα ωστε να προδωσει την παρουσια του.

παντως το επομενο σκυλι μου θα ειναι ενα βεβαια αυτη την φορα και θα ειναι παλι ειτε λυκος ειτε ροτβαιλερ ειτε πιτμπουλ η ντοπερμαν που αρεσει στην μητερα μου θα δειξει παντως ετσι οπως ειναι τωρα τα σκυλακια ο κτηνιατρος μου ειπε οτι το κανις απο καρδια εχει αλλα 7 χρονια ανετα και ο λυκος αλλα 8 χρονια ανετα.

διοτι λεει ζουν στην καλοπεραση.

Δημοσ.

γατα δεν ειχα ποτε μου αλλα εχω σωσει γατι απο χτυπημα αυτοκινητου με αποτελεσμα η συγκεκριμενη γατα οτι και να της κανεις "νυχια" δεν βγαζει ποτε φιλε την εχω δωσει στην θεια μου και οποτε παω σπιτι της αποκταω εξτρα γουνα διοτι το γατι μολις με δει ερχεται στην αγκαλια μου και μεχρι να φυγω δεν το κουναει ρουπι και ολο "γουργουριζει".

ειχα και καναρινια κατα καιρους , παπαγαλακια τα οποια ζουσαν αρκετα χρονια.

αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο απο ολα τα ζωακια που ειχα ηταν μια χελωνα και ενας παπαγαλος απο αυτους που μιλανε.

Τα οποια ειχα βρει στο εξοχικο μου οταν ημουν μικρος σε ηλικια την μεν χελωνα οταν πλεον γερασε , κουραστηκε και δεν αντεξε και πεθανε μου στοιχησε παρα πολυ ηταν το αγαπημενο μου κατοικιδιο της ειχα διαμορφωσει στο εξοχικο εναν χωρο ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ και ηταν ο δικος της χωρος και παραδεισος.

ο παπαγαλος βεβαια εκτος οτι του ειχα μαθει ολες τις βρισιες που υπαρχουν μου στοιχησε οταν πεθανε στα χερια μου απο γεραματα.

απο τοτε δεν εχω δεθει τοσο με ζωα οχι βεβαια φυσικα οτι δεν αγαπαω τα σκυλακια μου απλα εχω νορμαλ αγαπη δεν δειχνω πλεον υπερβολικη αγαπη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Πριν 5-6 μέρες μου χάρισαν ένα πιτ-μπουλ.

Είναι ενός μηνός και το όνομα αυτού Ribo :D

Σας τον παρουσιάζω!

Να σου ζήσει! :-D

Από τα πιο παιχνιδιάρικα σκυλιά, αν εκπαιδευτεί σωστά. Ατέλειωτες ώρες πλάκας και παιχνιδιού. Ο κολλητός μου έχει ένα pitbull, American Staffordshire Terrier και το τι παιχνίδι ρίχνει δεν λέγεται.

Βέβαια έχει καταστρέψει πολλά παπούτσια (ιδίως όταν ήταν μικρό και μάθαινε να δαγκώνει), έχει κομματιάσει πέτρες στον κήπο, έχει διαλύσει όλα τα κοχύλια που μάζευε η μάνα του κολλητού ενώ το αγαπημένο του παιχνίδι είναι να παίρνει κλαδιά δέντρων (κατά προτίμηση άνω του 1 μέτρου μήκος) και να τα σούρνει πάνω-κάτω στον κήπο. Επίσης λατρεύει το νερό, όπου δει ανοιχτή βρύση πάει και κάθεται από κάτω. Το τι γίνεται όταν πηγαίνει στη θάλασσα δεν περιγράφεται, παίρνει φόρα από μακριά και πέφτει να κολυμπήσει.

Πολύ γέλιο. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...