Προς το περιεχόμενο

Στείλτε μας φωτογραφία του κατοικιδίου σας

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.ΒΟUGAS εχεις αδικο να λες αυτα για τις γατες βρε .

Προφανως δν ειχες ποτε ' date=' αλλιως θα το εβλεπες αλλιως .[/quote']

ειχα γατα παλια,αλλα την εφαγα με καραμπινα στο χωριο μου!

μου εκανε ζημια.ορμησε στον παπαγαλο,και τρομαξε το πουλι και εφυγε.

μια απωλεια 3.500$ μακαο!

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα συγνωμη κιολας .

Φταιει η γατα στην προκειμενη περιπτωση ?

Κ το λες ετσι χυμα οτι της την μπουμπουνισες , επειδη ορμησε πανω στο πουλι ?

Δημοσ.
Φταιει η γατα στην προκειμενη περιπτωση ?

Κ το λες ετσι χυμα οτι της την μπουμπουνισες ' date=' επειδη ορμησε πανω στο πουλι ?[/quote']

δεν ηταν ενα τυχαιο πουλι πασχαλια μου.ητανε ενας μακαο με παρα πολλα χρωματα,πανακριβος,τεραστιος,και γενικα εκανε ολη μερα μαλακιες στο σπιτι και γελαγαμε.

και μας τα χαλασε μια γατα αχρηστη,που ολη μερα κοιμοτανε,ετρωγε,εχεζε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέγα λάθος που της έριξες με καραμπίνα. Στην Κορέα έχουν υπέροχες συνταγές για γάτες, μπορούσες να δοκιμάσεις καμία... ;)

ΥΓ: Δεν αντιπαθώ τις γάτες - λατρεύω τους σκύλους.

Δημοσ.

θα την μαγειρευα,αλλα μολις ειχα γυρισει απο κυνηγι.και μετα 25 περιπου λεπτα,μου εφυγε μια σφαιρα κατα λαθος,μολις εμαθα τι εγινε οσο ελειπα!

οπως και να'χει,το 99% των σκυλιων ερχοντε διπλα σου οποτε τα φωναξεις,σε αντιθεση με τις γατες...........

Δημοσ.

Γι αυτό ειναι γάτες κι όχι σκυλοι.Κάθε ζώο ειναι διαφορετικό βλεπεις.

Αλλα νιαουριζουν άλλα γαβγίζουν κι άλλα κυκλοφορούν με καραμπίνες :D (χωρίς καμια πρόθεση να σε προσβάλλω)

Δημοσ.

BOUGA με το συμπαθειο κιολας , αλλα ποσες προφυλαξεις ειχατε παρει εφοσον γνωριζατε οτι κυκλοφορουσε μια γατα στο σπιτι ?

Δικο σας ηταν το φταιξιμο κ την πληρωσε το ζωντανο .., το οποιο πρεπει να ειχες κ αχτι ..

Κριμα .

Δημοσ.

δεν χρειαζοτανε κανενα μετρο,γιατι ο παπαγαλος ητανε 4 μετρα ψηλα στο κλαρακι του,και δεν κινουνταν ποτε.τραγουδαγε,μιλαγε,επεζε,απο ψηλα!

Δημοσ.

και εγω αυτο θα εκανα...θα εχανα 3.500$ απο την γατα και μετα θα την αφηνα και θα ελεγα:ελα μωρε αυτη φταιει???καλα της εκανες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

skylos2806_m.jpg

Η ιδιοκτήτρια του 10 ετών σήμερα Αρτσι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και θα είχε μαζί της τον Αρτσι , με το έπαθλο του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο!

Ξέχασε τους διαγωνισμούς ομορφιάς λοιπόν και πήγε τον Αρτσι στον ετήσιο διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο που έγινε στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών...

Και τον κέρδισε πανηγυρικά...αφού ο Αρτσι , άλλοτε αδέσποτο σκυλάκι που όμως η γυναίκα το έσωσε από βέβαιο θάνατο , με τρίχες στο πρόσωπο , τη γλώσσα του πάντοτε στο πλαϊ -ανεξήγητο γιατί- και διάφορα άλλα προβληματικά χαρακτηριστικά , έλαβε την πρώτη θέση του διαγωνισμού .

Δεν είναι διασημότητα της μιας βραδιάς , οι παπαράτσι τον κηνυγούν παντού και σύμφωνα με το αφεντικό του αδικείται αφού είναι πολύ όμορφος . Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός .Ομως ο Αρτσι , άφησε πίσω του όλους τους υπόλοιπους σκύλους.

Ο Αρτσι όχι μόνο έγινε διάσημος , αφού συνεργεία από ολόκληρο τον κόσμο σκοπεύουν να πάρουν συνέντευξη από την ιδιοκτήτριά του , αλλά θα φιλοξενηθεί και στο εξώφυλλο του περιοδικού People .

Το βασίλειο του Αρτσι , ως νικητή , θα διαρκέσει 12 μήνες , μέχρι δηλαδή τα επόμενα καλλιστεία για άσχημους σκύλους . Το έπαθλό του ήταν ένα χάμπουργκερ και αμέτρητα φιλετάκια κοτόπουλου και μάλλον ήταν το καλύτερο για εκείνον .

Και φυσικά ο Αρτσι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον προκάτοχό του Σαμ , που μέχρι πρότινος κατείχε τα σκήπτρα του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο , τον οποίο… εγκατέλειψε .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...