Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Πάντως φάνηκε να το απολαμβάνει περισσότερο από ότι την άλλη φορά που ήταν στο πίσω κάθισμα και εσυ επισης,που δεν μαζευες τριχες
robas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ας σας δείξω και εγώ το δικό μου. Είναι Ιγκουάνα και τον λέω "Σαύρα"
robas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αληθηνότατο... Ρε Gay, τι πετάγεσαι εσύ? Αντε ασχολίσου με τις γουρούνες σου!!! :razz:
ntountou Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Να και το δικό μου "κτήνος"... sorry για το μέγεθος ( της photo, όχι του σκύλου )
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 απο φυλακας τι λεει??καλος ειναι? περνα απ'το σπιτι του μια βολτα,να το διαπιστωσεις μονος σου!
greekboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 μονο απο την ρατσα φαινεται....αλλα που ξερεις μερικες φορες!!!Και ο Scooby Doo επρεπε να τον φοβουνται ολοι αλλα....
ntountou Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 όπως έγραφε κάποτε στα ελληνικά χαρτονομίσματα.. "Πληρωτέαι επί τη εμφανίσει" μόνο που θα τον δει ο άλλος.. καταλαβαίνεις.. αυτά τα σκυλιά με το γάβγισμα, την εμφάνιση, το γρύλισμα και το βλέμμα τους επιβάλλονται με τη μία.. σοκ και δέος με άλλα λόγια δεν τον έχω αγριέψει όμως καθόλου, γιατί μετά δεν θα ελεγχότανε η κατάσταση (τον βγάζει και η αδερφή μου βόλτα).. σε ξένα άτομα και μυστήριες φάτσες αγριέυει κανονικότατα (εντός σπιτιού).. στο δρόμο είναι κύριος
greekboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 απο το avatar σου βλεπω ανεβαινει και σε ταρατσες ε?? μηπως ειναι: που τον χανεις που τον βρισκεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.