Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 την κορδελα της την εχεις για να μην τρεχει ο ιδρωτας? που την ειδες την κορδελα? ΥΓ.κανα λουρακι για τσιμπουρια βαλτου.......για δεν τον βλεπω καλα!
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 εκεινο το ασπρο κατο απο τα αυτια τι ειναι????
corsakias Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 carate cat είναι. Μόλις γύρισε απο τη σχολή!!
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 carate cat είναι. Μόλις γύρισε απο τη σχολή!! οχι δεν καταλαβες καλα. προκειται για το φουλαρι του παπαζογλου:wink:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Να και το δικό μου τέρας, η Νταίζη! Η φωτό είναι 3 μήνες πριν, θα δω το Πάσχα την εξέλιξή του γιατί μένει στο χωριό για περισσότερη άνεση!
Lomar Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κορυφαίο!!! απο απόδοση πώς πάει; Το δικό μου δε λέει και πολλά, δε του πολυκόβει, και τώρα κυκλοφορούν κάτι φήμες οτι έκανε κατάληψη στο δωμάτιο μου μαζί με κάτι ντόπερμαν απο την παρέα του... θα πέσει πολύ ξύλο το Πάσχα!!! Τι ράτσα είναι; BOUGAS: Εδώ δε κάνει μπάνιο μόνος του θα τον κάνω εγώ;;; :razz:
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 billdanos πολυ γλυκουλα!!!και μικροσομη!!!ποσο χρονων ειναι?
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 BOUGAS: Εδώ δε κάνει μπάνιο μόνος του θα τον κάνω εγώ;;; :razz: πλακα κανω ρε!
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Χεραιτίσματα από τον Rex { πριν το ταξίδι του περσινού καλοκαιρίου }
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 billdanos πολυ γλυκουλα!!!και μικροσομη!!!ποσο χρονων ειναι? Είναι μικρή ακόμη , 6 μηνών!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η γάτα που είχαμε για 4 χρόνια (πέθανε στη 2η γέννα): Όνομα: Γατί (στη συνέχεια θα ανεβάσω τους σκύλους)
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Χεραιτίσματα από τον Rex { πριν το ταξίδι του περσινού καλοκαιρίου } καλα ρε βασανιστη ζωων.που το στριμωξες το σκυλακι?
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 καλα ρε βασανιστη ζωων.που το στριμωξες το σκυλακι? 1) Δεν είμαι βασανιστείς 2) Δεν είναι σκυλάκι, είναι γαϊδούρι ολόκληρο 3) Μην βλέπεις έτσι την edited & compressed photo, είναι περίπου 2 φορές το μέγεθος του σκύλου η κλούβα. Και κύκλους κόβει μέσα εξάλλου μόνο μέχρι την Εύβοια πήγαμε
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 1) Δεν είμαι βασανιστείς2) Δεν είναι σκυλάκι' date=' είναι γαϊδούρι ολόκληρο 3) Μην βλέπεις έτσι την edited & compressed photo, είναι περίπου 2 φορές το μέγεθος του σκύλου η κλούβα. Και κύκλους κόβει μέσα εξάλλου μόνο μέχρι την Εύβοια πήγαμε [/quote'] να υποθεσω οτι κατα την διαρκεια της διαδρομης,προσπαθουσε να βγαλει τη μουσουδα απ'εξω?
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 να υποθεσω οτι κατα την διαρκεια της διαδρομης,προσπαθουσε να βγαλει τη μουσουδα απ'εξω? Μπα, αν και δεν κοίταγα εγω πολύ, ο ξαδερφός μου κοίταγε τον σκύλο. Πάντως φάνηκε να το απολαμβάνει περισσότερο από ότι την άλλη φορά που ήταν στο πίσω κάθισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.