Massiv0r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι το καλλίτερο πουλí που είχα ποτέ μου! Βέβαια εξαρτάτε πως θα το εκπαιδεύσεις, αλλά είναι πολύ έξυπνα και μαθαίνουνε εύκολα. Άμα ήταν να ξαναπάρω σκυλί, πάλυ λαμπραντόρ θα έπερνα. Μην τα λετε ετσι αποτομα ρε παιδια και μας μαζεψουνε για ανωμαλους ! Εδω η ροζουλα: Και τα αγνωστης-ταυτοτητας-πατερα παιδια της: Εαν ενδιαφερεται καποιος μοναχικος γατος ας καλεσει στο 090-442528321 για απιθανες συνομιλιες
Skia11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ο κοκερίνος μου :-) Ψάχνει για ταίρι, αν κάποιος έχει καμία ωραία Αμερικάνα (και Βρετανίδα άμα λάχει) κοκερίνα και θέλει να αποκτήσει uber κουτάβια pm me.
adamakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 εγω εχω 2 αγιου βερναρδου και ενα πεκινουα
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Lucifer με εξέπληξε. Περίμενα να δώ τον Κέρβερο, στην καλύτερη! Να και ο δικός μου ο Αγγλικός Κοκερ Σπανιέλ.Τον λένε Πάρη. Μή σας ξεγελάει,είναι τεράστιος τσόγλανος και παρτάκιας.Μάλλον πήρε απο μένα
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κρινω απο την τελευταια φωτο πρεπει να μαστουρωνει συχνα
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τον κουρέψαμε με μή δημοκρατικές διαδικασίες και το έριξε στα βαριά απο αντίδραση. Και ναι,όπως καλά καταλάβατε απο την 3ή φοτο,το σκυλί είναι ντιπ σαλταρισμένο.
Skia11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τρελαίνομαι με τα κόκερ, πάντα αγέλαστα που λέει και ο γέρος μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΙς έχω ξαναποστάρει νομίζω! Ο Skippy 3 μηνών: Ο Skippy 1 έτους: Miniature Schnauzer
kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 XAXAXXAXAXAXAXAX κορυφή ο σκύλος. Σαν παππούς σοφός είναι 3η φώτο όλα τα λεφτά
De@th L0rd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 την βρηκα στο google με αναζήτηση ''shaved cat''αυτή ειναι που ψαχνεις? Το βλέμμα σε αυτή την φωτό λέει: "Pocket lion not amused"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Να μερικες... Πως σας φαινεται???? Ωχ οχι αυτο το θεμα! Στη προηγουμενη σελιδα εχω βαλει φωτος με το χαμστερακι μου το οποιο δεν υπαρχει πια :-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.