Προς το περιεχόμενο

Στείλτε μας φωτογραφία του κατοικιδίου σας

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτή είναι η Polly και δεν θέλω σχόλια παρακαλώ, γιατί δεν θέλει να την ενοχλούν όταν βλέπει μπάλα....

f_91795395497m_d83a907.jpg

Δημοσ.

Ο Καστράτο είναι ο αληταράς της οικογένειας πολυλογάς κατεβάζει με τα κιλά το γάλα και θέλει μπάνιο κάθε δυο εβδομάδες!!!

Αφού αλητεύει από άσπρος γίνεται γκρι.... Ευτυχώς του αρέσει το νερό και δεν έχουμε προβλήματα...:-D:-D:-D:-D

post-74155-129062953308_thumb.jpg

Δημοσ.

Clockworkpulm @,

Καποια στιγμή θα αποκτήσω ενα λαμπραντορ ,τα εχω σταμπάρει απο καιρό , πανέξυπνα σκυλιά λενε....και πολύ καλοί φίλοι.

• Moderators
Δημοσ.
Πως κανουμε ενα μινι χαμστερ να ΜΗΝ κουνιεται για να το βγαλω φωτο?:P

Να μερικες...

Πως σας φαινεται????

post-32637-129062953414_thumb.jpg

post-32637-12906295342_thumb.jpg

Δημοσ.
Clockworkpulm @,

Καποια στιγμή θα αποκτήσω ενα λαμπραντορ ,τα εχω σταμπάρει απο καιρό , πανέξυπνα σκυλιά λενε....και πολύ καλοί φίλοι.

Είναι το καλλίτερο σκυλί που είχα ποτέ μου! Βέβαια εξαρτάτε πως θα το εκπαιδεύσεις, αλλά είναι πολύ έξυπνα και μαθαίνουνε εύκολα. Άμα ήταν να ξαναπάρω σκυλί, πάλυ λαμπραντόρ θα έπερνα. :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε ρε μπουγά πήρες την καραμπίνα και σκότωσες τη γάτα επειδή δεν κατάλαβε πως ο παπαγάλος μακάο ήταν ακριβός. Εσένα ρε αδερφέ δλδ ένας χόμο σάπιενς τι έπρεπε να σε κάνει που δεν καταλαβαίνεις πως η γάτα δεν τρώει πεντάευρα αλλά πουλιά;

Δημοσ.

μπραβο μπουγα. μπηκες στο hall of fame. τι μυαλα κουβαλατε γαμω την τρελλα μου. τι σου φταει το ζωακι που εισαι ανευθυνος. τι περιμενες να κανει να παιξουνε μπαλα?

Δημοσ.
@ ana_mas

Πολύ πρωτότυπο όνομα, στα Ιταλικά καστράτο σημαίνει ευνουχισμένος. Μόλις το διάβασα έπεσα κάτω από τα γέλια.

Το ξέρω αλλα σε συνδυασμό με την λατρεία μου στα σκίτσα του Αρκά...

Του έδωσα αυτό το όνομα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...