horsepower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 θα ποσταρω από βδομάδα και εγώ..έναν σκυλαρο Αγίου Βερνάρδου και μια βρωμόγατα Περσίας...
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Σημερα Παγκοσμια Ημερα Ζωων ας τα κοιταξουμε στα ματια και ας δουμε το μελλον του κοσμου μεσα απο αυτα...
tzafarela Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Labeo bicolor ή αλλιώς, Red-tailed black shark Στην αγαπημένη του κρυψώνα..Το σκασμένο δε βγαίνει με τίποτα απο εκεί! Click Image to Enlarge Myspace Image Hosting Kι ένα από τα hatchetακια μου... Click Image to Enlarge Myspace Image Hosting
lary7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Να και μερικές απο τους πάνθηρες μου Μαμα πανθηρ Baby πανθηρ Καλές οι γάτες αλλα το κακό είναι πως άμα τις έχεις στην αυλή έχουν μικρή διάρκεια ζωής
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Το ασπρόμαυρο,το ασπρόγκριζο και το παρδαλό δεν τα'χουμε πιά...
phovos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ο loco μου! pitbull (λίγο σπάνιο χρωμματάκι) δε προτείνεται από τους εκτροφείς αλλά ήταν γέννα από φίλο οπότε ήταν και δωράκι Έχω κι ένα rott τη μπέμπα κι ένα ημίαιμο(14 ετών το καλό μου) τη μαλλου. Δεν τα έχω όλα μαζί pics αλλά έχω ένα video με το Loco και τη Μπεμπα σε βολτίτσα http://www.youtube.com/watch?v=TaceCCbOD0w
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κάτι που το'χω απορία απο καιρό. Γιατί στα σκυλιά κόβουν την ουρά?
1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 παιζει ειναι το πιο μικροσωμο πιτ μπουλ που εχω δει. ειχα δει ενα που ηταν ρατσα κροκοδειλος παναγια βοηθα. Σαν κροκοδειλος περπαταγε και νομιζες οτι θα σου την πεσει υπερβολικα ψαρωτικος.
tzafarela Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δε γίνεται κατευθείαν από το σκληρό σου δίσκο..
pappous_soulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 http://www.imageshack.us/ Aνεβάζεις και δίνεις λινκ με το script [img*] [/img] χωρίς όμως το αστεράκι (*).
phovos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Κάτι που το'χω απορία απο καιρό.Γιατί στα σκυλιά κόβουν την ουρά? Στα Pit έκοβαν τα αυτιά για να μη τραυματίζονται στις μάχες.Έπειτα επικράτησε το κόψιμο των αυτιών μόνο για ομορφιά. Το κόψιμο της ουράς είναι επίσης για ομορφιά και πλέον κάποιες ράτσες το έχουν σήμα κατατεθέν (rotties, doberman Κλπ) Στο loco (pit) δεν του έχω κόψει τίποτα είναι αυταράς και μου αρέσει. Τη μπέμπα (rott) τη πήγαν και της έκοψε ο γιατρός την ουρά αν και είχα τις αντιρρήσεις μου. παιζει ειναι το πιο μικροσωμο πιτ μπουλ που εχω δει. ειχα δει ενα που ηταν ρατσα κροκοδειλος παναγια βοηθα. Σαν κροκοδειλος περπαταγε και νομιζες οτι θα σου την πεσει υπερβολικα ψαρωτικος. O Πατέρας του Loco ο REX είναι ακόμα πιο κοντός και πιο τετράγωνος.Ο Loco έχει παχύνει λίγο τελευταία
katerina174 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 να και ο μονομαχος μου!!! http://img222.imageshack.us/my.php?image=hpim0394if6.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.