Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ενα πολυ ωραιο thread! ανεβαστε ολοι φωτογραφια του κατοικιδιου σας να δουμε. ξεκιναω: http://img410.imageshack.us/my.php?image=papagalos055bb.jpg http://img404.imageshack.us/my.php?image=papagalos121gt.jpg http://img481.imageshack.us/my.php?image=papagalos065od.jpg
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 εμενα ειναι μονο 19 δεν σε πιστευουμε,αν δεν μας το δειξεις!
MariaTs. Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 BOUGAS H τρίτη φωτό είναι πολύ καλή! Πρώτη φορά βλέπω ...χαμογελαστό πουλί! Κάτι έκανες εσύ!
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 BOUGAS[/b'] H τρίτη φωτό είναι πολύ καλή! Πρώτη φορά βλέπω ...χαμογελαστό πουλί! Κάτι έκανες εσύ! του εδειξα το δικο μου!!! ειδες πουλι στο ποστ και πεταχτηκες ε?:mrgreen::mrgreen: το πουλι αυτο,χαμογελαει,χορευει,μιλαει,ακουει χιπ-χοπ και κουναει το κεφαλι του στο ρυθμο της μουσικης,πινει ουισκι,μπυρα,βοτκα,κρασακι,καφε(ο αγαπημενος του),κυνηγαει να δαγκωσει ανγωστους,επιτηθεται στα σκυλια,μιμιτε ηχους και κινησεις.και αλλα πολλα!
Panahs Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ρε φίλε, πέρα από όλα τα άλλα που ανέφερες... που βρήκες τόσο όμορφο παπαγαλάκι??? Μιλάμε για υπέροχο πλασματάκι. Εκπληκτικά χρώματα.
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ρε φίλε, πέρα από όλα τα άλλα που ανέφερες... που βρήκες τόσο όμορφο παπαγαλάκι??? Μιλάμε για υπέροχο πλασματάκι. Εκπληκτικά χρώματα. ειναι πανακριβος,και μου τον εκανε δωρο ο θεος. παραμονη ολυμπιακων αγωνων,και μου ηρθε στο μπαλκονι μου.καποιος τον εδιωξε μαλλον,γιατι κανει πολυ φασαρια ο μπαγασας!και πολλες ζημιες επισης! Ο πρωην ιδιοκτητης του μαλλον,δεν καταλαβε,οτι για να κανει φασαρια το πουλακι,κατι ηθελε. τι ηθελε?παρεα. αν το εχεις ολη μερα στο κουβι μονο του......... τα χρωματα που ειδες,δεν ειναι τιποτα.κατεβασα πολυ την αναλυση,για να χωρεσει στο upload site. μια φωτογραφια διαφερει πολυ απ'την πραματικοτητα!οποτε εχω χρονο,θα τον τραβηξω με την καμερα να χορευει,και θα τον ανεβασω. ΣΤΗΛΤΕ και εσεις καμοια φωτο να δουμε.τι πιο ευχαριστο?
MariaTs. Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 του εδειξα το δικο μου!!! ειδες πουλι στο ποστ και πεταχτηκες ε? :mrgreen: :mrgreen: το πουλι αυτο' date='χαμογελαει,χορευει,μιλαει 92 λεξεις,ακουει χιπ-χοπ και κουναει το κεφαλι του στο ρυθμο της μουσικης,πινει ουισκι,μπυρα,βοτκα,κρασακι,καφε(ο αγαπημενος του),κυνηγαει να δαγκωσει ανγωστους,επιτηθεται στα σκυλια,μιμιτε ηχους και κινησεις.και αλλα πολλα![/quote'] Ναι! Ναι! Ναι! Όταν βλέπω και σελίδες για πουλιά, τρυπώνω για να δω τι θα δω! Πάντως είναι πολύ όμορφος! Κι εμείς έχουμε πουλιά στο σπίτι' ωδικά: καρδερίνες & καναρίνια! Το πρώτο καναρίνι που φέραμε στο σπίτι, είχε μια μοναδική ικανότητα: το βγάζαμε απ'το κλουβί και το αφήναμε να πετάξει λίγο μες το σπίτι και επέστρεφε στο κλουβί του μετά από λίγο! Το δοκίμασαμε και εκτός σπιτιού (βασικά θέλαμε να το αφήσουμε ελεύθερο γιατί μας το πούλησαν για αρσενικό, ενώ ήταν θηλυκό) έκανε μια βόλτα στον κήπο τσιμπολόγησε φυλαράκια απ'τα λουλούδια και επέστρεψε στο κλουβί του πάλι! Δυστυχώς δεν έχουμε κάμερα... Αν την είχαμε θα είχαμε και σχετικό βίντεο!
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ναι! Ναι! Ναι! Όταν βλέπω και σελίδες για πουλιά' date=' τρυπώνω για να δω τι θα δω! Πάντως είναι πολύ όμορφος! Κι εμείς έχουμε πουλιά στο σπίτι' ωδικά: καρδερίνες & καναρίνια! Το πρώτο καναρίνι που φέραμε στο σπίτι, είχε μια μοναδική ικανότητα: το βγάζαμε απ'το κλουβί και το αφήναμε να πετάξει λίγο μες το σπίτι και επέστρεφε στο κλουβί του μετά από λίγο! Το δοκίμασαμε και εκτός σπιτιού (βασικά θέλαμε να το αφήσουμε ελεύθερο γιατί μας το πούλησαν για αρσενικό, ενώ ήταν θηλυκό) έκανε μια βόλτα στον κήπο τσιμπολόγησε φυλαράκια απ'τα λουλούδια και επέστρεψε στο κλουβί του πάλι! Δυστυχώς δεν έχουμε κάμερα... Αν την είχαμε θα είχαμε και σχετικό βίντεο! [/quote'] χαιρομαι που σ'αρεσουν τα πουλακια! ενα καναρινι που ειχα,εφυγε,πηγε βολτα στη θηβων,(εκανε το μπανιστιρι του),και ξαναγυρισε! για την ιστορια,το πουλι μου,λεγεται Κορουνα Του Ηλιου,και ειναι σπανιο ειδος.(ευτυχος!).ενα πολυ μικρο,λιγον ημερον,κοστιζει τουλαχιστον 500-600$
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 για την ιστορια,το πουλι μου,λεγεται Κορουνα Του Ηλιου,και ειναι σπανιο ειδος.(ευτυχος!).ενα πολυ μικρο,λιγον ημερον,κοστιζει τουλαχιστον 500-600$ Mε τοσα λεφτα δεν επερνες μεγαλυτερο πουλι? :mrgreen:
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Mε τοσα λεφτα δεν επερνες μεγαλυτερο πουλι? :mrgreen: αυτο,ειναι μολις 3 χρονον.σε 5 χρονια,ελα να με ρωτησεις το ιδιο;-)
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 μονο εγω εχω πουλι τελικα? στηλτε καμοια φωτογραφια ρε.
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το'χεις μόνο για πουλιά γι'αυτό . Αν το είχες γενικά για ζώα , θα γέμιζε .
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 καλυτερα να κανεις το topic για ολα τα ζωα!!!!
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 μονο εγω εχω πουλι τελικα?στηλτε καμοια φωτογραφια ρε. Ε τώρα τι να κάνουμε ? Να κατέβω Αθήνα να βγάλω τα καρδερινοκάναρα ? Πάντως ο παπαγάλος σου φαίνεται πολύ τζάμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.