S2Katana Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 aplos to olo kolpo me ta refil kits einai ligo epikindini makrixronia. thelo na po pos eno to migma tou melaniou για τα original κανον εχει καποιες συγγγεκριμενες προδιαγραφες τα "aftermatker" κιτακια δεν τις πληρουν οποτε σε καποια φαση θα βουλωσουν οι κεφαλες (που ειναι ενσωματομενες επανω στον κανον) και θα παει για πεταμα...αν οχι για σερβις. κ ολο αυτο επειδη μιλαμε για microns Σωστο αυτο.
Steven Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 ego pantos den exo provlima oute se auto ton tomea.. Ston diko mou ektypoti mporeis na allakseis kai tin vasi pou mpainoun ta melania...synepos mporeis na allakseis tis kefales opote kai na pathei kati karfi den mou kaigetai de pa na voulosei oti thelei.. Ego authentika melania den ksanaplirono...
HQ Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 poso kairo xrisimopiis to sistima auto ?kai poso kostizoun oi kefales?
S2Katana Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, 2 χρονια χρησιμοποιω ξαναγεμισμενα μελανια και τιποτα δεν εχει παθει ο 995C μου.Δλδ, αν υποθεσουμε πως αγοραζω 7 μελανια το χρονο, απο 12 ευρω το καθε μελανι, παμε στα 84 ευρω.Αν ηταν αυθεντικα, παμε περιπου στα 140-150 ευρω.Αρα ηδη εχω κερδισει 70 ευρω.
Steven Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 ego eimai kainourgios stin douleia...to xrisimopoio 4 mines peripou... den exo idea poso kanoun oi kefales... alla oso kai na kanoun otan kai ama xalasei tha exo vgalei 2 ektypotes apo ta lefta pou tha exo glitoseis... 12 euro to kathe melani??? panakriva einai... Tsekare ta link pou exo dosei pio pano... tha eixes plirosei mia fora 30 euro kai tha eixes akoma melani na gemizeis...
xtraktor Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 καλημερα παιδια εχω εναν epson photo stylus R300 και δεν τον ειχα χρησιμοπιοιησει εδω και 5 μηνες...εκανα εγκατασταση στον υπολογιστη και μου εδειξε οτι δεν εχει μελανι...εκαα αλλαγη..και παλι δεν κανει εκτυπωσεις!!!μου ειπε καποιος πως λογο του οτι δεν τον ειχα χρησιμοοιπιεισει εδω και καιρο παιζει να εχουν μπλοκαρει οι κεφαλες! μπορειετε να μου προτινετε ενα μαγαζι που μπορω να τον παω αλλα να μην με γδυσουν?σκεφτομουν για το cartifge world στην στοθρναρη..βασικα εχει και στο περιστερι..εχετε παει εκει?καμια εμπειερια?εαν ξερετε καποιο αλλο μαγαζι please δωστε μου τα φωτα σας! ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 cartidge world:Εχω δοκιμασει αυτο στη Στουρναρη και δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.
xtraktor Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 cartidge world:Εχω δοκιμασει αυτο στη Στουρναρη και δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. δεν εμεινες ευχαριστιμενος? φιλε S2Katana μπορεις ν μου συστησεις ενα μαγαζι για το προβλημα που εχω?με τις κεφαλες εννοω...ειμαι κατα 90& σιγοθυρος πως φταει αυτο..γιατι και μελανια καινουργια αγορασα και πριν κπιουθς μηνες επεζε κανονικα ο εκτυπωτης..δεν λεει να παρω καινουργιο..τοσ λεφτα εδωσα!εκτος εαν βεβαια υπρχει καποια αλλη λυση που δεν εχ σκεφτει!
xtraktor Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Απο εγγυηση πως παμε?Απο που το πηρες? απο εγγθηση πακετο γιατιο τον ειχα παρει οταν ημουν εξωτερικο και να ειχα θα ειχε ληξει εδω και καιρο!εχω την εντυπωση πως ειναι προβλημα στην κεφαλη/ες αλλα δεν εχω ιδεα ποσο θα μου παρει.. sto cartidge world που πηρα τηλεφνο και τους το περιεγραψ μου ειπαν πως θα μου παρουν γυρω στα 20 ευρω...μακαρι να ειναι μονο τοσα βασικα...εσεις τι λετε? υπαρχει καποιο αλλο μερος?που να εχει δοκιμασει καποιος για παρομοια κατασταση?κατι αξιοπιστο? φιλικα
S2Katana Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 γενικα, καλη τιμη ειναι τα 20 ευρω.Εγω δεν αποκλειω τη λυση των cartidge world, απλα μην πας σε αυτους στη Στουρναρη.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Εχει παραγινει η ιστορια με τις τιμες των αυθεντικων μελανιων.Πχ, αγοραζεις εκτυπωτη HP με 50-60 ευρω και ζητανε 30-40 ευρω για να παρεις νεα μελανια.Δεν ειναι λιγο προκλητικο? Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι η ΗΡ και η κάθε ΗΡ βγάζει σημαντικό κέρδος όταν εσύ πληρώνεις τον εκτυπωτή 50-60 ευρώ; Προφανώς, αν βάλεις μέσα κέρδος καταστήματος, αντιπροσωπείας, μεταφορικά, κόστος κατασκευής, παίζει να μπαίνουν και μέσα. Οπότε από κάπου πρέπει να τα βγάλουν, σωστά; Μην ξεχνάς ότι δεν είναι ένα κομμάτι σιλικόνης, είναι πολύπλοκη μηχανή που όσο και να κατασκευάζεται στην Κίνα ή στην κάθε Κίνα, έχει κόστος.
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 @xtractor: Από ό,τι θυμάμαι στους epson δεν αλλάζουν οι κεφαλές μαζί με τα μελάνια. Αυτό έχει σαν συνέπεια αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει για καιρό τον εκτυπωτή να βουλώνουν. Δοκίμασες να κάνεις αρκετούς καθαρισμούς κεφαλής; Παλιότερα είχα κι εγώ έναν εκτυπωτή σαν τον δικό σου και το περισσότερο μελάνι το χαλούσα για να ξεμπουκώσουν οι κεφαλές :/
xtraktor Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 @xtractor: Από ό,τι θυμάμαι στους epson δεν αλλάζουν οι κεφαλές μαζί με τα μελάνια. Αυτό έχει σαν συνέπεια αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει για καιρό τον εκτυπωτή να βουλώνουν. Δοκίμασες να κάνεις αρκετούς καθαρισμούς κεφαλής; Παλιότερα είχα κι εγώ έναν εκτυπωτή σαν τον δικό σου και το περισσότερο μελάνι το χαλούσα για να ξεμπουκώσουν οι κεφαλές :/ antonl δοκιμασα να κανω head cleaning μερικες φορες αλλα απογοιτευτικα γρηγορα και δεν εκανα 100 φορες οπως καταλαβαινεις.. λεω να το φτιαξω συντομα μιας και θελω να κανω κατι dvd εκτυθυπωσεις τωρα μαλλον θα το παω στο cartidge world και ελπιζνα μην με γδυσουν! η μηπως λες να συνεχισω να κανω cleaning μεχρι να το τελειωσω το μελανι???
gkamits Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 kalispera pios gnorizi pou tha vro melania gia ton canon ip-4200 ektos apo ta gnisia pou ine aplisiasta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.