HQ Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 apo oso gnorizo i asrock einai thigatriki tis asus... diortoste me vevea an kano lathos
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ουπς. σημειοωστε λαθος. δεν εχω μητρικη της Asus. της Gigabyte ειναι.
tsakonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 lazarosss forever!!!!!!!! giati den ta kanoun ola ta posts sou sticky aporw/... makari na ksanavgaloun blouzakia insomnia.gr me to onoma sou panw me xrusa gramata....tha parw 100 eisai megalh plhgh provlimatwn!! :D
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 lol.. απλως ειπα asus επειδη ακουστηκε ωραια το ονομα.. ( πλακα κανω!! )
madsc Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Λάζαρε, Λάζαρε τί θα κάνουμε με σένα... Θες απαντήσεις χωρίς να μπορείς να δώσεις αξιόπιστα στοιχεία. Μεγαλώνεις, σε μερικά πράγματα θα βοηθήσει να σοβαρευτείς. /sc
Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 ενταξει η αληθεια ειναι οτι ειπα asus επειδη μπερδεψα την Motherboard με την καρτα γραφικων μου που ειναι της asus.. για αυτο ειπα asus και οχι επειδη εκανα πλακα. πλακα πλακα, ακομα να δωθει εξηγηση για το τι μπορει να προκαλεσε αυτο το πραμα! εγω παντως απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει το usb mp3 player στον υπολογιστη!! ειναι και της αδερφης μου και με παρακαλαει ρε γμτ.. αλλα φοβαμαι! δεν θελω να ξανακανω format μεσα σε 3 ημερες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.