Προς το περιεχόμενο

Η σημερινη περιπετεια που ειχα και το format που εκανα..

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης : Η αδερφη μου αγορασε ενα usb mp3 player και εγω πηγα στον υπολογιστη για να εγκαταστησω τους drivers ωστε να μπορει να συνδεεται μεσω του υπολογιστη. σε μια στιγμη βγαζω το καλωδιο απο το usb hub και το ξαναβαζω. τοτε ξαφνικα αρχιζει να κανει συνεχεις εγκατατασεις ολων των hardware που υπηρχαν στο usb hub και ενω ηταν εγκατεστημενες! μετα απο τοτε οταν επιχειρουσα να κατεβασω δεδομενα, ειτε σερφαροντας με τον Firefox ειτε κατεβαζοντας με καποιο p2p προγραμμα μετα απο 15 δευτερολεπτα απο το ανοιγμα του ο υπολογιστης κολλουσε τοσο που αναγκαζομουν να κανω επανακινηση. αυτο εγινε γυρω στις 30 φορες οποτε και ο υπολογιστης τα επαιξε και εμπαινε μονο μεσω safe mode.. εκανα και 3 φορες επαναφορα, αλλα απετυχε. και οχι μονο απετυχε αλλα τετραπλασιασε τα αρχεια του συστηματος, χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτο το πραμα. παρομοιο περιστατικο με διπλασιασμο ομως και οχι τετραπλασιασμο! ( επειδη εδω εκανα 3 φορες επαναφορα ) ειχε γινει και στο παρελθον.

θελω να μαθω τι μπορει να εφταιξε και να κολλουσε τοσο πολυ ξαφνικα οταν εμπαινα στο Internet και γιατι τετραπλασιαστηκαν τα αρχεια, και γενικα γιατι διπλασιαζονται μετα απο καθε αποτυχημενη προσπαθεια επαναφορα του συστηματος..

να σημειωσω οτι σε μια απο τις θυρες usb ηταν συνδεδεμενο το router. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο..

* δεν πιστευω παλι το kaspersky να προκαλεσε παγκοσμιως προβλημα στις συνδεσεις οπως και παλαιοτερα!!! τοτε την ειχα πατησει ετσι και εκανα format χωρις λογο!!! *

Δημοσ.

ta dedomena diplasiastikan giati diplasiastika kai ta simia epanaforas.pigaine ekatharisi diskoy,perissoteres epiloges,kai eki poy lei epanafora sistimatos pata ekatharisi.tora oso afora to usb den mporo na xero.mipos kapia thira soy inai elatomatiki kai prokalese ayto se olo to sistima?(ligo apithano).

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σωτήριο είναι να έχεις ένα ghost image και καθάρισες μέσα σε 5 λεπτά… απλά και όμορφα!!!

Δημοσ.
Ti marka htan to USB?
ηταν και ειναι :P της Tornado ειναι. απο το πλαισιο το πηρα.

Kai mhpws exeis assus motherboard?
ναι, εχω asus motherboard.

ta dedomena diplasiastikan giati diplasiastika kai ta simia epanaforas.pigaine ekatharisi diskoy,perissoteres epiloges,kai eki poy lei epanafora sistimatos pata ekatharisi.
σιγουρα ετσι σβηνονται μονο τα διπλα αρχεια δλδ αυτα που ειναι της μορφης (2);

Router σε USB Περίεργα πράγματα...
γιατι περιεργα πραματα; εννοεις οτι πρεπει να το εχω σε ethernet; μια χαρα ειναι και ετσι.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σωτήριο είναι να έχεις ένα ghost image και καθάρισες μέσα σε 5 λεπτά… απλά και όμορφα!!!

αν ηξερα και τι ακριβως κανει αυτο το πραμα..

Ουτε και εγω ξερω τι προκαλεσε αυτη τη συμπεριφορα με το internet. ειχε κανεις παρομοια εμπειρια; δλδ με το που εμπαινα μεσα κολλουσε ολος ο υπολογιστης!! πως μπορει να ερμηνευτει αυτο;

Δημοσ.

ελεος! και παλι προβληματα με το broswing.. μετα απο 20 λεπτα σταματαει η συνδεση και δεν ανοιγει καμμια σελιδα. μονο τα emule και μtorrnet λειτουργουν. ουτε το dc++ δουλευει..

ειχα μια υποψια οτι μπορει να φταιει το akspersky anti virus 6 η καινουρια εκδοση, για αυτο και το εκλεισα. μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα. ξερει κανεις, αν αυτη η εδκσοη δημιουργει προβληματα;

Δημοσ.
ειχα μια υποψια οτι μπορει να φταιει το akspersky anti virus 6 η καινουρια εκδοση, για αυτο και το εκλεισα. μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα. ξερει κανεις, αν αυτη η εδκσοη δημιουργει προβληματα;

Ne Se para polla programata prokalei provlima to kaspersky 6 episis sou argei tin sindesi para poli!!!

Δημοσ.
ηταν και ειναι :P της Tornado ειναι. απο το πλαισιο το πηρα.

ναι' date=' εχω asus motherboard.

[/quote']

Hmmmmmm EKEI brisketai to problhma.

Oi assus exoun apodeixtei problhmatikes sto USB 2

(Kai gia osous diafwnoun.... Lete na petyxa thn marka ths motherboard kata tyxh ? ;) )

Δημοσ.
Hmmmmmm EKEI brisketai to problhma.

Oi assus exoun apodeixtei problhmatikes sto USB 2

(Kai gia osous diafwnoun.... Lete na petyxa thn marka ths motherboard kata tyxh ? ;) )

S'auto den exeis kai adiko...

Kai gw ypopteyomai oti ftaei h motherboard sto problem pou exw...

To opoio einai:

merikes fores na mhn anavei h othoni otan anoigw to PC.

Kai ayto ginetai mono otan syndeetai to asyrmato plhktrologio kai podiki mesw USB... :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...