Προς το περιεχόμενο

Nέο Firmware για LINKSYS WAG354G

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ενω στο ρουτεράκι μου για pstn έβαλα μια χαρα το 05 το πειραγμένο στο over isdn που έχω για το άλλο σπίτι δε μπορώ να περάσω το πειραγμένο firmware.Μου λεει wrong code pattern στο tfpt ενω μέσω web interface πετάει πάλι ένα error.

any ideas?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενω στο ρουτεράκι μου για pstn έβαλα μια χαρα το 05 το πειραγμένο στο over isdn που έχω για το άλλο σπίτι δε μπορώ να περάσω το πειραγμένο firmware.Μου λεει wrong code pattern στο tfpt ενω μέσω web interface πετάει πάλι ένα error.

any ideas?

signomi exases ise o pio adinamos krikos.auto pou ine pstn kai pire to firmware update ama to girseis apo kato grafei linisyswag354g eno to isdn pou sou leei wrong pattern einai linksyswag354g V2 V2 diladi version 2 opote to firmware auto den kanei opote perimeneis na bgalei i forthnet kai gia auto.

Νόμιζα πως το V2 εχει ως initial release την 0.54

Anyway δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις και γενικά πάει μια χαρά το νετ σε όλα.Απλα είμαι λίγο firmware-άκιας:P

Νόμιζα πως το V2 εχει ως initial release την 0.54

Anyway δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις και γενικά πάει μια χαρά το νετ σε όλα.Απλα είμαι λίγο firmware-άκιας:P

des an einai firmware version 2.tora apexo den thimame pio firmware dinei apo default kai den eimai se thesi na skefto .nomizo 1.01.54.an einai version 1 tote mipos pernas tou annexa anti gia tou annex b?

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το φοιτητικό πακέτο adsl της forthnet στα 768(το ασύρματο).Άκουσα οτι το modem παρουσιάζει προβλήματα τα οποία όμως φτιάχνουν με το καινούργιο firmware. Είστε ευχαριστημένοι τώρα από το modem;

Έχετε κανένα προβλημα με τις ταχύτητες του πακέτου ή μόνο τα disconnect ήταν το πρόβλημα;

Κατέβασα το firmware απο τη Linksys, αλλά δεν ξέρω ποιο αρχείο να τρέξω. Είναι πολά και τα έχω παίξει. Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί του πέρασα της Forthnet και του έκανα restart και δεν μπορώ να βάλω τα στοιχεία μου που έχω otenet.

kapou grafoun na pas se mia selida kai na ta baleis apo ekei ta stoixeia.episis tha katevaseis kapoio gia wag354g oxi version 2 kai dipla na exei eu. = european. bres apo ftp.linksys.com an den breis pesto mou na sou stilo i na sou po akrivos.exo kai ego to linksys kai den exo provlima os tora .ta disconects exoun ftiaxtei me to firmware tis forthnet.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια!Περασα κι εγω το νεο firmware της forthnet για το Linksys,αλλα κατα τη διαδικασια ειχαμε τα εξης:Κανω κανονικα ολες τις διαδικασιες,αλλα αντι το apgrade να κρατησει 2-3 λεπτα οπως λενε πολλοι,συνεχιζε και συνεχιζε...Βαρεθηκα λοιπον και το διεκοψα μετα απο 40 λεπτα.Το εκανα ξανα μια αλλη μερα και παλι τα ιδια.Απο τοτε το μοντεμ αναφερει μεν οτι εχει την Firmware Version: 1.01.07gr και εμφανιζει και το σημα της Forthnet κατω δεξια,αλλα εχει τρελαθει στις αποσυνδεσεις.Μιλαμε για 5-6 τη μερα και δεν ειναι θεμα υπολογιστη μιας και το δοκιμασα και στον υπολογιστη της αδερφης μου,αλλα και σε ενα αλλο laptop.Τι να κανω;Καμια ιδέα κανεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...