Προς το περιεχόμενο

Αρωμα για το αυτοκινητο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρια απο το αμαξι τα αρώματα για εμενα!Ειχε βαλει ο πατερας μου αρωμα βανιλιας,τελειωσε η μυρουδια και κρεμασε κατι δεντρακια στον κα8ρευτη και μετα εριξε αυτη τη σκόνη βανιλια στους αεραγωγούς και μυριζε λες και καποιος αφόδευσε :lol:

(ναι αναγκαστηκαμε να το πουλήσουμε :lol: )

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δοκιμασε με τετοιο καιρο να παρκαρεις σε ηλιο εχοντας αυτο το air wick με το "γυαλινο" βαζακι και θα δεις πως ενα air wick κοστιζει 300 ευρω. Εχω αναφερει πιο πανω τι ρολο βαρανε αυτα.

Συγνωμη φιλαρακι Μιντι Μιλιζ, Αλλα,ολα αυτα με το γυαλινο βαζακι τα χρησιμοποιω, 6 η 7χρονια , και καλοκαιρια, κ βεβαια κ το παρκαρα κ σε ηλιο, γιατι παρκινγκ κλειστο δεν εχω! ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα!

Βεβαια στο σημειο που βρισκεται το βαζακι δεν το χτυπαει ο ηλιος, απλα η θερμοκρασια ομως ειναι μεγαλη(το καλοκαιρι),

κ αντεχει, τι να πω, ισως ειμαι τυχερος!:mrgreen:

Θα ηθελα να αναφερω οτι το αρωμα ειναι σχετικα ηπιο, αλλα το ξεχναω κ αρκετο καιρο κ χωρις καθολου υγρο μεσα, οταν τελειωσει!

Δημοσ.
Δοκιμασε με τετοιο καιρο να παρκαρεις σε ηλιο εχοντας αυτο το air wick με το "γυαλινο" βαζακι και θα δεις πως ενα air wick κοστιζει 300 ευρω. Εχω αναφερει πιο πανω τι ρολο βαρανε αυτα.

Συγνωμη φιλαρακι Μιντι Μιλιζ, Αλλα,ολα αυτα με το γυαλινο βαζακι τα χρησιμοποιω, 6 η 7χρονια , και καλοκαιρια, κ βεβαια κ το παρκαρα κ σε ηλιο, γιατι παρκινγκ κλειστο δεν εχω! ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα!

Βεβαια στο σημειο που βρισκεται το βαζακι δεν το χτυπαει ο ηλιος, απλα η θερμοκρασια ομως ειναι μεγαλη(το καλοκαιρι),

κ αντεχει, τι να πω, ισως ειμαι τυχερος!:mrgreen:

Θα ηθελα να αναφερω οτι το αρωμα ειναι σχετικα ηπιο, αλλα το ξεχναω κ αρκετο καιρο κ χωρις καθολου υγρο μεσα, οταν τελειωσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...