Προς το περιεχόμενο

Αρωμα για το αυτοκινητο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν βάζω τίποτα στο αυτοκίνητο. Καπνίζω κιόλας.

Επίσης .........!!!!!!!!!!!! >????????? :mrgreen:

Υπάρχει καλύτερο άρωμα από την τσιγαρίλα ; :-D

Επίσης δεν το πλένω για να μην του χαλάσω το χρώμα. Βασικά βαριέμαι :confused:

Μεγάλε !!!!!!!!

Εμείς οι δυο πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα αυτοκίνητο

Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλος χρησιμοποιούσε κάτι καλά κεραμικά βαζακια (πολύ μικρά περίπου 3 cm) που είχαν μέσα τους μια παχύρευστη ουσία που αρωμάτιζε το αυτοκίνητο βγάινοντας από τους πόρους του κεραμικού (έτσι μου είχε πει).

Βέβαια κάποια στιγμή έβαλε ένα τέτοιο στη τσάντα του μαζί με το κινητό του, αυτό άνοιξε, πασάλειψε το κινητό και δε ξέρω πως (έβρασε -είχε ήλιο- από τη θερμότητα του κινητού -Τ27 προ ~10y- ΕΛΙΩΣΕ τα πλαστικά του κινητού !!!)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Φίλος χρησιμοποιούσε κάτι καλά κεραμικά βαζακια (πολύ μικρά περίπου 3 cm) που είχαν μέσα τους μια παχύρευστη ουσία που αρωμάτιζε το αυτοκίνητο βγάινοντας από τους πόρους του κεραμικού (έτσι μου είχε πει).

Βέβαια κάποια στιγμή έβαλε ένα τέτοιο στη τσάντα του μαζί με το κινητό του, αυτό άνοιξε, πασάλειψε το κινητό και δε ξέρω πως (έβρασε -είχε ήλιο- από τη θερμότητα του κινητού -Τ27 προ ~10y- ΕΛΙΩΣΕ τα πλαστικά του κινητού !!!)

Aυτό το αρωματικό ήταν ΣΤΑΝΤΑΡ ,, ΜΗ-τοξικό :P:p:p:p

Δημοσ.

Το ελατάκι είναι πολύ καλό αν δεν καπνίζεις ΑΠΛΑ ΔΕΝ πρέπει να το βγάζεις ΟΛΟ από την συσκευασία.Το αυθεντικό έχει οδηγίες από πίσω.Σιγά σιγά θέλει.

Δημοσ.

πάρε και ψέκασε απο την αγαπημένη σου κολώνια μέσα εκεί που βγαίνει ο αέρας στο ταμπλό,και όποτε θα βάζεις καλοριφέρ ή air condition θα μυρίζει το άρωμα σου.

Δημοσ.

2 φρέσκα λεμόνια και αλλαγή τους ανα εβδομάδα γιατί άμα τα ξεχάσεις έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Το αμάξι που είναι ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ πρέπει να έχει αποσμητικό στο κάθισμα...για ευνόητους λόγους

όπως λένε και τα ημισκούμπρια

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ξερεις κανεις που μπορω να βρω ενα αρωμα που μυριζει σαν τσιχλα?? (ειναι χαρακτηριστικη η μυρωδια του)

Δημοσ.

Mακρια απο τα υγρα αποσμητικα αυτοκινητου.

Ελιωσε το πλαστικο που περιεχει το υγρο στο αυτοκινητο (λογω θερμοκρασιας που αναπτυσεται μεσα στο αμαξι αυτους τους μηνες) και χυθηκε πανω στο ταμπλο και το εκανε....καλοκαιρινο. Μιλαμε για ΑΑ διαβρωση, οχι αστεια, ουτε θειικο οξυ να εριχνα δε θα "εσκαβε" τοσο στο περασμα του.

Κι αυτος ειναι και ενας λογος να μη ξαναβαλω αρωμα αυτοκινητου μεσα στο αμαξι. Προτιμω να εισπνεω καυσαεριο απο αμαξι 50ετιας και να ξερω οτι εισπνεω καρκινο, παρα να βαζω εγω ο ιδιος στο αμαξι μου τετοια χημικα που διαβρωνουν ολοκληρα ταμπλο και να εχω την εντυπωση οτι "βελτιωνω" την αισθηση της καμπινας...

Δημοσ.

Mε κανα 2 κουτακια trident senses το κανεις coble το αμαξι λεμεε... :P ειχα ξεχασει ενα με γευση καρπουζι μεσα και επιδη το χτυπαγε ηλιος και ζεσταθηκε μετα μυριζε καρπουζι το αμαξι...

Δημοσ.

ρε παιδιά εμένα με τρελένει η μυρωδιά που έχουν τα καινούργια τα αμάξια,όταν τα πρωτοπαίρνεις!!Χαρακτηριστική μυρωδιά!Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχο άρωμα??Έχω ψάξει αρκετά αλλά ποτέ δν την πετυχαίνω..

Δημοσ.
Mε κανα 2 κουτακια trident senses το κανεις coble το αμαξι λεμεε... :P ειχα ξεχασει ενα με γευση καρπουζι μεσα και επιδη το χτυπαγε ηλιος και ζεσταθηκε μετα μυριζε καρπουζι το αμαξι...

εκεινα με την διπλη γευση λες ε? αγοραζω τελευταια τετοιες και τις αφηνω στο αμαξι και κανουν τρελη δουλεια

Εγω σου προτεινω δεντρακι, το μαυρο(black ice) εγω το βγαζω ολο και κραταει λιγοτερο αλλα οταν κραταει.....παρτο και αμα δεν πορωθεις με το αρωμα του να με φτυσεις εμενα,τα σπαει πολυ ασχημα,στο carrefour τα βρισκεις σιγουρα

Δημοσ.
ρε παιδιά εμένα με τρελένει η μυρωδιά που έχουν τα καινούργια τα αμάξια,όταν τα πρωτοπαίρνεις!!Χαρακτηριστική μυρωδιά!Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχο άρωμα??Έχω ψάξει αρκετά αλλά ποτέ δν την πετυχαίνω..

Αρωματικο αυτοκινητου με αρωμα πλαστικο-υφασμα-δερμα...δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο :P

Δημοσ.
Αρωματικο αυτοκινητου με αρωμα πλαστικο-υφασμα-δερμα...δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο :P

Κι όμως :

Little Trees New Car Scent

Παρεπιπτόντως το αρωματάκι αυτό είναι πολύ πιο αθώο από την πραγματική "καινουργίλα" που είναι ένα συνονθύλεμα κόλλας, πλαστικού ,καουτσουκ και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Καρκίνος με τη βούλα. Όσο κ να σας αρέσει αερίστε το αυτοκίνητο για να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...