Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 to ksanadimiourgise to provlimataki nomizi o celeron mou kati exei pathei giati otan travao gia cs ke pezo poli kegete!!! Eidika to trofodotiko ke o epeksergastis!!!
giankyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 εντάξει, αφού τώρα βρήκες τη λύση (Apla esvisa to pc gia kana 10lepto ke to ksanaanoiksa to pc ke mexri stigmis paei roloi!!!) τι το σκέφτεσαι?
Sorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 15!!!!!! esi? Έτσι δικαιολογείται..... Φίλε μου, μάλλον δεν αερίζεται καλά το κουτί σου, με συνέπεια να βράζουν όλα εκεί μέσα. Ή δεν έχεις σωστό airflow ή κάποιο ανεμιστηράκι δεν δουλεύει σωστά. Το οτι καίγοντε όλα μετά απο κάποια ώρα, επιβαιβεώνει την παραπάνω θεωρία. Κάνε ένα κόπο, και πες τι ανεμιστήρες χρησιμοποιείς στο κουτί σου (πόσοι βάζουν - βγάζουν και που βρίσκοντε), αν θες βέβαια να μας βοηθήσεις για να σε βοηθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας. Και τα τροφοδοτικά λένε τι μάρκα είναι συνήθως στο πλαϊ τους. Σίγουρα μπορείς να δεις τι είναι. ΥΓ: 26 είμαι. εντάξει, αφού τώρα βρήκες τη λύση (Apla esvisa to pc gia kana 10lepto ke to ksanaanoiksa to pc ke mexri stigmis paei roloi!!!) τι το σκέφτεσαι? Σωστός φίλε μου. Εξού και το παραπάνω "Oh my god". Άμα ήταν αυτή η λύση........
hackermon1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 re dark min amfisvitis oti soy lei o kathenas.na ta akoys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.