kazantzidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 pou vghke? den vrika tpt... EDIT: ftp://data.kaspersky.com/6.0.0.299 (twra to eida..)
panoulis23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 paidia para poly elafry mou fenetai, kamia sxesi me tin proigoumeni ekdosi. alla den mporw na katalavw giati den einai symvato me to kaspersky anti-hacker
kazantzidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Nai kai egw twra to evala... poli kalo mou fanike... poli pio grigoro... epiteloys... :)
kostelo Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Εγω το εβαλα και το εβγαλα μετα απο χρηση μιας μερας και εβαλα την τελευταια εκδοση του 5 personal pro. Μπορει να μην ειναι τοσο βαρυ εκ πρωτης οψεως ομως περναει τα παντα απο φιλτρο και κατα το σερφαρισμα και με το firefox εκανε περιπου 5-10 δευτερα να αρχισει να εμφανιζει τις σελιδες. Δε φταει ουτε η γραμμη μου (330kbps απο τεστ της 4νετ) ουτε και ο firefox που δουλευει παλι μια χαρα με το πρηγουμενο κασπερσκυ. Πιστευω επισης οτι δεν ειναι ακομα final εκδοση γιατι επισημα στο site δε τη δινει για κατεβασμα trial. Αν δοθει και επισημα το ξανασκεφτομαι.
kostastnt Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Λοιπόν η έκδοση είναι τελική, για του λόγου το αληθές δείτε αυτό: ftp://data.kaspersky.ru/ Εϊναι η FTP της Kaspersky και εκεί μέσα υπάρχει το αρχείο, οπότε είναι θέμα χρόνου να ανεβεί και στην σελίδα τους... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από την 5. Σε εμένα δεν γονατίζει την σύνδεση, πάντως. Ίσως στον φίλο πιο πάνω να κάνει κανά conflict με τα αρχεία της προηγούμενης γιατί κάπου το διάβασα και αυτό.
Bougas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εγω το εβαλα και το εβγαλα μετα απο χρηση μιας μερας και εβαλα την τελευταια εκδοση του 5 personal pro. Μπορει να μην ειναι τοσο βαρυ εκ πρωτης οψεως ομως περναει τα παντα απο φιλτρο και κατα το σερφαρισμα και με το firefox εκανε περιπου 5-10 δευτερα να αρχισει να εμφανιζει τις σελιδες. Δε φταει ουτε η γραμμη μου (330kbps απο τεστ της 4νετ) ουτε και ο firefox που δουλευει παλι μια χαρα με το πρηγουμενο κασπερσκυ. Πιστευω επισης οτι δεν ειναι ακομα final εκδοση γιατι επισημα στο site δε τη δινει για κατεβασμα trial. Αν δοθει και επισημα το ξανασκεφτομαι. αυτο + αργει εμενα να ανοιξει το power dvd και αλλα προγραματα.και σε συνδιασμο με zone alarm,η πλοηγηση σερνεται!
kostelo Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 αυτο + αργει εμενα να ανοιξει το power dvd και αλλα προγραματα.και σε συνδιασμο με zone alarm,η πλοηγηση σερνεται! Πιστευω οτι πρεπει να ευθυνεται ενα φιλτρο του κασπερσκι 6 που λεγεται αν θυμαμαι καπως web control ή web filter που ειναι στα settings και λογικα φιλτραρει οχι μονο οτι αρχειο γραφει και διαβαζει ο σκληρος αλλα και το ιδιο το σερφαρισμα στο web. Οποτε ισως γι αυτο σερνοταν σε μενα το ιντερνετ. Μια λυση ισως θα ηταν να το απενεργοποιησω αλλα το εκανα και μου ελεγε οτι δεν εχω ενεργοποιησει μερικες υπηρεσιες του και συνεχεια ανοιγει παραθυρο κατω δεξια. Τελικα εβαλα το 5.0.527 personal pro και ολα ειναι φυσιολογικα. Αν εχω πληρως ενημερωμενη database τοτε τι παραπανω να μου προσφερει το αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.