Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5) Η φράση: ''έχω καθυστέρηση''... ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Αυτή η δροσούλα από τον οισοφάγο ως το στομάχι, αυτή η γλυκειά παγωμένη αδυναμία στα γόνατα, αυτή η αποξήρανση ματιών και γλώσσας, αυτή η θαμπάδα στις σκέψεις και το μακρυνό βουητό στα αυτιά...

Όποιος δεν άκουσε την παραπάνω φράση, δεν έχει βιώσει το τελευταίο στάδιο του φόβου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτή η δροσούλα από τον οισοφάγο ως το στομάχι, αυτή η γλυκειά παγωμένη αδυναμία στα γόνατα, αυτή η αποξήρανση ματιών και γλώσσας, αυτή η θαμπάδα στις σκέψεις και το μακρυνό βουητό στα αυτιά...

Όποιος δεν άκουσε την παραπάνω φράση, δεν έχει βιώσει το τελευταίο στάδιο του φόβου.

Ναι καλα.

Κατσε και περιμενε να δεις τι θα βγει το τεστ.

Εκει να δεις ζαλαδα και ανακατωσουρα

Μόνο όταν το ξανακάνω ;p

edit: δεν αφήνω μπλαμπλαμπλα, μια χαρά πιεστικός είμαι και 3 τέταρτα να είναι η καθυστέρηση, αλλά δεν μπορώ το τεστ.

Αποδεκτό σενάριο:

-Να κάνεις τεστ το απόγευμα.

-Ναι.

*Απόγευμα*

*Αγωνία*

*Ντριιιν*

-Όλα εντάξει.

Μη αποδεκτό σενάριο:

-Να κάνεις τεστ το απόγευμα.

-Ναι.

*Απόγευμα*

*Αγωνία*

*Ντριιιν*

-Πάω να κάνω το τεστ, σε 5 λεπτά θα ξέρουμε.

Ε ΠΑΡΕ ΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΡΕ Π

Ναι καλα.

Κατσε και περιμενε να δεις τι θα βγει το τεστ.

Εκει να δεις ζαλαδα και ανακατωσουρα

που να δεις να κανει μονη της το τεστ και να σε παιρνει τηλεφωνο και καλα κλαιγοντας οτι βγηκε θετικο κλπ. για πλακα... ενω εισαι 15 μερες στην τσιτα... τη σκοτώνεις μετα ή όχι??

που να δεις να κανει μονη της το τεστ και να σε παιρνει τηλεφωνο και καλα κλαιγοντας οτι βγηκε θετικο κλπ. για πλακα... ενω εισαι 15 μερες στην τσιτα... τη σκοτώνεις μετα ή όχι??

Θανατος δια λιθοβολισμού.

Δε τη σκοτωνεις.

"Ξερεις, προχτες που εκανε το τεστ η φιλη σου η Ριτα, αρνητικο ηταν.

Αν και μου εσπασε το λαστιχο ρε φουστη μου"

Για να μην έχουμε λοιπόν τέτοια προβλήματα με κουτσούβελα, και καθώς τα λαστιχάκια δεν "βολεύουν" (με λίγα λόγια το "θερίο" μας καταπιέζεται/μαζεύει/δεν αναδεικνύει το τεράστιο μέγεθός του), η λύση είναι μία :

Κώλος !

Όταν μετά από 23 μέρες καθυστέρηση στο λέει γυναικολόγος κάνοντας υπερηχογράφημα και τελικά η εξέταση αίματος την βγάζει ψεύτη εκεί τι πρέπει να της κάνεις (της γυναικολόγου)?

Κατευθείαν στο μικροβιολογικό παιδιά για εξέταση αίματος σε τέτοιες περιπτώσεις. Και φτηνά και υπεύθυνα.

Για να μην έχουμε λοιπόν τέτοια προβλήματα με κουτσούβελα, και καθώς τα λαστιχάκια δεν "βολεύουν" (με λίγα λόγια το "θερίο" μας καταπιέζεται/μαζεύει/δεν αναδεικνύει το τεράστιο μέγεθός του), η λύση είναι μία :

Κώλος !

Άν έχεις βρεί σοβαρή γυναίκα που να το δέχεται αυτό, θέλω να μου γνωρίσεις τις φίλες της.

Είχα βρει μια αλλά χωρίσαμε (όχι φυσικά για θέματα κώλου...). Η προαναφερθείσα δικαιολογία είχε πιάσει μερικές φορές... Αχχχ τι μου θύμησες τώρα...

ΙΜΗΟ πάντα, στην τρυφερή ηλικία των 22, δεν ψάχνω για σοβαρή γυναίκα. Ψάχνω για γυναίκα χωρίς αναστολές/ψευτοηθικολογίες και με φαντασία στο sex. Και αν τύχει, και τις φίλες της...

Κώλος !

Και μετά τη λύση Κώλος χωρίς λαστιχάκια που δε βολεύουν, έρχεται η δεύτερη λύση...

Αντιρετροϊκά

• 5 μήνες μετά...

UP!

Λοιπόν, με εκνευρίζουν οι κάθε λογοίς "ξερόλες" που πετάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων τη μαλακία τους, χωρίς να ξέρουν καν ποιος ακούει/κάθεται κοντά τους/κάθεται απέναντί τους και ο οποίος τυγχάνει να μπορεί να τους κάνει Ρ-Ο-Μ-Π-Α !!! Περιττό να σας πω ότι όταν μου δίνεται η ευκαιρία, τους κάνω ρόμπα.... Αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι αυτό που ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Ε, όταν μπορώ, παίρνω εκδίκηση, μουαχαχαχαχα (σατανικό γελάκι!!)

Υ.Γ.: Τώρα πλέον με εκνευρίζει και το 2ο στη λίστα (άσχετα να δεν μπορώ να το ψηφίσω πλέον....).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...