Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με εκνευρίζει ίσως περισσότερο γιατί έχω να αντιμετωπίσω από τότε που γεννήθηκα το σύνδρομο του "καλού παιδιού" που σημαίνει ότι η κάθε μικροσκοπική αρνητική πράξη που κάνω, καταγράφεται από όλους και πρέπει να λογοδοτήσω γι' αυτήν.

Πάρε ένα χαπάκι "γραψαρχιδέξ" και θα είσαι ΟΚ (όλα καλά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάρε ένα χαπάκι "γραψαρχιδέξ" και θα είσαι ΟΚ (όλα καλά)

προφανώς άμα ήμουν αυτής της νοοτροπίας, δε θα είχα αποκτήσει ποτέ την ταμπέλα του "καλού παιδιού". Και προφανώς αυτοί που δίνουν την συμβουλή αυτή, είναι χαρακτηρισμένοι "κακά παιδιά", οπότε έχουν αποκτήσει αυτή τη νοοτροπία. Φαύλος κύκλος.

Καθαρά θέμα παιδικών χρόνων. Καμιά φορά είναι και τυχαίο. Άμα κάνει μια ατιμία στα 5 σου χρόνια, μετά χαρακτηρίζεσαι για τα επόμενα 5 χρόνια ως "το παλιόπαιδο", οπότε ξανακάνεις ατιμίες (μια που είσαι ήδη στιγματισμένος και δε σε νοιάζει) και αυτό γίνεται και για τα επόμενα 5 χρόνια ώσπου τελικά στιγματίζεσαι εντελώς και δε σε νοιάζει. Κάποια στιγμή, το δε με νοιάζει γίνεται "σας γράφω στα @@ μου", αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.

Το αντίθετο συμβαίνει με τα "καλά παιδιά".

Φυσικά ΚΑΙ οι δύο καταστάσεις είναι πολύ προβληματικές και αμα ρωτήσεις καλά παιδιά σου λένε ότι θα ήθελαν να είναι παλιόπαιδα, και αν ρωτήσεις παλιόπαιδα σου λένε ότι θα ήθελαν να είναι καλά παιδιά (συνήθως γιατί υπάρχει και η περίπτωση "εγώ έτσι είμαι και όποιος γουστάρει", η οποία όπως μου έχει αποδειχθεί επανειλημμένως είναι απλούστατα μια μάσκα)

Τα πάντα απο τα παραπάνω με εκνευρίζουν.

Αλλά αυτή η γαιδουριά των οδηγών είναι το κάτι άλλο, δέν παιζόμαστε με τίποτα σάν οδηγοί ... βλέπω συμφωνούν και άλλοι πολλοί μαζί μου σε αυτό.

η τελευταια σταγονα που παντα υπαρχει και ακομα περισσοτερο οταν κοιμαμαι και καποια στιγμη ξυπναω επειδη το σεντονι εχει φυγει και ακουμπαω στην κουβερτα.

Με εκνευριζει η αερολογια των παραθυρων στην ελληνικη τηλεοραση αλλα ευτυχως που υπαρχει η εφευρεση τυο τηλεκοντρολ και με το κοκκινο κουμπακι ολα τελειωνουν...

Έχει δίκιο το παιδί με το άσχημο άβαταρ.

Εμένα μου τη σπάνε οι φίλοι/φίλες που μου λένε "Κάτσε να σου στρώσω εδώ να κοιμηθείς. Που να τρέχεις τώρα". Και μου φέρνουν μια γαμωκουβέρτα για να σκεπαστώ.

Άμα ήθελα να ανατριχιάσω, έσερνα τα νύχια μου στην άσφαλτο και από μόνος μου.

Δηλαδή ρε φούστη μου, θες να με κρατήσεις διανυκτέρευση για να ομορφύνω το σπιτικό σου, και δεν έχεις αγοράσει ένα δεύτερο πάπλωμα;

η τελευταια σταγονα που παντα υπαρχει και ακομα περισσοτερο οταν κοιμαμαι και καποια στιγμη ξυπναω επειδη το σεντονι εχει φυγει και ακουμπαω στην κουβερτα.

συμφωνώ και επαυξάνω...την παθαίνω συχνά στα ξενοδοχεία όπου έχουν αυτό το σύστημα με την κουβέρτα και φαντάζεστε τι ωραίες κουβέρτες έχουν....

Οχι και άσχημο άβαταρ ο Alf. Άντε μη γίνουμε από 2 χωριά χωριάτες.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολίασε για την τελευταία και επιμένουσα σταγόνα:-P

Οχι και άσχημο άβαταρ ο Alf. Άντε μη γίνουμε από 2 χωριά χωριάτες.

Εντάξει μωρέ. Οτιδήποτε δεν φοράει σουτιέν, άσχημο μου φαίνεται.

Μην το παίρνεις προσωπικά. :mrgreen:

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολίασε για την τελευταία και επιμένουσα σταγόνα:-P

Ε, δεν είναι πρόβλημα. Αρκεί να δείχνεις την κατάλληλη επιμέλεια.

Speaking of which, με εκνευρίζουν επίσης οι άντρες συνάδελφοι που αποφεύγουν με θρησκευτική ευλάβεια τον νιπτήρα του WC. Αλλά στα γενέθλιά σου, σου απλώνουν το χέρι για να σφίξουν το δικό σου. Ρε ουστ...

Ελπιζω να καταλαβα σωστα!Μιλατε για το σπαστικο σεντονι κατω απο την κουβερτα που δεν με αφηνει να κοιμηθω!!!!

Γιατι εφευρεθηκε αυτου του ειδους η χρηση του?Δεν το αντεχω με την καμια και προσπαθω οταν ειναι στη θεση του να το Βγαλω!Η μονη χρηση του που εχω ακουσει ειναι οτι και καλα δεν πρεπει να λερωνεται απο τον ιδρωτα η κουβερτα!

Απο την αλλη οταν ξυπνας μες στα χαραματα(10 το πρωι) και ειναι μπλεγμενο παντου και προσπαθει να σε πνιξει τι κανεις?Παρακαλω o Forensick να μου απαντησει !Ευχαριστω.

Αυτά που θα γράψω είναι αυτά που όταν μου συμβαίνουν με ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι....

1) Ξαπλώνω στον καναπέ και το κομπιούτερ είναι μακριά... ΘΑΝΑΤΟΣ

2) Ξαπλώνω στο κρεβάτι με ανοιχτή την τηλεόραση και ενώ είμαι έτοιμος να κοιμηθώ και πάω να πιάσω το κομπιούτερ συνηδητοποιώ (έτσι δεν γράφεται), ότι το κομπιούτερ έχει μπλεχτεί με την κουβέρτα... ΘΑΝΑΤΟΣ. Και ενω πάω να το ψάξω ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. Και εκεί κάνω fatality.... (Αυτό με το fatality το διάβασα σε ένα άλλο ποστ με άρεσε και το χρησιμοποίησα)

3) Ξυπνάω για να πάω σχολή 8 η ώρα το πρωί και

α) Βρίσκω γνωστό στο λεωφορείο που έχει όρεξη για κουβέντα. ΑΞΙΑ: 1 depon

β) Το λεωφορείο είναι γεμάτο και αναγκάζομαι να περιμένω το άλλο ΑΞΙΑ: 2 depon

γ) Ενώ έχω βρει θέση που μπορεί να είναι και μοναδική μπαίνει στο λεωφορείο παππούς που θέλει να κάτσει ΑΞΙΑ: 3 depon

δ) Έχει τρελή κίνηση στπν δρόμο ΑΞΙΑ: 4 depon

ε) Κάνω μια ώρα να φτάσω στην σχολή και τελικά αποφασίστηκε κατάληψη ΑΞΙΑ: ανεκτίμητη

4) Η φράση: ''έχω περίοδο''... ΘΑΝΑΤΟΣ

5) Η φράση: ''έχω καθυστέρηση''... ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Αυτά...:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...