Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μένα είναι ο,τι χειρότερο το να δέχομαι τον καπνό απο το τσίγαρο του άλλου γιατί ουσιαστικά είναι σαν να καπνίζω και εγώ ,πράγμα που απεχθάνομαι!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι ενοχλητικοί στο cinema και η γαϊδουριά κάποιων οδηγών. Χθες, ενώ περνούσα μια διάβαση χωρίς φανάρια, κάποιος οδηγός αντί να σταματήσει όπως επιβάλει ο Κ.Ο.Κ., συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και λίγο έλειψε να με χτυπήσει. Πλέον οι δρόμοι έχουν γίνει ζούγκλα και ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει...

• Like 1

Εγώ πιστεύω πως για την οδήγηση φταίνε ΠΡΩΤΑ οι σχολές οδηγών. Για τους κάγκουρες μακριά από κόσμο που δε φταίει κι ας πάνε να ψοφήσουν και να μη τους καλεί κανένας το ασθενοφόρο. Δυστυχώς όμως, όπως στη περίπτωση του πλουσιόπαιδου-κάγκουρα με την πόρσε την πλήρωσε μια φτωχή οικογένεια, και οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ που αναφέρθηκαν προηγουμένως και κακώς δεν είναι στη δημοσκόπηση του έκαναν Image making (θα τα χε στάξει χοντρά ο mr.jumbo) σαν τον λαμπρό νεο με επιχειρηματικό πνεύμα που αδικοχάθηκε. Εμετός.

Ελικόπτερα που περνάνε μέσα στη νύχτα και σου διαλύουν τον ύπνο

...ναι, ρε! Θα στείλω για απόσυρση εγώ το ελικόπτερο, επειδή εσύ είσαι μυγιάγγιχτος... 

• Like 5

Καλό είναι να μην εκφράζεσαι Έτσι για έναν νεκρό.

Γιατί φοβάσαι μη με ακούσει και παρεξηγηθεί; ΧΧΑχαχαχχαχ! Ή επειδή είναι νεκρός αναιρεί αυτόματα το γεγονός ότι ήταν εν ζωή μαλάκας που δεν έδινε δεκάρα για τους γύρω του; Ψόφος x2

• Like 2

Γιατί φοβάσαι μη με ακούσει και παρεξηγηθεί; ΧΧΑχαχαχχαχ! Ή επειδή είναι νεκρός αναιρεί αυτόματα το γεγονός ότι ήταν εν ζωή μαλάκας που δεν έδινε δεκάρα για τους γύρω του; Ψόφος x2

Με ανησυχει που συμφωνω τελευταια ολο και πιο πολυ με τα γραπτα σου.

Τα κουνούπια. Είδα όταν κοιμάσαι και περνάνε από πάνω με τον χαρακτήριστικο ήχο. Πράγματικα απορώ πως δέν έχει μπει στην ψηφοφορία

Ο τιές έχει βάλει σίτες 

• Like 2

Με ανησυχει που συμφωνω τελευταια ολο και πιο πολυ με τα γραπτα σου.

Το αβατάρ σου και η τοποθεσία μου έχουν κάτι κοινό.

Επίσης οι μοντς κάνουν ότι μπορούν προσπαθώντας να με τσαντίσουν. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι δεν είναι τσαντίλα το συγκεκριμένο, απλά έλλειψη πολιτικής ορθότητας. Και παιδείας (κατ'αυτούς).

...ναι, ρε! Θα στείλω για απόσυρση εγώ το ελικόπτερο, επειδή εσύ είσαι μυγιάγγιχτος...

Εδω μας εφτασε η κριση, να παρεξηγουμαστε για ενα ψωροελικοπτερο.

Τα κουνούπια. Είδα όταν κοιμάσαι και περνάνε από πάνω με τον χαρακτήριστικο ήχο. Πράγματικα απορώ πως δέν έχει μπει στην ψηφοφορία

+1, ειναι απαισια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...