Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθόλου. Ο ήχος είναι τόσο διαπεραστικός που σου τρυπάει τ' αυτιά. Εκτός αν πιάνω εγώ τίποτα υπόηχους που δεν το νομίζω

Τι να σου πω, εκτός του ότι δεν με ενοχλεί δεν κάνει και ιδιαίτερο θόρυβο. Πρέπει να έχει πολύ ησυχία ή να είσαι δίπλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε εδώ ο άλλος από τον δεύτερο όροφο επειδή είναι ανοιχτό το καπάκι του κάδου τα πετάει από το δεύτερο όροφο λες και παίζει μπάσκετ και αν μπουν μπήκαν αν όχι δεν με νοιάζει έχει πει ας τα μαζέψει ο σκουπίδιαρης γ αυτό τον πληρώνουμε. (Ο απέναντι μου είναι και του έχουν κάνει άπειρες παρατηρήσεις αλλά είναι αουγκανος)

Πάλι καλά να λες που τα πετάνε έστω και στον γεμάτο κάδο ή τα ακουμπάνε σαν άνθρωποι έστω και απ έξω.

Δεν ξέρεις τι είναι να σκάει στο καπάκι του κάδου με θόρυβο (να κάνει μπαααμ)και να φωνάζει γαμωτο στεφάνι!

Άσε σ λέω τραγικες μέρες ζούμε.

"Τα βλέπω" και κατεβάζω παρόμοια εμπειρία από άλλη χώρα: Πέταξαν χριστουγεννιάτικο έλατο (αληθινό) από κάποιο μπαλκόνι, έτσι χύμα στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα το δέντρο πέφτοντας βρήκε σε ένα άλλο δέντρο που φύεται εκεί, το οποίο αυτή την εποχή έχει ρίξει τα φύλλα του, με αποτέλεσμα να κρέμεται τώρα λίγο έλατο από ένα ψηλό κλαδί του γυμνού δέντρου.

Οι αλλοι οδηγοι (γεροι, γριες, ταριφες, γυναικες, οσοι εχουν τερατωδη τζιπ SUV και τζιπακια, σμαρτ.......)

Οσοι πανε στο γυμναστηριο και ειναι με το κινητο στο χερι την πιο πολυ ωρα

Χτες ειδα μια η οποια εκανε διαδρομο και διαβαζε και βιβλιο και αφου ειχε αραδιασει ολα τα ρουχα πανω στο διαδρομο ντυθηκε και εβαλε ακομα και το παλτο και κασκολ πανω στο διαδρομο ενω περπαταγε και μολις τελειωσε εφυγε ετοιμη

Μονο που δεν ξυρισε τα ποδια

• Moderators

Χτες ειδα μια η οποια εκανε διαδρομο και διαβαζε και βιβλιο και αφου ειχε αραδιασει ολα τα ρουχα πανω στο διαδρομο ντυθηκε και εβαλε ακομα και το παλτο και κασκολ πανω στο διαδρομο ενω περπαταγε και μολις τελειωσε εφυγε ετοιμη

Και αυτο που σε ενοχλει? Θελω να πω οτι ουτε τον διαδρομο σου πηρε ουτε τα μηχανηματ απου εκανες

• Like 1

Τα αποδυτηρια γι αυτο υπαρχουν

Ποσο αστειο ειναι να βλεπεις καποιον να κανει διαδρομο και να ντυνεται ταυτοχρονως και να καταληγει να τρεχει με το μπουφαν και το σκουφο

Τοσο ελλειψη χρονου πια ?

• Moderators

Ποσο αστειο ειναι να βλεπεις καποιον να κανει διαδρομο και να ντυνεται ταυτοχρονως και να καταληγει να τρεχει με το μπουφαν και το σκουφο

Δεν ξερεις. Απλα το ολο ποιντ μου εδω ειναι οτι δεν εκανε κατι που να ενοχλει, ουτε βγηκε με το βρακί να τρεχει ουτε τιποτα (που αν ηταν καμια ομορφη με κωλαρα δεν θα υπηρχε θεμα). 

• Like 1

Δεν απάντησες γιατί σε ενοχλεί.

Μου την δινουν αυτοι που αναβουν τους προβολεις ομιχλης ενω βρεχει. Ανοητε καγκουρα, οι προβολεις ομιχλης χτυπανε χαμηλα ακριβως επειδη ειναι για την ομιχλη με αποτελεσμα οταν βρεχει να τυφλωνεις τον απεναντι οδηγο καθως το οδοστρωμα ειναι σαν καθρεφτης. Πριν κανα δυο χρονια σταματησε η τροχαια εναν τετοιο καγκουρα εξω απο το σπιτι μου για ελεγχο και του ειπε του οδηγου ''ξερετε ποτε πρεπει να αναβετε προβολεις ομιχλης?'', μετα τον εγραψε.

• 9 μήνες μετά...

Βρε τι ωραίο θέμα είναι αυτό, βρήκα τρόπο να ξεσπάω και να λεω τον πόνο μου επιτέλους. Ας πω μερικά πράγματα που με εκνευρίζουν συνοπτικά

• Κάγκουρες με μηχανές: Αυτούς που έχουν κωλοφτιάξει τα σαράβαλα που αποκαλούν μηχανές και τρέχουν σε στενά με 200 τα ξημερώματα σηκώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά στο ποδι. Ντρέπομαι που το λέω αλλά μου έχω ξεστομίσει διάφορες άσχημες ευχές στα συγκεκριμένα άτομα, ειδικά όταν κάθεσαι ήσυχος και ακούς αυτό το γρρρρΡΡΡΡΝΝΝΝΝνννν να περνάει κάτω από το σπίτι σου και σε πετάει στον αέρα...
  • Ροχάλες, τι πράγμα και αυτό, εντάξει το καταλαβαίνω να έχεις κάποιο θέμα εκείνη την στιγμή και να πρέπει να το κάνεις, πρέπει να σε ακούει και όλο το πεζοδρόμιο ή τα διαμερίσματα στον 5ο όροφο; Κάθεσαι ήσυχος και ξαφνικά ακούς τον γύφτουλα λες και του έχει κολλήσει μπάλα του μπασκετ στο λαιμό και παλεύει να την βγάλει.
  • Μουσική στο τέρμα, Έχει καταντήσει μάστιγα αυτό το θέμα. Αν θες να ακούς μουσική βάλε τα ακουστικά σου σαν άνθρωπος, δεν έχω καμία όρεξη να γυρνάω κουρασμένος και να ακούω την μουσική σου επειδή εσύ έχεις όρεξη. Ειδικά όταν βάζουν αυτά τα σιχαμερά τα κλαρίνα που δεν τα αντέχω θέλω να πάρω καμια καραμπίνα να αρχίσω να θερίζω κόσμο!!!
  • Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην Αθήνα δεν παλεύονται. Σαν μέσα είναι αισχρά μπροστά στα αντίστοιχα της Ευρώπης, μαζεύουν τον κάθε καραγκιόζη, βρομιάρη, πάνε αργά και πολλές φορές είναι πίτα στον κόσμο, σε σημείο που λες καλύτερα αμάξι και να κολλήσεις στην κίνηση.

Πείτε κάτι και εσείς βρε, 1 χρόνο θα έκλεινε το θέμα ανενεργό.

• Like 3

1) Μηχανές - Ελικόπτερα που περνάνε μέσα στη νύχτα και σου διαλύουν τον ύπνο

2) Κοπρόσκυλα που γαβγίζουν σε μόνιμη βάση λόγω μόνιμης αλυσόδεσης

3) Οχήματα που έχουν να δεχθούν σέρβις από το εργοστάσιο και βγάζουν οτιδήποτε λογής ντουμάνι κ καρκίνο από πίσω

4) Δημόσιοι Υπάλληλοι

• Like 1

• Moderators

1) Μηχανές - Ελικόπτερα που περνάνε μέσα στη νύχτα και σου διαλύουν τον ύπνο

2) Κοπρόσκυλα που γαβγίζουν σε μόνιμη βάση λόγω μόνιμης αλυσόδεσης

3) Οχήματα που έχουν να δεχθούν σέρβις από το εργοστάσιο και βγάζουν οτιδήποτε λογής ντουμάνι κ καρκίνο από πίσω

4) Δημόσιοι Υπάλληλοι

Για το 2ο θα πρεπει να πεις "Ιδιοκτητες που εχουν τα σκυλια μονιμα δεμενα με σκοπο να γαβγιζουν"

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...