Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με εκνευρίζει όταν βράζω κανένα αυγό , και πάω να το καθαρίσω και δε μπορεί να ξεκολλήσει το τσόφλι από το ασπράδι. τελικώς καταλήγεις να τρως το 1/3 του αυγού. 

Βάλ' το σε κρύο νερό αφότου το βράσεις.

Έχω ακούσει πως βοηθάει κι η σόδα κατά το βράσιμο, αλλά δεν το έχω επιχειρήσε ποτέ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί τι θα μας κάνεις; Πραγματικά ψόφο σε αυτούς που κάνουν θόρυβο με την μηχανή τους ότι ώρα και να ναι.

Μαλλον ηθελε να πει οτι αυτοι που καταριουνται πρεπει να προσεχουν διοτι λενε οτι οι καταρες γυριζουν πισω σε αυτους που τις κανουν.

απλα μ κανει εντυπωση πως μερικες γυναικες με παρα πολλα παραπανω κιλα φορανε ρουχα που νομιζω κατά 90% οι περισσοτερες αφηνουν επίτηδες εξω μπούτια η στηθος και τετοια.

Συνηθως φορανε κολαν αντι φουστας, ωστε να μη φαινονται οι χοντρες γαμπες τους.

Και βεβαια ειναι πιο βολικο.

με εκνευρίζει όταν βράζω κανένα αυγό , και πάω να το καθαρίσω και δε μπορεί να ξεκολλήσει το τσόφλι από το ασπράδι. τελικώς καταλήγεις να τρως το 1/3 του αυγού. 

Mαλλον δε το βραζεις σωστα, πόση ωρα το βραζεις? εγω 15' στη μεσαια ενταση του ματιου.

Μαλλον ηθελε να πει οτι αυτοι που καταριουνται πρεπει να προσεχουν διοτι λενε οτι οι καταρες γυριζουν πισω σε αυτους που τις κανουν.

Συνηθως φορανε κολαν αντι φουστας, ωστε να μη φαινονται οι χοντρες γαμπες τους.

Και βεβαια ειναι πιο βολικο.

Mαλλον δε το βραζεις σωστα, πόση ωρα το βραζεις? εγω 15' στη μεσαια ενταση του ματιου.

από τη στιγμή που πάρει βράση το νερό , για 10 λεπτά.

Βάλ' το σε κρύο νερό αφότου το βράσεις.

Έχω ακούσει πως βοηθάει κι η σόδα κατά το βράσιμο, αλλά δεν το έχω επιχειρήσε ποτέ.

θα το δοκιμάσω. προς το παρόν το νερό βρύσης δεν κάνει δουλειά. μετά το βράσιμο επειδή βαριέμαι να περιμένω να κρυώσει από μόνο του βάζω νερό βρύσης μέσα και μετά το καθαρίζω.

Πήγαινα γ δουλειά κ πέρασα έξω από μία τράπεζα κατά τις 7:30 το πρωί

Τα γεροντια είχαν πιάσει όλο το πεζοδρόμιο και ένα μέρος από τον δρόμο λες και είναι διαδήλωση.

Αυτό που πάνε και στήνονται από τις 2 τα ξημερώματα είναι πράγματικα τραγικό,και ακόμα πιο τραγικό είναι οι καυγάδες που κάνουν.

από τη στιγμή που πάρει βράση το νερό , για 10 λεπτά.

Στην υψηλη ενταση?

Tip(αν δε το ξερεις ηδη): κλεινεις το διακοπτη 2' νωριτερα.

. μετά το βράσιμο επειδή βαριέμαι να περιμένω να κρυώσει από μόνο του βάζω νερό βρύσης μέσα και μετά το καθαρίζω.

Ε φυσικα, σιγα μη περιμενεις να κρυωσει απο μονο του. Το βρεχεις και κρυωνει αμεσως.

Τα γεροντια είχαν πιάσει όλο το πεζοδρόμιο και ένα μέρος από τον δρόμο λες και είναι διαδήλωση.

Αυτό που πάνε και στήνονται από τις 2 τα ξημερώματα είναι πράγματικα τραγικό,και ακόμα πιο τραγικό είναι οι καυγάδες που κάνουν.

Τωρα που θα δωσουν καρτα αλληλεγγυης για οσους εχασαν το εκας, οι ουρες(της ελεημοσυνης) θα πολλαπλασιαστουν...

Δεν είναι και το πιο εκνευριστικό πράγμα, αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε:

Στη γωνία του δρόμου έχουμε 2 κάδους απορριμάτων.
Συνήθως είναι κλειστά τα σκέπαστρα και των δύο. Κάποιες φορές ανοιχτό το ένα, κάποιες ανοιχτά και τα δύο.

Παρατηρημένο ΚΑΘΕ φορά που είναι ανοιχτός μόνο ο ένας από τους δύο:

Ο ανοιχτός ξεχειλίζει από σακούλες και μερικές φορές έχει και σακούλες δίπλα του. Είτε ακουμπησμένες, είτε έχουν πέσει από το "λόφο".
Ανοίγοντας τον κλειστό τον βρίσκω αν όχι τελειώς άδειο, το πολύ μισογεμάτο.

Πάει δηλαδή ο άλλος τα σκουπίδια και τα πετάει σε έναν γεμάτο κάδο, για να μη χάσει ένα δευτερόλεπτο απ'τη ζωή του και πατήσει τον ποδομοχλό να ανοίξει το καπάκι στον κλειστό.

Αν ήταν χαλασμένοι οι ποδομοχλοί, να πω πάει στο διάολο. Σιχαίνεται ο άλλος να πιάσει το καπάκι με τα χέρια και τα πετάει στον ανοιχτό.
Έλα όμως που είναι λειτουργικοί και οι δύο.
  • Like 1

Ρε εδώ ο άλλος από τον δεύτερο όροφο επειδή είναι ανοιχτό το καπάκι του κάδου τα πετάει από το δεύτερο όροφο λες και παίζει μπάσκετ και αν μπουν μπήκαν αν όχι δεν με νοιάζει έχει πει ας τα μαζέψει ο σκουπίδιαρης γ αυτό τον πληρώνουμε. (Ο απέναντι μου είναι και του έχουν κάνει άπειρες παρατηρήσεις αλλά είναι αουγκανος)

Πάλι καλά να λες που τα πετάνε έστω και στον γεμάτο κάδο ή τα ακουμπάνε σαν άνθρωποι έστω και απ έξω.

Δεν ξέρεις τι είναι να σκάει στο καπάκι του κάδου με θόρυβο (να κάνει μπαααμ)και να φωνάζει γαμωτο στεφάνι!

Άσε σ λέω τραγικες μέρες ζούμε.

• Like 2

Ηταν για τις συνταξεις σημερα

Περασα κι εγω

Το ΑΤΜ ηταν κενο και κανεις δεν πηγαινε να παρει τα λεφτα του απο κει παροτι ολοι εχουν καρτες

Ναι τους αρέσει το ταμείο.

Λες και το ΑΤΜ δίνει ψεύτικα χαρτονομίσματα...

Τι να πεις. Δεν βάζουν μυαλό.

Κοιταξε, οι γεροι δεν ειναι οπως εμεις που βιαζομαστε και παμε στο atm. Δεν εχουν και πολλα να κανουν, συνεπως γιατι οχι ταμειο να περασει η ωρα να δουν και κοσμο...  Παιρνουν το  χαρτακι και καθονται, εχει και κλιματισμο.

• Like 3

Αμ δε που καθονται και δε βιαζονται

Πανε απο τις 6 για να πιασουν σειρα και μετα τσακωνονται για το ποιος να μπει πρωτος

Μεσα βεβαια, ειπαμε, εχει κλιματισμο.

• 5 μήνες μετά...

Κάνω μια εκταφή γιατί το συνάντησα 2 φορές σήμερα και κάθε φορά σκέφτομαι 100 τρόπους πώς θα σκοτώσω άνθρωπο.

Ο ήχος απ' το κομπολόι. Παίξτο ρε φίλε, αλλά όχι σε κλειστό μέρος γεμάτο κόσμο (λεωφορείο, μετρό)

Κάνω μια εκταφή γιατί το συνάντησα 2 φορές σήμερα και κάθε φορά σκέφτομαι 100 τρόπους πώς θα σκοτώσω άνθρωπο.

Ο ήχος απ' το κομπολόι. Παίξτο ρε φίλε, αλλά όχι σε κλειστό μέρος γεμάτο κόσμο (λεωφορείο, μετρό)

Σε βρίσκω υπερβολικό...:P

• Like 2

Σε βρίσκω υπερβολικό... :P

Καθόλου. Ο ήχος είναι τόσο διαπεραστικός που σου τρυπάει τ' αυτιά. Εκτός αν πιάνω εγώ τίποτα υπόηχους που δεν το νομίζω

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...